Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    5
Biz ailelere hala söylemedik ya eşim tarafından ilk torun olacak üstelik 3 hafta sonra cinsiyeti belli olacak 😂 12.haftada söylemeyi düşünüyoruz çünkü ailelerimiz ağzında bakla ıslanmayan insanlar. Dıdının dıdısına bile telefon açıp haber vereceklerine eminiz. Hamileliğim zor geçtiği için bunaltılmak istemiyorum, her gün arayıp sorup beni strese sokacakları için. İnşallah çok trip atmazlar😂 Bizim gibi olan var mı başka
Ben varım cnm bizde kimseye demedık bende 12. Haftayı bekliyorum

Biz ailelere hala söylemedik ya eşim tarafından ilk torun olacak üstelik 3 hafta sonra cinsiyeti belli olacak 😂 12.haftada söylemeyi düşünüyoruz çünkü ailelerimiz ağzında bakla ıslanmayan insanlar. Dıdının dıdısına bile telefon açıp haber vereceklerine eminiz. Hamileliğim zor geçtiği için bunaltılmak istemiyorum, her gün arayıp sorup beni strese sokacakları için. İnşallah çok trip atmazlar😂 Bizim gibi olan var mı başka
İlk gebeliğimi direk soyledım 8. Haftada kalbi durdu bu yüzden en iyisi beklemek benim kayınvalidem dedıgın gıbı dıdını dıdısına buket söyler en mantıklısı beklemek

Farklı şehirdemisiniz. Maşallah iyi saklamışsınız yaa ben braz daha sabırsızım bu konuda kalp atışını zor bekledik😂
Evet benim annem bazen gelip gidiyor ama onun dışında hiçkimse yok olduğumuz şehirde 😅 Zor günler geçirince mecbur kaldık keşke bizde güvenip sevincimizi paylaşabilseydik diyoruz
İlk gebeliğimi direk soyledım 8. Haftada kalbi durdu bu yüzden en iyisi beklemek benim kayınvalidem dedıgın gıbı dıdını dıdısına buket söyler en mantıklısı beklemek
İnşallah bu sefer sapasağlam kucağına alacaksın☺️ Bizim ailemizde kuzenlerimin hamile olduğunu 4.5.ayda duymuştum ama eşimin ailesinde 5 haftalık hamileliği alakasız insanlara söylediklerini duyunca korktum açıkçası. Bide kadının ne yediğini içtiğini kilosunu doğum şeklinin lafını ediyorlardı sürekli bunları duyunca soğudum tabi
Doktorumda ilk 12 hafta bizim için çok önemli hemen duyurmaya gerek yok sonra paylaşırsınız dedi

Evet benim annem bazen gelip gidiyor ama onun dışında hiçkimse yok olduğumuz şehirde 😅 Zor günler geçirince mecbur kaldık keşke bizde güvenip sevincimizi paylaşabilseydik diyoruz

İnşallah bu sefer sapasağlam kucağına alacaksın☺️ Bizim ailemizde kuzenlerimin hamile olduğunu 4.5.ayda duymuştum ama eşimin ailesinde 5 haftalık hamileliği alakasız insanlara söylediklerini duyunca korktum açıkçası. Bide kadının ne yediğini içtiğini kilosunu doğum şeklinin lafını ediyorlardı sürekli bunları duyunca soğudum tabi
Doktorumda ilk 12 hafta bizim için çok önemli hemen duyurmaya gerek yok sonra paylaşırsınız dedi
Bencede iyisini yapmışsınız. Birde uzaklık olunca saklamak daha kolay bence

Farklı şehirdemisiniz. Maşallah iyi saklamışsınız yaa ben braz daha sabırsızım bu konuda kalp atışını zor bekledik😂
Ben keseyi bile beklemeden söyledim 😂😂😂ama mecbur kaldım yoksa anlarlardi tüp bebek yaptırdım mecbur işten izin aldım yattım evde birde yakiniz

Çok özür dileyerek soruyorum neden kalbi durdu yani baştan beri herşey olumlu olup sonradanmi sorun oldu

Tabiki bizimle canım 🙏 haftaya bende kendi doktoruma gitmeyi planlıyorum bakalım. Bu haftalarda böyle geçecek işte. Aslında mide bulantıları tam pik yapsa daha kolay olacak bizim için beklemek
Evet kesinlikle böyle bulantı falan olmayınca, kanama alanı da gördüler diye korkuyorum. Rabbim yardımcımız olsun inşallah 🤲
Benim 2 3 gündür şu gibi akıntı geliyor. Eşofmanim ıslanıyor belli oluyor. O kadar yani

Amin insallah hepımız sağ selamet alalım kucağımıza 🙏benim eşimin ailesıde aynı valla 😂

merhaba kızlar .2 . cocugum olacak yenı hamıle oldugumu öğrendim nasipse.beklenen doğum tarihi 6 temmuz🫶🏻🤲🏻 henüz keseye gitmedim ama ilk doğumumu 38. haftaya girdiğimde yapmıstım muhtemelen bu da erken gelır o yuzden haziran annesi olmam daha muhtemel 😂o yuzden burayı da takıpleyeyım❤️herkese hayırlı ugurlu olsun .arabbim sağ salım kucagınıza almak nasıp etsin 🤲🏻 6 yıl oncede bu aylarda hamıleydim🥲

Evet hiçbir sorun yoktu kontrole gittim maalesef kalbi durmuştu ben 10 gün sonra ogrendım sadece belirtilerim kesilmişti birden bire 😓
Allah'ım bir daha yaşatmasın çok üzgünüm ama bende kafama çok takıyorum formda okuyorum böyle belirti yok diyorlar kalbi durdugunda bilmiyormussun bile

Back
X