- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #35.041
Senin kocan da bir alemmiş beknurcum, güldürdü beni :roflol: :roflol: :roflol:Saol canım evet sonunda mutlu son ile bitirdik ama benim kocam bir cins diyorki ya odayı dedsi alıyo arabayı öbür dedesi ben onun babasıyım ben alıcam diyo..
Bende saçmalama dedim, senin alacağın günlerde gelecek sonra off puff diyeceksin ihtiyaçları görünceeee...Deli mi neee
Canım bunu eşin ile konuş istersen en azından görümce nolucak onu bi konuş bakalım problem çıkartırlar mı??
bosnacım;
eşimin ailesi anne tarafından sadece anne ,anneanne ve dayı var
eşim 1 kız 1 erkek kardeşler
kayınpederin sülalesi kalabalık ama insan arasan içlerinde 1-2 kişi
aileleri fazla kalabalık değil
yunanistan göçmeni anneanae dayı yurt dışında
kendilerini ne kadar stresli,hüzünlü olsalarda sorunda olsa her zaman gülmeyi bilmişlerdir.
sağlıkları dışında aile büyüyor diye çok seviniyorlar
görümcemde hamile şimdi
herkesi bir heyecan aldı
bir tek dertleri var çokyemek yemeleri 2-3 günün öncesinden ne yemek yesek diye düşünürler...
konuşmayı çok severler kahkahacılardır bir huylarını sevmem önce kendileri konuşurlar bisey olacaksa en son ben duyarım bunu öğrenemediler bir türlü
Hımm anladım bosnacım, inş. rast gider işleriniz ve biran önce ev sahibi olursunuz
Ayrıca teşekkür ederim, inş. a.s.
:gitme:
meraba kızlar yaa bune hızz zaman geçtikçe konuşmalarda çoğalıyo geçmişe yetişemiyorum,
bende dr gittim bugün kendi dr gitti başka dr gittim 10 dk felan baktı iyi dedi,1450 gr olmuş minigim herşeyin normal dedi, 15 gün sonra ytekrar gidecem artık özlemim azalıcak 1 aydan düştük 15 e nihayetkaydirigubbakcemile5
Bosnacım ay sölicem sürekli unutuyorum...
bende de fıtık var ama hamilelikten değil öncedendi..Bende internette araştırdım haftasonu kendime hamile destek kemeri aldım..Çok rahatladım inanki belim ağrıdımmı bacağıma vuruyordu şimdi daha rahat hareket ediyorum gerçekten bebeği taşımaya destek oluyor...tavsiye ederim..
Beyin cerrahı önemli deil normal doğum için engel değil dedi fıtık..Doktorumda aynı şeyi diyo ama ben son anda hayır olmaz dicekler diye korkuyorum sırf fıtık yüzünden
valla nedir bu yaa kabahati hiç kimseye bulmamak lazım hepsi bu kocaların yüzünden birazda bizim yüzümüzden hep fadekar olduğumuz için sakın yanlış anlama canımcım bende dahilim buna aman üzülmesin aman kırılmasın diye tepemize çıkarıyoruz bunları sonrada böyle oluyor işte
baştan hata yapıyoruz cadaloz olmak lazım insanlara iyilik yaramıyo emin olun hiçde gitme hiç de yapma yat uyu gitsin anasının evini kendi temizlesin
rahat ol canımcım geçmiş olsun şimdiden
üzme kendini canımcım oluyo böyle zaten bu rakamlar hep tahmini kesin değil bebişin sağlıklı ya gerisi boş gerçi ilgisiz doktora bende sinir oluyorumalsanaalsanasmile
oda bence çok güzel siz bilirsiniz yinede
al işte bitane dahaalsanaalsanasmile
ne diyim canımcım Allah yardımcınız olsun hiç dertleri bitmiyo bunların valla kendime olmuş kadar üzülüyorum sinir oluyorum
düşüncesiz insanlarklava:
saol bitanem ... allaha çok sükür darısı başına inşallah hep güzel haberler alalım...bekocum maşallah canım tombikine nazar değmesinseninde değerlerin iyi çıkmış gözün aydın
drumu arayıp söyledim o sinirle nasıl çıkıştıysam seni bir arkadasım var ona göndereyim dedi, ama şimdi ona gitmek için tekrar işe gidip sevk almam lazım raporluyum şimdi bidaha bidaha sevk almak biraz sıkıntı oluyor işyerinde.. neyse artık şubat başında tekrar kontrolum var ozamana kadar beklerim artık..
tatlım canını sıkma hemen bu ölçümlerde zaten hata payı var aletten alete bile degişiyor takama kafana 1650 çıkan aradan zaman geçince 1450 çıkmaz.. bide bende dr a sormuştum bebegin duruş pozisyonu bile etkili olabiliyomuş ama bi tiyo veriyim en net deger femur ölçümüymüş çünkü femur biliyosun bi kemik sonuçta bası ve sonu belli pozisyona görede degişmez.. tabi allah esirgesin kafa ve gövdede de bariz 2 ser haftalık farklar olmasın..
BOSNA:
Bekocum ne güzel haberler, gözün aydın...
Şekere çok takılmıştın, o da iyi çıkmış, çok sevindim...
canım çok saol ewet en çok sekere takmıştım...allaha sükür..
meraba kızlar yaa bune hızz zaman geçtikçe konuşmalarda çoğalıyo geçmişe yetişemiyorum,
bende dr gittim bugün kendi dr gitti başka dr gittim 10 dk felan baktı iyi dedi,1450 gr olmuş minigim herşeyin normal dedi, 15 gün sonra ytekrar gidecem artık özlemim azalıcak 1 aydan düştük 15 e nihayetkaydirigubbakcemile5
gözün aydın canım masallah minnoşuna..zemuszemus
Alem yaaa valla:kedi:
Senin kocan da bir alemmiş beknurcum, güldürdü beni :roflol: :roflol: :roflol:
Görümcem yakında sözleniyor, yazın düğünü var
Seneye şubat ayında eş tayini yaptırmayı düşünüyorlar, o zaman gidecek
Yani görümce konusunun konuşulacak bir yanı yok beknurcum bilmiyorumkismile
Canım benim belimde eski işyerimden hatıra küçük bişey vardı zaten.
Ama rahatsız etmiyor henüz.
Bir de gittim kasığımda yaptım şimdi, ağrısı çok sinir.
Benim de ilk sorum eee normal doğum yapamayacak mıyım oldu...
Yaparsın dediler ama hayırlısı bakalım...
Tavsiyeni haftasonu doktora bi sorucam, çok teşekkürler...
Anladım canım evet aslında kaynanana kızıyoruzda olay senin eşinde bitiyor maalesef...Annesine tavrını koysa ağzını açmaya hali olmaz..Beknurcum, eşime çok normal geliyor davranışları, kabullenmiyor evet, benim abarttığımı düşünüyor..
Bir sor bakalım canım eğer olur derse mutlaka al bence...Ben çok aradım internet dışında bi yerde bulamıyordum haftasonu buldum sonundaaa...
Anladım canım evet aslında kaynanana kızıyoruzda olay senin eşinde bitiyor maalesef...Annesine tavrını koysa ağzını açmaya hali olmaz..
Ya annesi otoriter bir kadın mı?? yani acaba annesinden çekiniyor hayır diyemiyor mu??
Mesela benim eşim babasından çook çekinir ama onun dediği birşey olmasını istemez ise kırmadan hayır da diyebiliyor..Yada tamam deyip yine kendi bildiğini yapıyor
Yok Beknurcum, annesinden çekinme falan değil, anası öyle bir yetiştirmiş ki, annesiz yapamıyor kocam, annesi saçmalasa da, yanlışta yapsa, köle gibi bağlı annesine, kadın kendine bağımlı olarak yetiştirmiş, evlense de kopamıyor anasından, hala aynı evdelermiş gibi davranıyorlar görsen, 3 gün görmesinler birbirlerini, ki hergün tel. da konuşurlar günde 3 posta, ağlarlar özledik diye, yan binada oturuyor anası, sen düşün artık..
Hadi bakalım ii haberler ile gelirsin inşallah..mrb lar kzlar nasılsınızzz ben çok heyecanlıyım çünkü yarın doktora gitceğiz duaa edin bizim için annişler olur mu
mrb lar kzlar nasılsınızzz ben çok heyecanlıyım çünkü yarın doktora gitceğiz duaa edin bizim için annişler olur mu
Yok Beknurcum, annesinden çekinme falan değil, anası öyle bir yetiştirmiş ki, annesiz yapamıyor kocam, annesi saçmalasa da, yanlışta yapsa, köle gibi bağlı annesine, kadın kendine bağımlı olarak yetiştirmiş, evlense de kopamıyor anasından, hala aynı evdelermiş gibi davranıyorlar görsen, 3 gün görmesinler birbirlerini, ki hergün tel. da konuşurlar günde 3 posta, ağlarlar özledik diye, yan binada oturuyor anası, sen düşün artık..
Ben de polyannacılık yapıyorum aynen dediğin gibi napimm boshayallersmileAlem yaaa valla:kedi:
Off seneye şubata da çok varmış be canımcım yaaa..
Neyse polyanacılık yapalım, bebiş olduğunda oda bakımına yardımcı olur bariii..Tabi olursa oda...
Chicco nun bakım setinden ben de almıştım, uygun gerçekten a.sKızlar aklımdayken tavsiye ediyim istanbuldaki arkadaşlarımıza,
Eminönü havuzlu handa bebek süslemeleri dükkanı var, bir kampanya yapmışlar,
Sepeti, 50 ad süslü bebek şekeri, kapı süsü, takı yastığı..toplam 100 TL..Modellere de baktım gerçekten harika..Ben kendim yapıcaktım ama fiyatı duyunca dedimki hiiiç uğraşmaya değmezzz..
Ben daha almadım çünkü hiiç etraftaki modellere bakmadım ama gidip almayı düşünüyorum..
Birde Chicco'dan bebek bakım seti aldım hemde çanta hediyeli..Çantasıda gayet güzel..İçinde herşeyi var..38 TL..
Tüm uygun aldıklarımı ve gördüklerimi paylaşmak istedim sizlerleee...
Ayrıca kızıma çok tatlı bir mevlüt kıyafeti aldım..Bembeyaz gelinlik şeklinde..O kadar hoş ki inanın hergün kalktığımda gidip ona bakıyorum mutlu oluyorum..bayanssulusmile.
Hadi bakalım, hayırlı ve güzel haberlerle gel inşallah.. Sevinelim burada hep beraber, ne güzel bir heyecan bu değil mi..?
Gözün aydınnn a.s.Geldik biz idrarımızda mikrop çıkmamış şükür
Ayrıca hasretciğimin hediyesinide sonunda kargoya verebildim olumunekankayizsmile
Geldik biz idrarımızda mikrop çıkmamış şükür
Ayrıca hasretciğimin hediyesinide sonunda kargoya verebildim olumunekankayizsmile
Geldik biz idrarımızda mikrop çıkmamış şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?