• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

slm kızlar moralim süper:sm_cool: dünkü ygs sorularına baktım matematikten sadece son soruyu yapamadım zaten analitik geometriye hiç başlamadım bile 39 tanesinide yapabildim,tarih ve coğrafya bizim konularla ilgili olanları yaptım hepsi doğru türkçeden 2 yanlışım çıktı hemde anlatım bozukluğu olan o kadarda çalışmıştım:sinifsinif:ondan başkada coğrafyadan video izleyip 150 soru çözdüm paragraftanda 50 tane:sm_cool:

kızlar tarihten hangi soru bankalarından soru çözüyosunuz ?Özellikle önereceğiniz bir soru bankası varmı?

canlarım napıyosunuzzz
türkçe paragraf soru çözücem sonrada tarih
yaaa aslında ben şu sıralar doğrudüzgün çalışamadım plan yapmam lazım 1 gün çok iyi çalışıyorum
diğer gün fazla çalışmıyorum düzene sokmam lazım kızlar nasıl bi program yapmak lazım
ne dersinizz*??

offff acaip moralim bozuk
sabah sabah kedi köpek gibi girdik birbirimize annemle..
buranın iğne oyası çok meşhur,muğladan bir arkadaşı anneme aldırmış satmak için..
neyse oya pazarından geldi bana hesap yaptırıyor..o kadar kötü anlatıyor,izah edemedi bir türlü..kendisi ne yaptığını bildiği için banada anlattığını sanıyor..
geçen hafta şunu almıştım şu kadar kalmıştı,aaaa aslında burdan da var bilmem ne bir sürü şey söyledi..bende kalemi kağıdı aldım elime ama düzgün anlatmıyor.anne tek tek sıra sıra anlat neye ne vermişsin yazayım diyorum..alındı birkavga gürültü..anlamıyorsunda bilmemneydide..sende düzgün anlat dedim..
nitekim kendim hesabı yaptım tam 90 lira kadının verdiğinden hariç kendi parasından da mal almış..
haberi yok..sonra bana kızıyor..bak dedim bu kadar kendinden vermişsin..

neyse onu geçtim,genelde yazları burda geçirdiğim için yazlık baharlık birkaç kıyafetimi burda bırakmıştım taşıyıp durmayayım diye.onları geldimmi giyerdim..bir ara dedim bunları çok giydim burda başka şeyler getireyim artık..maksat onları evime götürüp memlekete başka getirmekti..
ama annem napmış ben artık bunları giymicem demişim oda hepsini komşunun kızına vermiş..
delirdim yaaa...birsürü eteğim elbisem bluzum vardı..ben sana ver dedimmi dedim artık anneme,giymicem dedin ama diyor.ben onları burda giymicm dedim götürcektim..hele birine o kadar çok para vermiştimki içim yandı resmen.verirken ara sor istersen dedim kafam bozuldu..kışıl kıyafet vermiştim kuzenlere verirsin diye oda benim burda bıraktıklarımıda hepsini dağıtmış işte
ağlıcam şimdi acaip sinirlerim bozuldu..
sonrada kinayeli alırım ben sana diyor..sanki ona al diyen oldu..zaten sinirim bozuktu dünden..bide stres yaptım şu çalışma sınav işini falan bunlarda olunca fıttırdım artık..

ohcanımadeysin bence çok sinirlenme olan olmuş zaten boşver hem yenilerini alırsın memur olunca napıcaz ilk iş alışverişe gidicez ben en azından öle yapıcam zaten annene başka konuda sinirlendiğin için devamı gelmiş anne kızlar arasında olur böle şeyler bende yaşıyorum arasıra
Canım bendede ihtiyacın soru bankası,uzman kariyerin soru bankası ve yediiklimin soru bankaları var ben ayrıca tarih için bir tane düşünüyorum tam otursun tarih diye ama kara veremedim ne alıcama

ya zaten sinirliydim ama vermesine gerçekten çok bozuldum..yeni aldığım bir sürü şeyim vardı ağlıcam ya...benden 2 yaş küçük komşunun kızı,yanımdan giyip giyip geçecek..zaten ölür benim kıyafetlere verdiğimizde asla hayır demez..çok güzel elbiselerim vardı bak sinirden laptopu kırcam şimdi...ben komşunun kızı giysin diyemi aldım o kadar şeyi..

ben hele bi elimdekileri bitireyimde başka soru bankası alacak kadar soru çözemem galiba..
şu videolar bitsin diye uğraşıyorum oda çok vakit alıyor günde 4 saat..başım ağrıyor,kızıma annem baksa bile illa beni istediği zamanlar oluyor..her dakika ders çalışamıyorum çok soru çözemiyorum o yüzden..bid euykumdan feragat edemiyorum..biraz onu azaltsam vücudum alışsa iyi olacak..dün gece geç vakte kadar çalışayım dedim inat ettim ama masa başında uyudum :(((

ohcdeysin canımcım üzülme işe girince en güzellerini alırsın hem diyettesin zayıflayınca daha da iyi olur bedeni küçük alırsın.ben pegemin tarih anayasa soru bankasını alıcam mayısta elimdekileri bitiriyimde.

ihtiyacın uzaktan egitim videolarını dinliyosunuz dimi bende yükledim video ama bir türlü ordan çalışamıyorum çok uzun geliyor cografyayı ekol hocadan izliyorum tarihide az cok ordan izliyorum bir video 2 saat sürüyo onla ilgili soru çözmeye başlayınca bir bakıyorum gün bitiyor elimde baya kaynak var ben ondan diger videoyu ertesi gün izlemek zorunda kalıyorum

günaydın canlarım ,hilalcim canım benim haklısın ama sıkma artık canını ,aticim ekol hocanın coğrafyasını hiç beğenmedim ben ihtiyaçtan dinlemeni tavsiye ederim uzun ama o kadar akılda kalıcı ve eğlenceli ki hoca çok şeker.offffffff yaa süpürgeyle laptopun düğmelerinin arsını çektireyim dedim tuşun biri giitti torbadan aradım buldum ama takamadım moralim çok bozukk yaa sabah sabah zararlı böcek gibi hergün bişey yapıyorum:gitme:bende şimdi başlıycam çalışmaya herkese kolay gelsinyerimseniben

valla videodan dinlemeyi birtürlü düzene oturtamadım.matematik çok geriden gidiyorum konuyu çalııp elimdeki tüm kaynaklardaki soruları çözmeye çalışıyorum.tarih de orta hız.coğrafya tekrardayım türkçe tekrardayım.şu tarih bir bitse matematiğe asılıcam birde vatandaşlığa başlayamadımeyvahedigeldismile

bende çok beğendim ihtiyaç coğrafya videosunu..
çok güzel bağlantılarla örneklerle anlatıyor..coğrafya ve tarih benimde tekrar ama unutmuşum bile çoğu şeyi.
türkçe videosu dinlerken karşısında spor yapıyorum-tatlicadiarzu-
genelde bildiğimiz şeyler olduğu için not almıyorum dinlemek yeterli oluyor..o kadar zamnıda oturarak geçirmeyeyim diye böyle değerlendiriyorum..

ece bende yapmıştım senin yaptığını..süpürgenin içinden aldım tuşu:bbo:

bu arada söylemeyi unuttu PİKOCUM hoşgeldin canımŞeniz

HıLALCıM seni çok iyi anlıyorum bende ünivdeyken bazen annem öyle yapardı
tatilde bi gelirdim anne şu nerde derdim annemde hıı o mu ben onu attım yada birine
verdim derdi sinir olurdum allahtan benim kıyıda köşede kalmış eşyaları ortadan kaldırmak için yapardı
değerli olanlara dokunmzadı ama yinede çok kızardım bikaçkez tekrarlanmıştı böyle
büyük bir tartışmadan sonra bidaha hiçbirşeye dokunamamıştıı
ayy kıyamam annecim benim çok özledimm:((((( sen ne güzel annenin yanındasın kıymetini bil
artık olan olmuş üzülmee yeni ciciler alırsın

Herkese merhaba nasılsınız bakalım ders çalışmaktan fırsat bulup uğrayamıyorum annem biraz rahatsız çalışmadığım zaman da onunla ilgileniyorum
21 inde köyden misafirlerimiz gelcek haliyle iş yükü artıcak ne kadar çalışsam o kadar iyidir diyorum bu ara kaydirigubbakcemile2
Yazdıklarınıza bakıyordum da bahsettiğiniz ihtiyaç videolarını nerden izliyorsunuz ? ıhtiyaç uzaktan eğitimemi kaydoldunuz yoksa nette herkes izleyebiliyormu ?
Görüşmek üzere herkese iyi çalışmalar

Son düzenleme:
ecesu cnm ygs ye girecektin nasıl geçtii netlerin nasıl
canım ya türkçede çok sıkıldım yarım bırakıp başka teste de geçmedim. türkçede çok yanlışım çıktı. matematikten 10 soruyu yapamam diye hiç uğraşmadım (sonra 9 tanesini yaptım ) coğrafya ve tarih iyi. geometri ve matematik çalışıcam artık. türkçeyi de hafife almamak lazım. sınav tokat gibi yüzüme çarptı benim. daha çok çalışmam lazım

bir de koridordaki gözetmenler çok gürültü yaptı. sınıftakini çağırıp uyarmasını söyledim. ona rağmen gürültü etmeye devam ettiler. inşallah kpss de böyle olmaz.

sen de girecektin dimi canım? senin nasıldı?

hilalcim benimde annem kıyafetlerimi hatta pijamaları bile vermişti. ben gelmeden yenilerini alıp dolaba koymuş. o yüzden sesimi çıkartmamıştım.

Back
X