2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

esterya kasık ağrıları normalmiş çevremden öle duydum kanama olmadığı sürece sorun yok muş rahim genişliyomuş ama ben korkuyorum ağrı arada nasıl oluyo sancı gibi cuma günü ultarasona giricem inş. bebğim sağlıklıdır

günaydın bademim,6günmü kaldı benimde okadar var ozman dimi:))))))
Evet canımopuyorumnanaktan
Canım benim hamileliğin başında adet kanaması gibi kanama oldu 3 gün..Yerleşme kanamasıymış bu...Her adete gelen günlerde kanamam oluyordu..

Ne olmadı kız ,ödümü koparma..benneyaptımki

badem benim hiç kanamam olmadı ama problem olmaz demi
kendimi avanak gibi hissediyorum nereye gidicem nasıl düşünücem doktor bulamadım bilgisizim kafamçokkarıştı

[QUOTE 2010 MaRT AnNeLeRi [/COLOR][/B]

BEBıŞLERıNı BEKLEYEN ANNELER

esterya

essemayit

-

[/COLOR][/B][/SIZE]
[COLOR="Magenta"=
Mart Anneleri geldii kıslarr :dance:

[/COLOR]
[/QUOTE]

:dance:

Son düzenleme:
Ya doktor bana 27 Şubat dedi ama adet başlangıç günüden itibaren saydı. ıki adetin ortasından itibaren sayılmıyor mu bu? Yumurtlama gününden yani....

badem benim hiç kanamam olmadı ama problem olmaz demi
kendimi avanak gibi hissediyorum nereye gidicem nasıl düşünücem doktor bulamadım bilgisizim kafamçokkarıştı

Canım kanaman olmasın daha iyi işte..insan acaip stres oluyor..her bayanda olmuyor zaten kanama...

-

Bu bebek bana melek kızım Ada yı anımsattı..Onun babası gibi sarışın olacağını hayal etmiştim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…