Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım ben profesöre gidiyorum çapa tıp fakültesinin doktoru ama muayenehaneside var çok iyi bi doktor uzmanlık alanı riskli gebelikler ama riskli gebelik olması gerekmiyor gitmek için insanın içini çok rahatlatıyo çıktığında hiç bir soru işareti kalmıyor...ayrıca bütün testleri hastanede yaptırtıyor ve sana öncelik tanınıyor hastanede de ve duymuşsundur belki en iyi makinalar çapa ve cerrahpaşada o yüzden test sonuçlarıda çok güvenilir .... ben özel hastane ve doktorlarına çok güvenmiyorum özel hastaneler artık hastaya para olarak bakıyorlar
bende yokum listedeee yas :31 kilo:55 SAT:20.haziran dogum tarihi:27.mart gerci henüz doktora gidemedim tatildeydi bu hafta geldi kismetse gidicem keseyi görüp kalp atislarini duymak nasip olur insallah:Saruboceq:
canım ben profesöre gidiyorum çapa tıp fakültesinin doktoru ama muayenehaneside var çok iyi bi doktor uzmanlık alanı riskli gebelikler ama riskli gebelik olması gerekmiyor gitmek için insanın içini çok rahatlatıyo çıktığında hiç bir soru işareti kalmıyor...ayrıca bütün testleri hastanede yaptırtıyor ve sana öncelik tanınıyor hastanede de ve duymuşsundur belki en iyi makinalar çapa ve cerrahpaşada o yüzden test sonuçlarıda çok güvenilir .... ben özel hastane ve doktorlarına çok güvenmiyorum özel hastaneler artık hastaya para olarak bakıyorlar
Peki muayenesi özel olduğu için masraflımı oluyor çok ??
evet haklısın zaten bende özel sigorta yaptıramadan hamile kaldım, SSK karşıladığı ve yakın olduğu için ve birkaç arkadaşım tavsiye ettiği için bu hastaneyi tercih ettim ama sürekli doktorlar değişiyormuş
Sen Çapadamı doğum yapacaksın?
arkadaşlar listenin son hali yukarıda,.baya kalabalıklaştık.tütütü maşallahyeni gelen mart annelerinide kutluyorum:lepi::1hug:benim mesaim dolmak üzere,.kaçıyorum,biran önce eve atayım kendimi,ohhh.süprizzzzzherkesi öpüyorum,.mucukcukkkopuyorumnanaktan
Peki muayenesi özel olduğu için masraflımı oluyor çok ??
evet haklısın zaten bende özel sigorta yaptıramadan hamile kaldım, SSK karşıladığı ve yakın olduğu için ve birkaç arkadaşım tavsiye ettiği için bu hastaneyi tercih ettim ama sürekli doktorlar değişiyormuş
Sen Çapadamı doğum yapacaksın?
canımcım özeline msj attım ama görmedin sanırsam...çok masraflı olmuyor özel hastaneye muayene ücreti ve testlere verdiğin parayla hemen hemen aynıdır diye düşünüyorum....doktorun özel muayenesi 200 tl testleride hastanede yaptırıyorsun ssk olduğu için ücret ödemiyorsun...
ben doğumu çapada yapıcam sezeryan olursa doktorum girecek normal olursa ebeler doğurtacak çünkü profesör normal doğuma girmiyor....
merhaba cici anne adayları 2 gündür günde 1 kere çıkarıyorum daha iyiyim şimdilerde sizlerde iyisiniz umarım baya bir kaynatmışsınız bugün listemizde kabarmış gelenler hoşgelmiş :CüvCüv:
arkadaşlar doktorlarımızı açık açık yazsak bunda bir sakınca yoktur çünkü bu forumda doktor ve hastane tavsiyeleriniz diye bir bölüm var yasak olsa o da olmaz
ama ama beni listenize eklemeyecek misiniz arkadaşlar. bende mart annesi olucam kısmetse bebişimde mart bebişi.bisde katılsak sizee olmas mı benim sat:19 haziran doum tarihi:26 mart yaş:26 kilo:72 :)
Herkese Günaydınlar,
bugün çok iyiyim maşallah dün erken yattım uykusuzda değilim :) mide bulantım zaten yok sadece 1,5ayda 2 Kg almışım onu dert ediyorum kendime aceba bu folik asitmi kg aldırıyor kıssslar ...
Öpüyorum Hepinisin günü güsel olsun...