Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Ankete Katılan
    6
Kızlar benden kırmızı kan gelmiş 😔 doktorun hemşiresini aradım normal dedi kan sulandırcıyı kullanma dedı takip et bana haber ver dedi ama ben eşimi aradım özele gidiyorum korkuyorum bana dua edin
Korkma birtanem içinden dua oku sürekli hayırlı haberlerle dön inşallah

Kızlar benden kırmızı kan gelmiş 😔 doktorun hemşiresini aradım normal dedi kan sulandırcıyı kullanma dedı takip et bana haber ver dedi ama ben eşimi aradım özele gidiyorum korkuyorum bana dua edin
Korkma canım bişey yoktur Allahın izniyle

Geldim kızlar yerleşme kanamasıymış doktor baktı kalp atışını da dinletti bize çok şükür 🤲🏼 bebekte iyi şükür bende iyiyim diğer hamileligimde olmamıştı ama bunda olunca korktum ne yalan söyleyim 😔
Çok şükür canım benim

Dualarınız için teşekkür ederim annelik duygusu bize doğuştan yüklendıgı için panık ve korku oluyoruz bu dönemi bir atlatsaydık iyiydi 🤲🏼🤲🏼
Bende çok korkuyorum hep içim böyle vesvese kurup duruyor 5 Kasım'da gidecem tekrar doktora zaman geçmek bilmiyor

Geldim kızlar yerleşme kanamasıymış doktor baktı kalp atışını da dinletti bize çok şükür 🤲🏼 bebekte iyi şükür bende iyiyim diğer hamileligimde olmamıştı ama bunda olunca korktum ne yalan söyleyim 😔
ohhh çok şükür artık yerını saglamlaştırıyor insallah❤️

Canım geçmiş olsun benimde oldu ama bir şey olmadı çok şükür dinlen progestan kullan geçer şimdi kahverengine cevircek zaten. İnsan korkuyor ama doktorlar her zaman düşük riski demiyor

Canım ben de öğretmenim söylemedim kimseye. Doğumdan sonra izin olayını nasıl yapmayı planlıyorsun. Ben eşime 2 sene ücretsiz izine ayrılırım diyince anksiyete krizine girdi 😅
Ben özelde calısıyorum. Dogumdan sonra bisüre evden calısıp part time geçmeyi düşünüyorum
ben de öğretmenim ne çokmuş sayımız :)) ben de söylemedim 12. haftadan önce düşünmüyorum
Ben söyledim cnku evden calısmaya geçmek istedim özelde oldugum için saatlerimde cok uzun
Ben calısıyorum. Bugun sgk yı arayıp ne zamana kadar bildirim yapmak gerekiyor soracaktım.
🥰aradınuzmı
Çok şükür canım🥹 🤲
Kaç haftalık çıktı.

Şimdi görüşebildim. 12. Haftadan sonra yasal hakları kullanabilmek adına bildirmek gerekiyormuş. Bildirim yapmanın yasal bi dayanağı yok dedi. Bildirirseniz en azından işten cıkarma gece vardıyası çalışma koşullarının iyileştirilmesi gibi haklarınız olur en azından dedi.

Ah canım benim rabbim kortuğumuz herşeyden saklasın korusun bizi. Bugün rahat bi nefes alırsın artık. sağlıkla ilerlesin her birimizin. amin

Cok sevındım canım ufak bır kanamada sıkıntı yapma bende bugun dr dan geldım kanama alanım bayagı buyuk ama kahve leke goruyorum aktıf olmadıgından rıskım var ama cok sukur kalp atısını duyduk bebekte sorun yok suanlık carsamba gunune kadar gull yatacakmısım yıne kontrole cagırdı benıde ınsaAllah kucagımıza aldıgımız gunlerıde gorecegız

Şimdi görüşebildim. 12. Haftadan sonra yasal hakları kullanabilmek adına bildirmek gerekiyormuş. Bildirim yapmanın yasal bi dayanağı yok dedi. Bildirirseniz en azından işten cıkarma gece vardıyası çalışma koşullarının iyileştirilmesi gibi haklarınız olur en azından dedi.
Şimdi bende sigortalı çalışıyorum kalp atsini duydum işyerine bildirim kagidini 12 haftadami verecegiz canim

Çok şükür cnm rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizinkini kalp atışları daimi olsun inşallah 🤲

Kızlar bir şey soracağım ya. 5+6 yım şuan kalp atışı görmeye ne zaman gideyim. Ya 6+4 de gideceğim ya da 7+2 de. 5+4 te beta 3000 lerdeydi. 6+4 de görür müyüm acaba ya.. doktor baya uzakta gitmişken göreyim diyorum ama beklemek de zor

Back
X