2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bekocum maşallah canım tombikine nazar değmesin seninde değerlerin iyi çıkmış gözün aydın

bizim ev gereğinden fazla büyük ama kendinin olmayınca taşınma ihtimali olunca insan rahat hareket edemiyor...sığar inşallah her şey rahat rahat....güle güle kullansın meleğin sağlıcakla....

Kujum çok teşekkür ederim canım.
Hem de öyle bi dinlenicem ki valla, koltuğa totomun izi çıkacak kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bekocum ne güzel haberler, gözün aydın...
Şekere çok takılmıştın, o da iyi çıkmış, çok sevindim...

Valla benim eşim çok iyidir, birtanedir ama annesi babası sözkonusu olunca hiç laf söyletmiyor.
O yüzden umrumda değil kendisi bu konuda :)

herkese merhabalar.kızlar bişey sorcam ben saçlarını boyatan varmı aranızda.doktorum bana başlarda boyatma demişti artık yarısına kadar uzadılar.aranızda boyatan varmı sormak istedm.

herkese merhaba
benim doğumumda mart sonu yada nisan başı
gibi olacak bebeğim 27 haftalık şimdi çok hareketli geceleri tekmeleriyle uyandırıyor babasının sesini duyunca tepkiler veriyor en çokta eşim yanagını karnıma koyunca dokunmasını çok seviyor şarkı söylerkende genleşiyor onu içimde hissetmek çok güzel bi duygu gece krampları için magnezyum verdi doktorum ve ne yazıkki tekrar kusmalarım başladı inşallah devam etmez çünkü hamileliğim 5 ayı gece gündüz kustum tekrar başlıcak eski günlere döncem diye cok korkuyorum 7.ayında bulantıları olan hamişler var mı acaba?bilmiyorumkismile

Çok güzel, güle güle kullanın inşallah, doktoru da takma kafana boşver, her zaman gittiğin doktor değil anladığım kadarıyla..

Kaderdaşım beniiimmmm.... Senin yazdıklarını okuyunca biraz sakinleştim ama aklıma başka şeyler geldi bu seferde... Allah yardımcın olsun bacım, senin işinde zor hakkaten.. Bu ne yaaa böyle.. Anamın evindeki rahatlığımı arıyorum valla..

herkese merhabalar.kızlar bişey sorcam ben saçlarını boyatan varmı aranızda.doktorum bana başlarda boyatma demişti artık yarısına kadar uzadılar.aranızda boyatan varmı sormak istedm.

ben boyattım canım ama kendim boyadım ilk üç ay için boya sakıncalı diyorlar hatta geçen tv de söylediler
kendim boyadım fazla tutmadım 20 dk bekleyip yıkadım

babylove BEBEK DREAM 'ı beğendim ben hayırlısı ile inşallah alırsınız

slm canım hoşgeldin maşallah bebişine
zor olmuş 5 ay çekmişsin ben ilk üç ay yaşadım bulantı ve çıkarmaları şimdi ise yanma ve bulantı olarak ara ara tekrar yokluyor özellikle akşamları ne yapalım bebişler için çekiyoruz inşallah geri gelmez aynı sorunlarr

Valla benim eşim çok iyidir, birtanedir ama annesi babası sözkonusu olunca hiç laf söyletmiyor.
O yüzden umrumda değil kendisi bu konuda :)

yok Allahtan eşimin en sevdiğim özelliklerinden dürüstlüğü ve adaleti sayesinde haklıya haklı haksıza haksız der im olursa olsun...ben bir şey söyle alınırlar dediği halde söyler...yoksa rahat edemez...ama söylendikten sonra yapılacak bir şeyin de kimsenin gözünde kıymeti olduğunu sanmıyorum...keza benim için de öyle...

hoş geldin...merhaba...Allah bağışlasın yavrunu....hiç bulantım olmamıştı şimdi de sadece yanma var...bilemiyorum o yüzden ne diyeceğimi ama sanki vardı birileri aynı dertten mudarib......Allah yardımcın olsun...hepimizin inşallah....

Seni anlıyorum canım, ,htiyacın olmasa da insan değer verildiğini ve onların da hem bebeğini hem seni önemsediğini belli etmeleri hoşuna gidiyor..Öbür türlü bana umurları değilmiş gibi gelmişti...

Canım bende de guatr var..Ameliyat olmadım ama bildiğime göre 1 hafta 10 günde toparlıyor..Zaten boğazda olduğu için yatmasına gerek kalmıyor diye biliyorum..

İşte o büyükler söyleyince napıcak ne ediceklerini kendi hayırlarına çünkü boşuboşuna bizim öfkemizi kazanıyorlar kendilerine zarar yani:kedi:
Hoşbulduk canım...Burdayım ben canım haftasonu giremedim birtek..oda çok işim vardı çarşıya filan gittik.dünde ev ile uğraştımmm..

Benimde kalbim çok hızlı atıyor özellikle aklamları yatarken canım...

Senin kayınvalidene şöööyyllee adamakıllı bir sopa lazım..
Bütün kızlar toplanıp dövelim mi?

Hiç sıkma canını bence...Boşver kendin diyorsun hiç ilgilenmedi diyeee..Kendi doktoruna gidersin tekrar canım..
Bu arada bebek odası takımı harika bence...bende bunu dergide görmüştüm.. yakından gidip bakıcam

Merhaba Kelebek, bebeğin hayırlı olsun, aramıza hoşgeldin... Bende hamileliğimin 4 ayını kusarak geçirdim, şimdi yeniden bulantılarım var, aynen bende senin gibi korkuyorum ama şöyle bir kendimi yokladığımda, ilk 4 aydaki bulantılara benzemediğini farkettim, sende bir dikkat et bak, bulantılar farklı... Doktorumada sordum, normal olduğunu, aşırıya kaçarsa haber vermemi söyledi, inşallah aşırıya kaçmaz, çok geçmiş olsun sana da..

Kızlar çok teşekkür ederim yorumlarınız için ve derdime ortak olduğunuz için, sakinleştim, şimdi iyiyim, sanırım çok ince düşünüyorum, kafama çok takıyorum, ama ben esas kaynanama değil de eşime kızıyorum, kabahatin büyüğü onda, anası ile benim aramda denge kurmayı beceremiyor, anasını daha üstün tutuyor, yalnız kaldığımız zamanlarda benden değerlisi yok ama anasının yanında çok değişiyor, yalaka bir kocam var kısacası ama karı ne bu işte onu anlamadım :))

bosnacım;
eşimin ailesi anne tarafından sadece anne ,anneanne ve dayı var
eşim 1 kız 1 erkek kardeşler
kayınpederin sülalesi kalabalık ama insan arasan içlerinde 1-2 kişi
aileleri fazla kalabalık değil
yunanistan göçmeni anneanae dayı yurt dışında
kendilerini ne kadar stresli,hüzünlü olsalarda sorunda olsa her zaman gülmeyi bilmişlerdir.
sağlıkları dışında aile büyüyor diye çok seviniyorlar
görümcemde hamile şimdi
herkesi bir heyecan aldı
bir tek dertleri var çokyemek yemeleri 2-3 günün öncesinden ne yemek yesek diye düşünürler...
konuşmayı çok severler kahkahacılardır bir huylarını sevmem önce kendileri konuşurlar bisey olacaksa en son ben duyarım bunu öğrenemediler bir türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…