2010 MART anneleri bebekler kan damlasına başladımı?

Juliette

annesinin kuzusu
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2009
822
5
296
43
Diğer
merhaba kızlar
benim bebeğim 5 aylık oldu şimdi allah a şükür 10 martta doğdu.. 2 aydır doğru düzgün kilo almıyo.. dr ek gıdalara başlattı bu ay.. bir de kan damlasına kan testi yapmadan yüzü beyazlamış kan damlasına başlayalım dedi.. sizin bebekler ne durumda kan damlasına başlamak için erkenmi 5 ay?

benim bebeğiminde 5 ayının dolmasına 1 hafta kaldı bugün doktora sordum kan damlasını 6 ayı dolmadan ve kan testını yapmadan vermem dedi haberin olsun

bizim dr 5.ayda test yaptı gerek yok değerleri çok iyi dedi..

sağlık ocağından 4.ayda verdiler..ama doktorumuz 6.aydan sonra başla dedi...

bizde başladıkverioyoruz ama ben her zaman vermiyorum arada veriyorum 6, ayında pekmeze başladığımızda tamamen bırakmayı düşünüyorum

bizim doktorumuz test yapmadan verdi, daha sonra test yaptık, kansızlık cıktı, onun uzerıne sabah 8 damla aksam 8 damla olarak yukselttı...

bizde 4. ayımızda başladık kan testi falan yapmadı.
bide bu kan damlasını bebişim içmek istemiyo ağlıyo verirken
d vitaminini severek içiyo ama :))

canım benim kızım da hep mama ile beslendigi için 4. ayından sonra kullanmaya başladık.aslında saglık ocagındaki doktor 4. ayından sonra dedi.normalde kontrole götürdügüm doktor 5. ayında verdi.

ben hemen hmen hiç vermedim sayılır sağlık ocğı ver dedi ama kendi dr.muz gerek duymadı zaten şimdide kahvaltısında pekmez veriyorum hiç gerek yok yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…