• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

bery geçmiş olsun , bu aralar herkes hasta, ben de grip oldum:umursamaz:
pinky bende senin gibi düşünmüştüm. oralarda Karadeniz iklimi de görülüyor, yaylacılık da vardır dedim, belki soru hatalıdır ya da istisnai bir durum vardır.
hilalcim kafam karıştı şimdi, hocaya sorayım haftaya. dediğin gibi ıslahatlar çok karışık, ben de dün baktım biraz, kendime güveniyordum ama tüm güvenim sarsıldı, unutmuşum bazılarınıkaydirigubbakcemile3
başakcım çok geçmiş olsun, ağrın geçti mi? deneme sınavın nasıl geçti?
ececim komşunu kafana takma, her apartmanda çıkıyor böyle kıl tiplerkaydirigubbakcemile3bizim taşındığımız evde de vardı, her hafta polis gelirdi. şuan ki evimizde de var, alt kat komşumuz. bazen çok sinir oluyorum hele de ders çalışırken daha çekilmez oluyor.
ecesu hadi ders başı yapmalısın. kendini toplamaya çalış.
gülsucum kolay gellsin. sorma hergün temzilik var, haftaya sözüm var:utangac:eşitsizliklere ben de bakmalıyım, meret konu hemen unutuluyor.

kızlar sabahtan beri anayasadan yürütmeyi bitirdim ve 40 soru çözdüm. türkçeden de 60 soru çözdüm. şimdi coğrafya çalışayım diyorum, sonra matematik...ufff ne çok çalışacak şey var, kafama ne eserse ona bakıyorum:bbo:

başakcım döndün mü, deneme sınavın nasıl geçti?
pinkycim nasılsın? ben de coğrafya çalışıyorum şuanda, ekonomiyi bugün bitireyim diyorum.

pikocum canım iyiyimmmm cnm katılıyorum bitmiyo, gözümdede nasıl büyüyo anayasa bi bilsen napcam bilemiyorum.
Canım o sorunun cevabı Edirne değilmi. Adana'da yaylacılık varmış ben baktımda yaylacılık en cok Karadeniz ve Akdeniz miş. Edirne ikisinde olmadıgı için cevap Edirne. Soru için tşk ederim cnm

Kızlar bu ihtiyacın videosundaki coğrafya hocası bi alem yaa ay waryaa koptum gülmekten kızlar kesinlikle izlemelisinizzz:roflol:

başakcım döndün mü, deneme sınavın nasıl geçti?
pinkycim nasılsın? ben de coğrafya çalışıyorum şuanda, ekonomiyi bugün bitireyim diyorum.

canım daha yenı geldım.sınav cıkısı annemle carsıda dolastık ay sabah 8de cıkktım evden daha smdı grdm cok yoruldum

normaldı canım tarıhe baslayamdgım ıcın tarıhde zorlanıyorm ama az mat yaptım 16 tane.

ayy cografyadan yaylacılık sorusu vardı nedense bana hep dogu anadolu ve karadenızde yaylacıkı varmıs gıbı gelıyor.sıklarda kardenz yok dıe doguanadolu yaptm ama zannedersem akdenız toroslar olcakmıs

aaa bıde gecen ıhtıyac sınavı vardıya bunalımlara grdgmız 71 almısım imkansız bırsey en ıyı gecen sınavdan bıle 70 alamdım.herkesın yuksek gelmıs.nıe kıı hıc ınandırcı degıldı vallaa

sen naptın cnm

pikolata tatlım acılı şalgan suyu al iç gribin hemen geçicektir emin ol bende dün 100 soru çözdüm bugünde aynı şekilde karışık 100 soru çözdüm kurstan gec geldim
Başak kaç net yaptında 71 aldın acaba

bkızlar nerelerdesiniz bilmiyorumkismilepikocum sorma sinirden ölcemm o kadarda yüzsüz ki anlatamam:kızgın: bende tarih çalıştım bugün 100 soru çözdüm,şimdide matematik çözcemzemuszemuspazar istanbula gidicem fenerbahçe-bjk maçına kocişim sürpriz yaptı:sm_cool:

kızlar ben de yemekten sonra dizi izledım yorulmusum baya ders calsamıcam galıba.belkı de bırazdan cok azcık bşey calsırım yatarım

sz napıyosnz fıstıklar

bende dün program geliştirmeyi bitirdim hem konu çalıştım hem test çözdüm 400 soru çözdüm onunla ilgili umarım bi işe yarar ya

Gunaydın kızlar.
Nasılsınız

Bugün 8 de kalktım ve şu anda bölgelerin hepsini bitirdim.Ecesu cnm senin gönderdiğin slaytlarda çok işime yarıyor cnm Sadece tekrar ve testler kaldı. Bugün bitiricem inşallah onlarıda. Sonrada Tarih 20. yy konularına çalışmayı düşünüyorum.Şimdi bi kahvaltımı yapayım.

Kolay gelsin arkadaşlar.:1hug:

günaydın arkadaşlar ben daha yeni başlıycam çalışmaya ecesu ne slaytı gönderdin bende isterim valla bölgelerden sayende çok az yanlışım çıkıyor diğer konulardan da öyle bilgiler varsa isterimm....
nerdesiniz kızlar kimse yok hava çok güzel dolaşmaya mı çıktınız ...
bende tarih çalışcam gerileme dönemi çıkıyorum görüşürüz...

günaydın kızlarr
bende sbah 9 da başladım çalışmaya..saymadım kaç tane çözdüm ama türkçe ve matematik çözdüm.soru çözdükten sonra bakıyorum bütün derslerde bazen çok aptal hatalar yapıyorum soru gidiyor..sonra acaip moralim bozuluyor bir anda motivasyonum düşüyor..
bide dağınık çlışıyorum galiba...sürekli bişeye çalışmak sıkıyor beni..1 günümü tek derse ayıramıyorum..dün türkçe tarih video izledim
tarih,matematik,coğrafya çözdüm
alakaya çay demle...
böyle düzensiz gidersem 90 ı zor alırım...mafoldumbenmafoldumben

merhaba arkadaslar;hepiniz iyisiniz okudugum kadarıyla..
birde birkaç arkadas bizde girelim aranıza yazmışlar;onlarda hoş gelmişler:)))
basakçım 71 almışsın eksiklerin göre iyi canım..
arkadaslar baya soru çözüyosunuz bu arada gözümden kaçmıyor;ne güzelll:)))
bende denememin ilk oturumunu bitirdim az önce;türkçem biraz kötü bi sorunun hatalı oldugunu düşünerek 5 yanlışım;tarih 1,cog.2,vat.2 yanlışım çıktı.matematikten 10 soru çözdüm;biri yanlış çıktı..
eğitim denemesinden sonra puanımı hesaplarım..
başak dışında denemelere giren var mı aranızda;sınav yaklaştı artık çünkü:)))
hepinize iyi çalışmalar

ohcanimadeysin canım nasılsın??branşın neydi?belki daha önce sordum ama kusura bakma:(
bu arada benim fikrim bu tabi;dagınık çalışmak daha güzel;insan sıkılır yoksa;sorularda dagınık gelicek;zihni hazırlamak gerekli:))

gülşahcım hoşgeldin..branşım matematikti..
ama ben daha çok genel kültüre ağırlık veriyorum..onlar sıfırdı bende..oturtmaya çalışıyorum işte artık olduğu kadar yaa..zorlayınca psikolojim bozuluyor sanki

sevincc sanada kola gelsin canım

bugün yine evde yalnız kaldım hesapta olmayan şeyler çıkıyor..annem anneanemin yanına gitti sabah..birazdan gelir gerçi..babamı çocuk bakıcısı olarak braktı ama adamı rahat bırakmıyorlarki..durmadan amcam arıyor,babannem çağırıyor.5 dk evde duramadı..kızda güzel uyumadı benyine yalnız kaldım..hiç doğru düzgünde çalışamadım..akşamada yemeğe çıkacağız..annemle babamın evlilik yıldönümü..bugünde çöpte

kızlar merhablaar yenı geldım eve dersaneden sonra arkdslarla bıyerde oturduk ayy kıtapcıya öylesıne ugradım yıne kıtap aldım yaaaa.sadce irem turkce soru bankası irem egıtım bılımlerı yaprak test bıde yargının turkce 25 dneme kıtabı

sz napıyosunz fıstıklar bıraz dınleneyım barı yoruldum

pinkycim çok saol,opuyorumnanaktan valla yeni öğrendim yaylacılığın en çok Karadeniz ve Akdeniz de olduğunu, yapamadığımız soruları buraya yazalım çok faydası oluyor.
başakcım bana da nedense yaylacılık Doğu Anadolu ve Karadeniz de çokmuş gibi geliyorkaydirigubbakcemile3neyse öğrenmiş olduk.bence deneme sonucun iyi gelmiş, genel olarak herkesin kötü geçmişti o yüzden puan beklediğinden yüksek. bizim puanlar gelmedi daha, çok merak ediyorum.
hilalcim aynı dikkat dağınıklığı bende de var, bazen çok kek soruları bile dikkat dağınıklığından yanlış yapıyorum. kendimi zorlayıp dikkatimi toplamaya çalışıyorum, süre tutup çalışıyorum bazen, yoksa aklım başka yerlere kayıyorkaydirigubbakcemile3valla seni çok iyi anlıyorum.
ati çok teşekkür ederim, olmazsa yarın şalgam suyu alayım.
gülşahcım ben de giriyorum deneme sınavlarına en yüksek 76 aldımkaydirigubbakcemile3tarih, coğrafya ve vatandaşlığın süper:lepi:ben de yasama ve yürütmeyi bitirdim ama aklımda kalmamış gibi. akşam yatarken yargıyı bitireyim diyorum. haftada 1 kez hepsini takrar edicem sence nasıl? anayasadan nasıl bir tatktik izlemeliyim?

Back
X