- Konu Sahibi minikcadimm83
-
evet canım esterya ve essemayit:dance:
maşallah.hadi inşallah darısı diğer bekleyenlere.bizde böyle beklemiştik ben hemen hamile kalmıştım.hayal kırıklığına uğrayan arkadaşlarda teker teker diğer aylarda hamiş oldular .
kıslarr 1 temmuz eşimin doğum günü inş.doğum günü hediyesi olarak bebiş hediye gelir bizee:Saruboceq:
ay brc em inş. ya benim evlilik yıldönümümüze denk geldi babalar gününe bide
sabaha kadar zor dayandım pazar sabahı test yaptım daha dk olmadan 2. çizgide belrdi heyecanlandım çok.
bitane kağıda BABACIM BABALAR GÜNÜN KUTLU OLSUN BEN GELİYORUM KUCAĞINI HAZIRLA yazdım çamaşırıma sıkştırdım kağıdı atletimin altına sakladım eşimi uyandrdım sabah 7 evlilik yıldönümümüz kutlu olsun atletimi kaldırsana dedim, hemen açtı yazdığım kağıdı okuyunca afalladı kendine zor geldi sarıldı gözlerimiz doldu ikimizinde RAbbim herkese nasip etsin banada kucağıma sağlıkla almayı nasip etsin opuyorumnanaktan
ne güsel hediye canım yaa Allah bizlere de nasip etsin inş.1temmuz test yapcam varsa silik çıkar.inş.hayırlısıyla vardır da eşime süpris yaparım bende yaaaakaydirigubbakcemile5
brccim Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin guzleim
esteryaa bebeğinin cinsiyeti içine doğuyomu
oglum olacak gibi sanki :)
ya senin :)
kontrole gtmednmi canım sen?
ama ben henuz ruya gormedim...
ilk bebegimde yani su an 15 yasinda olan oglumda ruya gormustum erkek bebeti ve tıpkı babasına benziyordu ve aynen oyle oldu
Grip yüzünden de olabilir,emin değilim birtanem...canım uyku hamilelik yüzündendir inş...
ay brc em inş. ya benim evlilik yıldönümümüze denk geldi babalar gününe bide
sabaha kadar zor dayandım pazar sabahı test yaptım daha dk olmadan 2. çizgide belrdi heyecanlandım çok.
bitane kağıda BABACIM BABALAR GÜNÜN KUTLU OLSUN BEN GELİYORUM KUCAĞINI HAZIRLA yazdım çamaşırıma sıkştırdım kağıdı atletimin altına sakladım eşimi uyandrdım sabah 7 evlilik yıldönümümüz kutlu olsun atletimi kaldırsana dedim, hemen açtı yazdığım kağıdı okuyunca afalladı kendine zor geldi sarıldı gözlerimiz doldu ikimizinde RAbbim herkese nasip etsin banada kucağıma sağlıkla almayı nasip etsin opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?