2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Senin kocan da bir alemmiş beknurcum, güldürdü beni :roflol: :roflol: :roflol:

Görümcem yakında sözleniyor, yazın düğünü var
Seneye şubat ayında eş tayini yaptırmayı düşünüyorlar, o zaman gidecek
Yani görümce konusunun konuşulacak bir yanı yok beknurcum bilmiyorumkismile

Canım belli ki şeker insanlar eşinin ailesi, o kadarcık kusur kadı kızında da olur.
Allah ağzının tadını bozmasın...

Hımm anladım bosnacım, inş. rast gider işleriniz ve biran önce ev sahibi olursunuz
Ayrıca teşekkür ederim, inş. a.s.

:gitme:

Amin canım, inşallah...

Eftelcim gözün aydın, maaşallah bebeğine...

Canım benim belimde eski işyerimden hatıra küçük bişey vardı zaten.
Ama rahatsız etmiyor henüz.
Bir de gittim kasığımda yaptım şimdi, ağrısı çok sinir.
Benim de ilk sorum eee normal doğum yapamayacak mıyım oldu...
Yaparsın dediler ama hayırlısı bakalım...
Tavsiyeni haftasonu doktora bi sorucam, çok teşekkürler...

canım allah yardımcın olsun benim okurken sinirlerim bozuldu..bunlar hizmetcimi arıyolar nedir ana ogul gecende cam muhabbeti vardı yazık vallahi...alaha havale et canınıda sıkmamaya calış yazık minnoşuna...

bekocum maşallah canım tombikine nazar değmesin seninde değerlerin iyi çıkmış gözün aydın
saol bitanem ... allaha çok sükür darısı başına inşallah hep güzel haberler alalım...

Alem yaaa valla:kedi:
Off seneye şubata da çok varmış be canımcım yaaa..
Neyse polyanacılık yapalım, bebiş olduğunda oda bakımına yardımcı olur bariii..Tabi olursa oda...

Bir sor bakalım canım eğer olur derse mutlaka al bence...Ben çok aradım internet dışında bi yerde bulamıyordum haftasonu buldum sonundaaa...

Beknurcum, eşime çok normal geliyor davranışları, kabullenmiyor evet, benim abarttığımı düşünüyor..
Anladım canım evet aslında kaynanana kızıyoruzda olay senin eşinde bitiyor maalesef...Annesine tavrını koysa ağzını açmaya hali olmaz..
Ya annesi otoriter bir kadın mı?? yani acaba annesinden çekiniyor hayır diyemiyor mu??
Mesela benim eşim babasından çook çekinir ama onun dediği birşey olmasını istemez ise kırmadan hayır da diyebiliyor..Yada tamam deyip yine kendi bildiğini yapıyor

Yok Beknurcum, annesinden çekinme falan değil, anası öyle bir yetiştirmiş ki, annesiz yapamıyor kocam, annesi saçmalasa da, yanlışta yapsa, köle gibi bağlı annesine, kadın kendine bağımlı olarak yetiştirmiş, evlense de kopamıyor anasından, hala aynı evdelermiş gibi davranıyorlar görsen, 3 gün görmesinler birbirlerini, ki hergün tel. da konuşurlar günde 3 posta, ağlarlar özledik diye, yan binada oturuyor anası, sen düşün artık..

Kızlar aklımdayken tavsiye ediyim istanbuldaki arkadaşlarımıza,
Eminönü havuzlu handa bebek süslemeleri dükkanı var, bir kampanya yapmışlar,
Sepeti, 50 ad süslü bebek şekeri, kapı süsü, takı yastığı..toplam 100 TL..Modellere de baktım gerçekten harika..Ben kendim yapıcaktım ama fiyatı duyunca dedimki hiiiç uğraşmaya değmezzz..
Ben daha almadım çünkü hiiç etraftaki modellere bakmadım ama gidip almayı düşünüyorum..

Birde Chicco'dan bebek bakım seti aldım hemde çanta hediyeli..Çantasıda gayet güzel..ıçinde herşeyi var..38 TL..
Tüm uygun aldıklarımı ve gördüklerimi paylaşmak istedim sizlerleee...

Ayrıca kızıma çok tatlı bir mevlüt kıyafeti aldım..Bembeyaz gelinlik şeklinde..O kadar hoş ki inanın hergün kalktığımda gidip ona bakıyorum mutlu oluyorum..bayanssulusmile.

Anladım canım..Gerçekten yorumsuz bir durum..Allah gerçekten sana kolaylık versin...

mrb lar kzlar nasılsınızzz ben çok heyecanlıyım çünkü yarın doktora gitceğiz duaa edin bizim için annişler olur mu
Hadi bakalım ii haberler ile gelirsin inşallah..
Geçenlerde kimse cevap vermiyor diye kızıp çekip giden senmiydin?

simenay tatlım cvp yazdım sana ama sen baya bi sinirliydin galiba sakinleşmemiştin boşver herşeyi canım keyfine bak şimdi nasılsınız

Alem yaaa valla:kedi:
Off seneye şubata da çok varmış be canımcım yaaa..
Neyse polyanacılık yapalım, bebiş olduğunda oda bakımına yardımcı olur bariii..Tabi olursa oda...
Ben de polyannacılık yapıyorum aynen dediğin gibi napimm boshayallersmile
Chicco nun bakım setinden ben de almıştım, uygun gerçekten a.s
Kapı süsü, takı yastığı vs. için malzeme aldım ben yapmayı düşünüyorum inş.

Aldığınız cicileri güle güle kullanırsınız inş. :asigim:

Geldik biz idrarımızda mikrop çıkmamış şükür

Ayrıca hasretciğimin hediyesinide sonunda kargoya verebildim
olumunekankayizsmile

Sağ olasın Dimplecim

Trt 1 de bir doktor amca çıkmış hamilelerin beslenmesiyle ilgili açıklamalar yapıyor

Balık yemeyin diyor ama ben ayda 3-4 kez yiyordum çok şaşırdım
eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…