2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kıslarr 1 temmuz eşimin doğum günü inş.doğum günü hediyesi olarak bebiş hediye gelir bizee:Saruboceq:

ay brc em inş. ya benim evlilik yıldönümümüze denk geldi babalar gününe bide
sabaha kadar zor dayandım pazar sabahı test yaptım daha dk olmadan 2. çizgide belrdi heyecanlandım çok.
bitane kağıda BABACIM BABALAR GÜNÜN KUTLU OLSUN BEN GELİYORUM KUCAĞINI HAZIRLA yazdım çamaşırıma sıkştırdım kağıdı atletimin altına sakladım eşimi uyandrdım sabah 7 evlilik yıldönümümüz kutlu olsun atletimi kaldırsana dedim, hemen açtı yazdığım kağıdı okuyunca afalladı kendine zor geldi sarıldı gözlerimiz doldu ikimizinde RAbbim herkese nasip etsin banada kucağıma sağlıkla almayı nasip etsin opuyorumnanaktan

ne güsel hediye canım yaa Allah bizlere de nasip etsin inş.1temmuz test yapcam varsa silik çıkar.inş.hayırlısıyla vardır da eşime süpris yaparım bende yaaaakaydirigubbakcemile5

ne güsel hediye canım yaa Allah bizlere de nasip etsin inş.1temmuz test yapcam varsa silik çıkar.inş.hayırlısıyla vardır da eşime süpris yaparım bende yaaaakaydirigubbakcemile5

AMİN İNŞŞ... HAYATIM İNŞ VARDIR YAVRUN AMA OLMASADA ÜZÜLMEK YOK TMM

opuyorumnanaktan

oglum olacak gibi sanki :)

ya senin :)

benim sanki kızım olucak ruyamdada öle dediler
ruyamda test yaptım pembe renk çıktı bak senin kızın olucak dediler bi teyzede beli ağrıyosa erkek kasıkların ağrıyosa kız dedi
herşeyin başı sağlık hayırlı evlat olsun inş.

ama ben henuz ruya gormedim...

ilk bebegimde yani su an 15 yasinda olan oglumda ruya gormustum erkek bebeti ve tıpkı babasına benziyordu ve aynen oyle oldu

canım uyku hamilelik yüzündendir inş...
Grip yüzünden de olabilir,emin değilim birtanem...

Çok hoş bir hediye olmuş,insan okurken bile duygulanıyor...opuyorumnanaktanAmin canım:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…