- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #34.881
Günaydın Güzel Anneler ve bebekleri nasılısınız Umarım Güzel bir Hafta Geçirmenizi dilerim.... Çarşamba günü inşallah bebeğimi görmeye gideceğim iple çekiyorum.... Artık bebeğimin topuklarını sırtını falan acayip hissediyorum gece hiç uyutmadı yaa
:) günaydın sanada canım evet bende çarşamba günü doktorumuza gidicez inşallah bu hafta sonnn benim de:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:turkbayragiturkbayragi
Maşallah canım benim oğluşun kocaman olmuş....Yağmurcum, Pancubenim güzel haberlerle gelin inşallah doktorlarınızdan.
Kocaman olmuş olacak minikleriniz, şaşıracaksınız :)
Benim rapor almak için gittiğim doktor, usulen bebeği bi görmem lazım dedi.
Canıma minnet tabi, hemen geçiverdim ultrasona.
32+1'de 2023 gr olmuş canım oğlum, boyu da yaklaşık 44 cm'miş.
Uzun boylu bir bebek olacak dedi doktor.
Bu arada bir haftadır sol kasığım ağrıyor diyordum ya, doktor baktı ona da.
Nokta şeklinde bir fıtık var burada, ciddi birşey değil ama ağrısı rahatsız eder dedi.
Sonra kendi doktorumu aradım, dert etme, hsonu gelince bakarız, bol bol yat dinlen dedi.
Ben de işe geldim :)))
Maşallah canım benim oğluşun kocaman olmuş....
bu arada sende mi fıtık var mış ....Aman dikkat et kendine belki hamilelikle alakası olabilir geçicidir.
Hamileliğe bağlı olarak olurmuş canım, daha önceden yoktu böyle bir şikayetim.
Aslında fazla kilo alan annelerde görülürmüş daha çok, benim 8,5 kilo biraz fazla geldi bünyeye anlaşılan :)
opuyorumnanaktanGünaydın Güzel Anneler ve bebekleri nasılısınız Umarım Güzel bir Hafta Geçirmenizi dilerim.... Çarşamba günü inşallah bebeğimi görmeye gideceğim iple çekiyorum.... Artık bebeğimin topuklarını sırtını falan acayip hissediyorum gece hiç uyutmadı yaa
Aynı şikayetler bende de oldu dün gece bosnacım, daha 2 ayımız var nefes darlığı şimdiden zorluyor, son zamanlar ne olacak bilmem bilmiyorumkismileGünaydın arkadaşlarım,
Hepinize güzel, huzurlu bir hafta diliyorum.
3 saatlik falan bir uykuyla duruyorum, çok perişan haldeyim bugün. Hiç uyuyamadım gece midem bulandı, burnum tıkandı, nefesim düzensizleşti, sıpam tepindi derken sabahı bulduk :)
Haftasonu SSK ile anlaşmalı özel bir hastaneden çalışabilir raporumu aldım. Doktor bugüne kadar hiç bir sorun olmadığını söyledi. Zaten kendi doktorum yönlendirmişti buraya. 3 haftam kaldı, ha gayret :)
Dimplecım, üzüldüm istediğin modeli bulamamanıza. Daha güzelini bulursunuz inşallah...
Ooo maşaallah ya baya büyütmüşsün erkeğiBenim rapor almak için gittiğim doktor, usulen bebeği bi görmem lazım dedi.
Nokta şeklinde bir fıtık var burada, ciddi birşey değil ama ağrısı rahatsız eder dedi.
Sonra kendi doktorumu aradım, dert etme, hsonu gelince bakarız, bol bol yat dinlen dedi.
Yağmurcum, Pancubenim güzel haberlerle gelin inşallah doktorlarınızdan.
Kocaman olmuş olacak minikleriniz, şaşıracaksınız :)
Benim rapor almak için gittiğim doktor, usulen bebeği bi görmem lazım dedi.
günaydınlar cicişler,.yeni bi haftaya yeniden merhaba..benim en son çalışma günüm 12 şubat,.çalışabilir raporu aldığım için,.off günler geçmek bilmiorrrrrrrr.yani bi aya yakın daha çalışacammakannehir akannehir akannehir
pancubensorunlu kadın yine bütün gece benle uğraşmışsın kocişim geldi çıktım kızım ben sizin gibi gece kuşumuyum yattım sonradaalsanaalsanasmile
çok sinirlerim bozuk kızlar garanti bankasından nefret ediorum paracardımdan yine hesap işletim ücreti kesmişler 35tl yılda iki kez kesiolarmış offf ya içindeki para bana lazımdı biyere hawale yapmam gerekiorduaradım ağzıma geleni saydım ama iade edemiolarmış paramımafoldumben sabah sabah sinir oldum yaaamafoldumben
opuyorumnanaktan
Beni de geceleri uyutmamaya başladı, işimiz var bundan sonra boshayallersmile
Aynı şikayetler bende de oldu dün gece bosnacım, daha 2 ayımız var nefes darlığı şimdiden zorluyor, son zamanlar ne olacak bilmem bilmiyorumkismile
Senin de 3 haftan kaldı, ne güzel :lepi:
Teşekkürler bosnacım, vardır bunda da bir hayır olsun başka ciciler aldım ben de boş dönmedim yani aklinialirimsmile
Bebiş için ve evimiz için dekorasyon malzemeleri aldım, tasarımım bitince paylaşırım inş. bayanssulusmile
Ooo maşaallah ya baya büyütmüşsün erkeği
Bakalım ben 32+4 te gittiğimde 2 kg yu bulabilecek miyiz.. Çok hızlı büyüyorlar artık ya maşaallahh
Fıtık önemsiz ve geçicidir inş., geçmiş olsun, araştırdın mı netten?
günaydınlar cicişler,.yeni bi haftaya yeniden merhaba..benim en son çalışma günüm 12 şubat,.çalışabilir raporu aldığım için,.off günler geçmek bilmiorrrrrrrr.yani bi aya yakın daha çalışacammakannehir akannehir akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?