2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

essemayıtcım bence seninki cogul gebelik, dr gittin mi hic?

bence iki kese goreceksin :)

çoğul gebelik brc de dedmişti olabilir die.doktora gitmedim daha çıkmaz die bekliyim dedim erken dediler banada

esterya kız ikizim olursa iki kese görürsem çok şaşırırım ya buraya bile ne yazıcağımı bilemedim valla naparım bilmem ama düşününce ikiz olursa biri kız biri erkek çokta güzel olur ama çalışma hayatım biter heralde iki bebeği kime bırakıpta çalışırım kayınvalidem bakarım diodu ama ikiz olursa bakamaz Rabbim hayırlısını versin O kararlamıştır herşeyi benim içimede ikiz doğuyo çünkü acaba gitsemmi ki şimdiden çıkarmı kese sat ım 25 mayıs yaa

ya guzelim beta hcg 1500 oldugunda kese gozukuyor seninki almis basini gitmis..
seninki asilamami yoksa dogal mi?

Allah gonlune gore versin guzelim hakkında hayırlısı neyse o olsun..

ööle deme kıss ilk ben dedim kötü oldu yok canım senin tekil gebelik bakma sen esteryaya:roflol:
belli olmasmış ama sen yine de git canım,ama ikiz isterdim ben gamyoncuiremsu

brc kız ikiz olsun çok isterim ama korkuyorumm çok badem kaybetmiş ya bide ayyyyy ne deycemmmm bilemeyommm m delikafadulden :sm_cool: delikafadulden delikafadulden :sm_cool: :teytey: delikafadulden delikafadulden delikafadulden

ya guzelim beta hcg 1500 oldugunda kese gozukuyor seninki almis basini gitmis..
seninki asilamami yoksa dogal mi?

Allah gonlune gore versin guzelim hakkında hayırlısı neyse o olsun..

canım ben doğal yoldan hamile kaldım RAbbimer çok şükür ilkinde verdi hamdolsun Ona

pazartesi kandeğerim 3392 çıkınca doktor iki gün sonra ultrasona gel dedi başka bişiy demedi hastaneye gittim bilgilendirmedi yani bugün gidiyim biyere muayne olayım çok heyecanladım iki tane bebeğim olursa bu mucize karşısında ağlamak geldi içimden çok duygulandım senağlama

[QUOTE 2010 MaRT AnNeLeRi [/COLOR][/B]

BEBıŞLERıNı BEKLEYEN ANNELER

esterya

essemayit

-

Mart Anneleri Geldiiii:dance:

:dance:

Son düzenleme:
hadi kalk git oglen arasında dr a

canım ben öğlen arası çıkmamki avukatlık bürosunda çalışıyorum ben kimse yok şuanda büroda hem eşimle birlikte gitmek istiyorum akşam iş çıkışı gidicem inş. yarın haberlerimi vericem hayırlsı artık
esterya sen girdinmi ultrasona keseyi gördünmü

[QUOTE 2010 MaRT AnNeLeRi [/COLOR][/B]

BEBİŞLERİNİ BEKLEYEN ANNELER

esterya

essemayit

-

[/COLOR][/B][/SIZE]
[COLOR="Magenta"=
Mart Anneleri geldii kıslarr :dance:

[/COLOR]
[/QUOTE]

:dance:

kimse kalmamış melekleri koyup gidelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…