- 16 Mart 2007
- 3.099
- 512
- 688
- 40
- Konu Sahibi Pimpirikli
- #6.981
bery geçmiş olsun , bu aralar herkes hasta, ben de grip oldum:umursamaz:
pinky bende senin gibi düşünmüştüm. oralarda Karadeniz iklimi de görülüyor, yaylacılık da vardır dedim, belki soru hatalıdır ya da istisnai bir durum vardır.
hilalcim kafam karıştı şimdi, hocaya sorayım haftaya. dediğin gibi ıslahatlar çok karışık, ben de dün baktım biraz, kendime güveniyordum ama tüm güvenim sarsıldı, unutmuşum bazılarınıkaydirigubbakcemile3
başakcım çok geçmiş olsun, ağrın geçti mi? deneme sınavın nasıl geçti?
ececim komşunu kafana takma, her apartmanda çıkıyor böyle kıl tiplerkaydirigubbakcemile3bizim taşındığımız evde de vardı, her hafta polis gelirdi. şuan ki evimizde de var, alt kat komşumuz. bazen çok sinir oluyorum hele de ders çalışırken daha çekilmez oluyor.
ecesu hadi ders başı yapmalısın. kendini toplamaya çalış.
gülsucum kolay gellsin. sorma hergün temzilik var, haftaya sözüm var
eşitsizliklere ben de bakmalıyım, meret konu hemen unutuluyor.
pinky bende senin gibi düşünmüştüm. oralarda Karadeniz iklimi de görülüyor, yaylacılık da vardır dedim, belki soru hatalıdır ya da istisnai bir durum vardır.
hilalcim kafam karıştı şimdi, hocaya sorayım haftaya. dediğin gibi ıslahatlar çok karışık, ben de dün baktım biraz, kendime güveniyordum ama tüm güvenim sarsıldı, unutmuşum bazılarınıkaydirigubbakcemile3
başakcım çok geçmiş olsun, ağrın geçti mi? deneme sınavın nasıl geçti?
ececim komşunu kafana takma, her apartmanda çıkıyor böyle kıl tiplerkaydirigubbakcemile3bizim taşındığımız evde de vardı, her hafta polis gelirdi. şuan ki evimizde de var, alt kat komşumuz. bazen çok sinir oluyorum hele de ders çalışırken daha çekilmez oluyor.
ecesu hadi ders başı yapmalısın. kendini toplamaya çalış.
gülsucum kolay gellsin. sorma hergün temzilik var, haftaya sözüm var
bende tarih çalıştım bugün 100 soru çözdüm,şimdide matematik çözcemzemuszemuspazar istanbula gidicem fenerbahçe-bjk maçına kocişim sürpriz yaptı:sm_cool: