- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #34.921
Oh oh, Herkesin bebişi büyümüş maaşallah :)))
Haftasonu biz de kocamla alışverişe çıktık, Bir sürü iç çamaşırı bir de pijama aldım, bir de işyeri için ayakkabı aldım... Sağolsun kocam ödeyiverdi...
Sonra kuaföre gittim, ağda, fön, kaş, bıyık falan... Sağolsun onu da kocam ödedi...
Sonra bebek odası çekmeceleri için kapitone almıştık, kenarını elde yapacaktım... Sağolsun kocam terziye verdi...
Bu arada, evin parasının 50 Milyarını bana verecek, askere giderken... 40 ını da kardeşine...
Eh artık böyle, olay neymiş: "Yemeyenin malını yerlermiş..." Bu durumda artık, ihtiyaç duyabilme ihtimalim olan herşeyi alacağım...sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Ben akıllandım...:dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:
Oooo baya yoluna girmiş canım birşeyler...
Allah bozmasın inşallah hep böyle devam eder...
aklinialirimsmile süpersin aklinialirimsmile
aslında hepimiz böyle kötükedihüso olmalıyız dimi :jeyyar:
ay sormayın yaa kazasında değilim canımıza bişii olmadı allahtanda adama 100 lira verip gönderdim kızın yatağını alacaktık o kaldı...
kabus gibi bi cumartesiydi inanamıyorum salak adam iki hafta çalışabilir raporu verdi iki hafta sonrasını bilemem tekrar görmek istiyorum tekrar iki hafta vericem sonrada bir hafta bidaha vericem diyo...
ben sana bi verirsem dedim...
başhekime kadar aradım anlaşmamızı iptal ettiricem dedim...aldım istediğimi sonuç olarak onuda binbir sinirle hallettim..o öyle yapınca sincan devlet hastanesine gittim bi ihtimal alırız diye..
kadın doğumu ayırmışlar başka biyere gittik ama yolu bulana kadar canımız çıktı kocamın sinirler gerildi tabe.
oyşşşş...
öyle işte mutlucum sen hala doğurmadınmı kuzum yawwww?
sinpac hayırlı olsun aldıkların azcık koca parası yemeyi öğrenmişsin demekki....
hepinize çok çok teşekkür arkadaşlar.
kız doğmadı dila gece baya rahat uyudum karnım ağrımadı karnımı elledim aşağıya inmiş zannettim tetikteyim canım bugün soracağım ne zaman gelir bizim oğlan diye daha kimse yok yanımda yalnızım ona göre çağırcam ya ne doktorlar var yasal raporunu neden vermiyor senin
günaydın güsel mart anneleri,biz bugün iyi uyuduk çok şükür,iki uykusuz geçen günün arkasından gelen bu uyku epey iyi geldi,bir sürü rüyalar gördüm ama hiçbirini hatırlamıyorum,şimdi arkadaşıma kahvaltıya gidicem,öğleden sonra görüşmek üzere
kıslar doktora soracağınız soru war mı bn sorularımı bi liste yaptım sizdende warsa aliim çıkıorum 20dakikayakaydirigubbakcemile2
Anlıyorum canım, Allah yardımcınız olsun, biz de 2 yıl önce aldık çok şükür evimiziDimplecım, hiç istemiyorum aslında ben geri dönmeyi.
Her hafta sayısal oynuyorum valla, bir ev parası çıksa adımımı atmam.
Ama kira derdi varken çok zor maalesef... mafoldumben
Hayırlısıyla git gel bakalım hasretçimkıslar doktora soracağınız soru war mı bn sorularımı bi liste yaptım sizdende warsa aliim çıkıorum 20dakikayakaydirigubbakcemile2
Oh oh, Herkesin bebişi büyümüş maaşallah :)))
Haftasonu biz de kocamla alışverişe çıktık, Bir sürü iç çamaşırı bir de pijama aldım, bir de işyeri için ayakkabı aldım... Sağolsun kocam ödeyiverdi...
Sonra kuaföre gittim, ağda, fön, kaş, bıyık falan... Sağolsun onu da kocam ödedi...
Sonra bebek odası çekmeceleri için kapitone almıştık, kenarını elde yapacaktım... Sağolsun kocam terziye verdi...
Bu arada, evin parasının 50 Milyarını bana verecek, askere giderken... 40 ını da kardeşine...
Eh artık böyle, olay neymiş: "Yemeyenin malını yerlermiş..." Bu durumda artık, ihtiyaç duyabilme ihtimalim olan herşeyi alacağım...sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?