• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

çok sevindim. Hoşgeldin gruba sende.

Bende bugün idrarda açıl pembeyi gördüm ve kendimi hastanede buldum. Kan sonucumu 18 küsürlü bir şey. Umarım kuş üzümlerimle değerim katlana katlana artacak.

Sende haber ver mutlaka 🥳
Yaaa cok sevindimm sizede maşallah sağlıkla sıhhatle ilerlesinnn tebrik ederim çok umut doldum şuan bende rabbim benimde yüzüme baksın aranıza dahil olayım insalkah ♥️

Çok şükür bugünü de gördük. Merhaba kuş üzümlerim 💕🧿

Eklentiler

• 1000043288.webp
    1000043288.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 3
Ay hayırlı sağlıklı güzelce ilerlesin insalkah tebrik ederimm hoşgeldiniz gruba bende dahil olurum insallah 💕
Ben bu gruptan elendim maalesef. İdrar testlerim pozitifti, betam 5.33 çıktı iki gün sonra yükselecekmi diye tekrar kan verecektim ki adet oldum. İlk gün öyle sancım vardı ki bayılmak üzereydim sağ kasığıma bastırdıkça ağrım artıyordu doktorumu aradım kimyasal gebelik olma ihtimali olabilir dedi. Ama kesin bişey demedi. Bu şekilde

Ben bu gruptan elendim maalesef. İdrar testlerim pozitifti, betam 5.33 çıktı iki gün sonra yükselecekmi diye tekrar kan verecektim ki adet oldum. İlk gün öyle sancım vardı ki bayılmak üzereydim sağ kasığıma bastırdıkça ağrım artıyordu doktorumu aradım kimyasal gebelik olma ihtimali olabilir dedi. Ama kesin bişey demedi. Bu şekilde
Ne desem hiç bilemiyorum böyle durumlarda. Benim başıma da 2 defa geldi. O üzüntüyü ve hayal kırıklığını çok iyi biliyorum, hayırlısı olsun inşallah tez vakitte bebeğini kucağını alırsın. 🤲

Ne desem hiç bilemiyorum böyle durumlarda. Benim başıma da 2 defa geldi. O üzüntüyü ve hayal kırıklığını çok iyi biliyorum, hayırlısı olsun inşallah tez vakitte bebeğini kucağını alırsın. 🤲
Aslında yolun başındayım burada yıllarca bebek isteyen kişileri okuduğum için üzülmeyi bile hak görmemiştim kendime. Ama tabiki umutlandım ve eşime hamilelik haberi verdiğim içinde pişman oldum. Çünkü eşim çok mutlu oldu keşke önce emin olup öyle söyleseydim eşime dedim. Amin canım allah isteyen herkesin kucağını doldursun, hayırlısı böyleymiş

Back
X