• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

siriuscum benimki tüp bebek Tedavi zaten tuzlu oluyor. Hamile kaldıktan sonra 2 kez kontrole gittim ama nasıl olduysa para almadılar. Özel hastaneye gidiyorum. Ama belki bundan sonra alırlar orasını bilmiyorum. Çünkü ufacık tahlillere bile ödeme alıyolar hemen. Doğum ücretini de sormadım, bir bilgim yok

elitu canım senin kanaman tamamen kesildimi benim kahverengi lekelenmelerim az az olsada devam ediyo ama bu lekeler yüzünden çok tedirginim....

önce kilo konusuna değineyim.
51 kiloydum, 50 kiloya inmişim, boyun 1,67. zayıfım yani ben ama ilerleyen aylarda yusyuvarlak da olabilirim tabi :)
özel üniversite hastanesine gidiyorum ben. özel sağlık sigortam var, muayene için 22,5 lira ödüyorum. aşılamamı yapan doktorla devam ediyorum, fakat çok yoğun. her gittiğimde 40-45 dk bekliyorum nerdeyse. doğumu o hastanade yapmayı düşünmüyorum, ilerleyen zamanlarda doktorumla konuşucam ne yapabiliriz diye...

Ben ilk olarak doktorumun muayenehanesine gittim, Bursa'dayım. 120 verdim, on gün sonra tekrar gittiğimde bir ücret ödemeyeceğim. Doktoruma hamilelik öncesi genel muayene için MedicalPark'a gidiyordum. ıkinci muayeneden sonra hastaneye devam etmeyi düşünüyorum. Normal 20 civarı sanırım ama benimki Doç. olduğu için 40 civarında ücret ödeyeceğim. Doğum konusunu da görüşmedim ama Medical'de yine doktora göre değişiyormuş.

elitu canım senin kanaman tamamen kesildimi benim kahverengi lekelenmelerim az az olsada devam ediyo ama bu lekeler yüzünden çok tedirginim....

Canım ben hergün 3 öğün 3 er tane progestan kullanıyorum fitil olarak. Kanamam olmasın diye. Allah muhafaza onu ihmal edersem kanamam olur zaten. Ben sürekli kullanıyom. Durup dururken kanama oluyo ve ben kanarken hissetmiyorum. Wc ye gittiğimde gördüm ikisinde de. ve az da değildi. Çamaşırım tamamen batmıştı. Normalde adet olurken ufacık bir belirtide hemen hissederdim ama belki de rahimin şekli falan değişiyo ondan mıdır bilmem

Canım ben hergün 3 öğün 3 er tane progestan kullanıyorum fitil olarak. Kanamam olmasın diye. Allah muhafaza onu ihmal edersem kanamam olur zaten. Ben sürekli kullanıyom. Durup dururken kanama oluyo ve ben kanarken hissetmiyorum. Wc ye gittiğimde gördüm ikisinde de. ve az da değildi. Çamaşırım tamamen batmıştı. Normalde adet olurken ufacık bir belirtide hemen hissederdim ama belki de rahimin şekli falan değişiyo ondan mıdır bilmem

bende progestan hap olarak günde 3 tane içiyorum öyle fazla bir leke değil günlük akıntı gibi kahverengi kana hiç dönüşmedi inşallah 15 gün sonrada hayırlı haberler alabilirim Rabbime hep benim için hayırlısı neyse o olsun diye dua ediyorum inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleride görürüz...

bende progestan hap olarak günde 3 tane içiyorum öyle fazla bir leke değil günlük akıntı gibi kahverengi kana hiç dönüşmedi inşallah 15 gün sonrada hayırlı haberler alabilirim Rabbime hep benim için hayırlısı neyse o olsun diye dua ediyorum inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleride görürüz...

İnşallah herşey yolunda gider canım. zeliş seninki normal yoldan mı olmuştu.

İnşallah herşey yolunda gider canım. zeliş seninki normal yoldan mı olmuştu.

inşallah canım amin...evet benim normal yoldan oldu 5 yaşında bir oğlum var hemen hemen 2 sene oldu korunmuyoruz bu bebeğimden 7 ay öncede kimyasal gebelik yaşamıştım inşallah bu bebeğimi sağlıkla dünyaya getirmemi nasip eder Mevlam...

mercanaysecim 7.haftada bebekte olan değişikler:
Bebeğinizde olan değişimler Bu haftanın sonunda bebeğiniz küçük bir fasulye, yani 11-13 mm kadardır. Gözlerde koyu benekler oluşmaya başlar. Burun delikleri ve kulak bölgelerinde çukurlaşma başlar. Beyin hızla gelişmeye devam eder, yüzün karakteristik yapıları şekillenmektedir. Kapanan beyin-omurilik kanalı içerisinde beyin ve omurilik gelişir. Kalpte sol ve sağ odacıklar oluşur.

Ultrasonografi artık rahatlıkla bebeğinizin kalp atışını tespit edebilir. Yemek ve nefes boruları ayrışmaya ve akciğerler her iki yanda tomurcuklanmaya başlar. Kollar ve bacaklar kısa yüzgeçler gibi çıkmaya başlar ve bunların ucunda oluşan düz yassı tabakalar avuç içi ve ayak tabanı olup parmaklar bunların uçlarından çıkar. Kalp, akciğer, gözler, burun delikleri, bağırsaklar ve appendiks gelişmiştir. Kendi idrar kesesinden idrarını yapmaya başlar

maaşallah zelişcim. genç yaşta 2.bebişin gelecek inşallah. Korkma canım, kafanı da sürekli kanamayla meşgul etme. Psikolojik de olabiliyormuş. Dr bana adet gününü falan düşünme dedi.

maaşallah zelişcim. genç yaşta 2.bebişin gelecek inşallah. Korkma canım, kafanı da sürekli kanamayla meşgul etme. Psikolojik de olabiliyormuş. Dr bana adet gününü falan düşünme dedi.

teşekkür ederim canım oğlumu 22 yaşında doğurmuştum inşallah bu bebişimide rabbim nasip ederse 28 yaşında doğurucam rabbim o günleri görmeyi hepimize nasip eder inşallah...

arkadaşlar,herkes yazmış,ne kadar ücret verdiklerini kontrollerde,bende yazayım,barı..özel hastaneye gidiyorum,ssklıyım,muayene başına 20 ytl veriyoruz,.hemde çok güzel sağolsun doktorum ilgileniyo..

bu arada zelişcim,senin demek ikinci hamileliğin,yeni öğrendim,,.inşallah sorunsuz güzel bi hamilelik geçirirsin.herkesin dediği gibi kanamaları fazla kafana takma,pozitif düşün emiopuyorumnanaktan:1hug:

Back
X