2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hoşbulduk canım
doktor daha çok erken dedi 4 hafta 5 günlük dedi gözüktüğüne dua et dedi erken gitmişim yani kese görünüyor ama içindeki daha oluşmamış dedi erken yani benim tahminimce 3,5 haftalık sanırım acele ettim galiba, anormal bişiy yok muş 1 ay sonra gel dedi doktor, 6 haftalıkken kalp atışları duyulmuyomu ya CADIARZU

raporda yazan

uterus içerisiinde gestasyonel SAK izlenmekte (1.2 cm)
Fetal pol erken gebelik nedeniyle henüz oluşmamıştır bu ölçüme göre fetal yaş 4 hafta 5 gün ile uyumludur.

selam 2010 un güzel mart anneleri ben 2009 mart annesiyim.ankarada olan arkadaşlara sesleniyorum ben başkentte doğum yaptım sakın başkentin yanından bile geçmeyin.binlerce kere pişman oldum .martın başında buz gibi havada kaloriferleri yakmadılar.odalarında kendileri ısıtıcıyla oturuyorlardı ama.eşim kızp tepki gösterince yaktılar demekki herhangi bir sorundan dolayı değilmiş.yeni doğanların olduğu bir hastanede bu ne biçim bi ticari kaygıdır anlamadık yani.ayrıca hijyenik değildi ve dikişlerimde de sorun çıktı fazladan 3 gün yatmak zorunda kaldım ve bir sürü özel oda parası saydık.tavsiyem sakın uğramayın bile.doğum yapacağınız yere de mutlaka önceden gidip orda doğum yapmış ailelerle mutlaka konuşun.umarım hepiniz sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…