- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #35.001
bosnacım cts gittim canım kontrole bebişim iyi masallah büyümüş teyzesi 1800 olmuş.endokrinede gittim seker degerlerim için oda begendi degerlerimi şükür...steroide kestim inşallah artık yükselmez sekerimzemuszemuszemuszemuszemuszemus
merhaba kızlar dr dan geldik şimdi canım sıkıldı bugün ayrıntılı ultrasona gircektim benim drum dışında başka bir dr baktı resmen 5 dakikada başından savdı, ekranı bile göstermedi bana sinir oldm herseyi yanlış ölçtü gecen gittiğimde bebeğimin kilosu 1650 cıkmıştı, şimdi bu dr 1450 gr cıkardı, cok ama çok sinir oldmmm.. neyse bide bebek odalarına baktık bugün şu modeli almayı düşünüyoruz sizce nasıl fikir verirmisiniz..
Canım ben senin yerinde olsm doktorumu arar çıkan sonuçları bahane eder içim rahat etmediğini düşünerek dahada kendini evhama soktuğumu söyler beni tekrar kontrol etmesini rica ederim. oraya gidince diğer doktor için de düşündüklerimi söylerdim.bence yeni bir kontrol talep et.bana baılmadı bile de.
oda takımınızı beğendim ayyy çok şeker.Güle güle kullanın bebişinle inşallah canım.
drumu arayıp söyledim o sinirle nasıl çıkıştıysam seni bir arkadasım var ona göndereyim dedi, ama şimdi ona gitmek için tekrar işe gidip sevk almam lazım raporluyum şimdi bidaha bidaha sevk almak biraz sıkıntı oluyor işyerinde.. neyse artık şubat başında tekrar kontrolum var ozamana kadar beklerim artık..
bizim evde çok büyük sayılmaz küçük ütü ve çamaşır odası olarak kullandığım bir odam vardı orayı boşalttık, oraya sığdırmaya çalışcaz artık, eşim yatak odasına bir beşik alma düşüncesindeydi ama ilk çocuk diye ben çok heves edince dayanamadı:))) bu hafta odayı boyatırsak haftasonuna yerleştiririm inşallah..
bosnacım cts gittim canım kontrole bebişim iyi masallah büyümüş teyzesi 1800 olmuş.endokrinede gittim seker degerlerim için oda begendi degerlerimi şükür...steroide kestim inşallah artık yükselmez sekerimzemuszemuszemuszemuszemuszemus
çok sağol canım...darısı tüm bekleyenlein başına :)
inşallah ama yaparlarsa eminim çocuktan karşılığını alırlar benim bir şey yapmama ya da dememe gerek yok onlar naslsa anlıyorlar kim tarafından değer görüp önemsendiklerini....ben eşim için üzülüyorum daha çok sahipsiz gibi...bizimkilerin ilgisinin yanında mahcup oluyor.....kıyamam ben ona....
merhaba kızlar dr dan geldik şimdi canım sıkıldı bugün ayrıntılı ultrasona gircektim benim drum dışında başka bir dr baktı resmen 5 dakikada başından savdı, ekranı bile göstermedi bana sinir oldm herseyi yanlış ölçtü gecen gittiğimde bebeğimin kilosu 1650 cıkmıştı, şimdi bu dr 1450 gr cıkardı, cok ama çok sinir oldmmm.. neyse bide bebek odalarına baktık bugün şu modeli almayı düşünüyoruz sizce nasıl fikir verirmisiniz..
Çilek Odası
Al benden de o kadar oyle doluyum ki pimi çekilmiş bomba gibi dolasıyorum etrafta biri bir laf falan soylese ucucam yani ustune
Kayınvalide kayınpeder falan demişsiniz ya enim kadar cekmiyordur herhalde kimse.anlatıcam valla kızlar uzun muzun yoksa patlıcam artık.Benim kaynana kayınbaba ayrılar.Maddi durumları 0 ne bir sağlık guvenceleri var nede baslarını sokacak bir evleri bosa yasamıslar bunca zamandır.2 kaynım daha var 1 ı sabahtan aksama kadar evd calısma yok kucuk mucuk sanmayın bu arada kazık kadar adam anasının ev kırası oder babası da kendi annesinin evinde kalıyor oyle oldugu için o evinde mutfak masrafını elekt. suyunu oduyor eşim halaları bakmıyor cunku babası orda kaldıgı için benim eşim bakmak zorundaymıs.Bizim ev kira dusunun artık elimize para mara kalmıyor bizim kaynanam gelir annem yokken yapılacak bir şey varmı diye dahi sormaz gelir bana yardım olsun diye kalırlar bende 2 kaynımla yardımdan cok inanın bana eziyetleri oluyor.Ev afedersiniz ahır gibi oluyor.Bebek gelicek ortada inanın hiç bir şey yooooookkktu hiç bir hazırlıgımızyook eşimin annesi anca yaparız yaparız neler neler yaparız. Yaparız yaparızla bu haftalara geldik ortada hala yaptıkları bir şey yok.Gecen Annem geldi yanıma ve bebeğin kıyafetinden battanıyesine tokalarına biberonuydu emziğiydi herşeyini almıs.Yani hiç bir şey almalarına gerek kalmadı beşiğide ben alıcam dedi annem bir tek benim dolap içine sunta kesilecek bebeğin kıyafetleri için ama hala eşimde tık yok onuda gectim aylık alısveri yapıyoruz biz ihtiyaç listemi yazdım tıcket la alıyoruz kaynar malzemeside yazdım eendim ne kaynarıymıs yeni yeni adetler cıkarıyormusuz kendileri bilmezmiş boyle seyler o son oldu işte patladım patlıcam konusmuyorum eşimle kendi anasına babasına harcayamıcak diye esti gurledi.Anneme diyorki gelenler kaynar içecegıne cola içsinler gerizekalı aklıma geldikçe sinir oluyorum herşeyi benim annemler yapmıs zaten sen bir ufak tefek seyleri alıcan dolabın içine suntayı kaç paraya kesecekler sanki kaynar malz. kaç paraya alıcan sanki su zamana kadar cektim kendi evimde gordugum herseyden mahrum oldum sırf kendi uzulmesiin diye ama yok yaranamıyormus demekki yine nefret ediyorum hepsinden cebimizde harcıcak paramız yok babaı elektrık parası geldi demiş ulan biz daha odememişiz ne yapacagımı sasırdım artık .Çok uzun oldu biliyorum aama kusura bakmayın ne olur anlatmazsam çatlıcam sınırden artık.
herkese merhabalar.kızlar bişey sorcam ben saçlarını boyatan varmı aranızda.doktorum bana başlarda boyatma demişti artık yarısına kadar uzadılar.aranızda boyatan varmı sormak istedm.
Çilek Odası
herkese merhaba
benim doğumumda mart sonu yada nisan başı
gibi olacak bebeğim 27 haftalık şimdi çok hareketli geceleri tekmeleriyle uyandırıyor babasının sesini duyunca tepkiler veriyor en çokta eşim yanagını karnıma koyunca dokunmasını çok seviyor şarkı söylerkende genleşiyor onu içimde hissetmek çok güzel bi duygu gece krampları için magnezyum verdi doktorum ve ne yazıkki tekrar kusmalarım başladı inşallah devam etmez çünkü hamileliğim 5 ayı gece gündüz kustum tekrar başlıcak eski günlere döncem diye cok korkuyorum 7.ayında bulantıları olan hamişler var mı acaba?bilmiyorumkismile
Valla benim eşim çok iyidir, birtanedir ama annesi babası sözkonusu olunca hiç laf söyletmiyor.
O yüzden umrumda değil kendisi bu konuda :)
herkese merhaba
gibi olacak bebeğim 27 haftalık şimdi çok hareketli geceleri tekmeleriyle uyandırıyor babasının sesini duyunca tepkiler veriyor en çokta eşim yanagını karnıma koyunca dokunmasını çok seviyor şarkı söylerkende genleşiyor onu içimde hissetmek çok güzel bi duygu gece krampları için magnezyum verdi doktorum ve ne yazıkki tekrar kusmalarım başladı inşallah devam etmez çünkü hamileliğim 5 ayı gece gündüz kustum tekrar başlıcak eski günlere döncem diye cok korkuyorum 7.ayında bulantıları olan hamişler var mı acaba?bilmiyorumkismile
arkadaşlar fl değerinden bebek boyunu nasıl hesaplıyorduk ?
öyle canım maalesef...çok şükür ihtiyacım yok kimsenin bir şey almasına ama anlam veremiyorum yaptıklarına eşim tek oğulları ve kızım ilk torunları olacak!!!!!!!
neyse Allah herkesin gönlüne göre versin...:)
çok varmış daha ayrılmana..inşallah zaman çabuk ve kolay geçer sizin için araya karne tatili girmeseydi benim de daha çalışacak 2 hafta + 2 günüm vardı ama sağolsun müdürüme memelekete gideceğimi söyeleyince 2.dönem başında gelme çalışamaz raporunu gönder biz 2 gün idare ederiz dedi...
Canım bende de guatr var..Ameliyat olmadım ama bildiğime göre 1 hafta 10 günde toparlıyor..Zaten boğazda olduğu için yatmasına gerek kalmıyor diye biliyorum..geleyim imkan olursa görüşelim..aslında bir engelim olmazdı ama son dk da annemin ameliyatı çıktı tiroidama doktor 2 günde düzelir doğuma kadar hiçbir şeyi kalmaz demiş annem de ben gider gitmez yaptıracak ki toparlasın dğma kadar....sence de toparlar mı?
annemin durumuna göre çıkabilirsem görüşelim mutlaka...
doktor işini soracaktım ben de sana arkadaşlarımdan bir kaçı imperyalde yaptı Ayşe hanım varmış orda sanırım...çok memnunlar orayı düşünüyorum ben de...ne dersin?
Bizimkiler de hiç ilgilenmediler.
Kayınvalidem ben hırka yelek örücem dedi, onlar bile yok ortada.
Eşim, annem para verdi bebeğin ihtiyaçları için dedi ama ne kadar verdiğini bilmiyorum...
1 aydır yurtdışında, bir defa arayıp sormadı nasılsın diye...
İhtiyacım olduğundan değil ama ilk torunları bu...
Kendim için değil ama torunları ile ilgilenmelerini, yakın olmalarını istiyorum.
Haklısın canım..insan kendi annesi babasının çırpınışını görünce ve kayınvalide ve pederden görmeyince bir tuhaf oluyor
aslında büyükler bizden önce düşünürler bakma sen onlara benim kayınpederde öyle ama kayınvalide eşimin anneannesi hala hepsi paylaştırmışlar kendi aralarında şunları alıcaz siz almayın dediler bize...
,
Hoşgeldin Sinemay senin kızdığını ilk defa duyuyorum hayırdır?
Beknur ve Beko hoşgeldin nerelerdesiniz sizler?
Ya kızlar kalbin çok hızlı atıyor benim ağzım dilim çok kuruyor,ellerimde uyuşukluk var yaaa yorgunum sanırımm :1no2:
Sinpac anacım nasıl becerdin, kocanı yola getirmeyi, biri bana da öğretsin yahuu... Delirmeme az kaldı, ya bu kaynanamla kocamı boğacam yada onlar beni boğacak.. Ne dur durak bilmez insanlar yaa, yüzlerine karşı demediğimi bırakmıyorum yine de utanmıyorlar, bu nasıl bir yüzsüzlüktür anlamadım gitti, anamın evine çekip gidesim var, meydanı onlara bırakmamak için zor tutuyorum kendimi.. Kendimi çok halsiz hissediyorum, bulantılarım ve sırt bel ağrılarım var, birilerinin bakımına muhtaç durumdayım şu an, aciz hissediyorum kendimi, annem bana çok güzel bakar ama ne annemin bana gelmesini istiyorlar nede beni anneme gönderiyorlar, sıkıldım artık, dün gece saat 12 ye kadar kaynanamın misaifrleri vardı, hizmet ettim, bugunde gündüz gidip kaynanamın evini toparlayacakmışım, yardımcı olacakmışım, görümcemin çocuğu var küçük, ona bakacakmışım, ben hamileyim farkında mısın dedim eşime akşam, ben kendi işimi göremiyorum, anana nasıl yardımcı olayım dedim, özel hastanede çok şımartıyorlar seni, bişeyin yok dedi bana yaa, benim hamile halimle çalışıp kazandığım paraları yiyip üstüne birde beni kullanıyorlarmış gibi geliyor bana, ağlamaktan gözüm ağrıdı valla.. Birde erkenden niye izine ayrılmışım.. Ben evde dinlenip, doğuma hazırlanmak için izin aldım, bunların elinde hizmetçi oldum, günlerim zehir oldu, işe gitsem daha iyiymiş yaa...
Hiç sıkma canını bence...Boşver kendin diyorsun hiç ilgilenmedi diyeee..Kendi doktoruna gidersin tekrar canım..merhaba kızlar dr dan geldik şimdi canım sıkıldı bugün ayrıntılı ultrasona gircektim benim drum dışında başka bir dr baktı resmen 5 dakikada başından savdı, ekranı bile göstermedi bana sinir oldm herseyi yanlış ölçtü gecen gittiğimde bebeğimin kilosu 1650 cıkmıştı, şimdi bu dr 1450 gr cıkardı, cok ama çok sinir oldmmm.. neyse bide bebek odalarına baktık bugün şu modeli almayı düşünüyoruz sizce nasıl fikir verirmisiniz..
Çilek Odası
herkese merhaba
arkadaşlar fl değerinden bebek boyunu nasıl hesaplıyorduk ?
babylove BEBEK DREAM 'ı beğendim ben hayırlısı ile inşallah alırsınız
FL yi 7 ile çarpıyorsun canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?