- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #40.041
Kızlar buyuk ew temızlıgını ne zaman yaptırmayı dusunuyorsunuz camlar falan ya ben subatın 15 den sonra ıstıyorum 36. haftamda doluyır hemde tullerımı falan da yıkıcaz sız ne zamana planlıyorsunuz
kızlar den buyuk sıkıntım su
ksaynanam sureklı altan altan benı elestırdı ıcın ben artık ıyı olmadımı yanı ıyı derken onlar sankı cok cok ıyılerıne layıkmışta ben onlara yakısmıyomusum gıbı hıssetmeye basladım onların akrabalarının oldu bı ortama gırınce ben konuşurken benı asagılayan gozle bakıyo kayınvalıdem artık hıc ıyı olmadımı dusunuyorum ya bu psikolojiden kurtulamıyorum
Kızlar kaynanama elektrıklı battaniye aldırdım ama ben hıc kullanmadım daha once acaba kullanan war mı aranızda bana onerılerınızı soyler mısınız
ben sana söylim ben ne yapıyorum biliyormusun
sıcıyorum agzına öyle bişi olduında işyerindeki hatunlarla aşırı samimi oldunu fark edersem
- sne utanmıyormusun ben bizim cocumuzu taşıyorum ne zorluklar cekiyorum sen askerdeyken bende yapsamıydım ha degmezsin cekil git basşımdan sakın peşimden gelme---
aradan zaman geciyor aglıyorum tabe
sonra gidip bu cocuga bişey olursa sensin sorumlusu burnundan getiririm hepsini diyorum
5 aylık hamileyken böyle bi tartışmaya girmiştik..
ksmüştüm oh iyi oldu bi da yapmadı gerizekalı ben evde bekkliyorum
işten gec cıkınca şirket araba veriyo bu benim öküz bütün herkezi evine bırakıp en son kendi eve geliyo sanki ötekilerinb hamilesi var..
valla saat tutuyorum işten kaçcta cıktı kacta eve girdi biraz sarksın genemi birini bıraktın deyü cemkiriyorum
Haklıyım yani sinirlenmek te değilmi.
bende küstüm zaten konusmuyorum kendisiyle salak ne olacak. ne var bunda deyip duruyor.Bir şey yoksa niye yalan soyluyon o zaman geriii..:çok üzgünüm:
Canım inanki bende sanmıyorum cunku iş saati belli eve geliş saati belli ama iştesu durumda sanki kendime guvenimi kaybetmiş caresiz gibi hissediyorum kendimi cook ustune dusuyorum onunda.Vee kızlar gercekten cok acayip olmuslar bozulmus lar hep anlamıyorum ben bazı kızları araya biraz mesafe koymayı bilmiyorlar ben diyorum ki arada biraz mesafe olsun işte onuda bilmeyince sinirleniyorum.ben zarıfenın esınınde benımkınınde bısı yapcanı sanmam en azından gecmışte yasadımız sıkıntılardan dolayı
ama bazen ısın ayarı kacıyor bak herıf anasına gıttı gorun bak yemek tıyıp gelcek ben burda yemege beklıyorum
e ama yağmus yagıyor camlar yine batacakvalla zarıfe ne ılca bellı olmaz bence yaptır sımdıden havalar kış cam kapı acılmıyorkı tuller felan batsın
seyhan cım arastırdım dıyo hamılelıkte ıı deılmıs kafam cok karıstı acaba kullanmadan gerımı yollasam ne yapsam offffffff
canımcım yatmadan açarsın yatarken kapatırsın ozaman bi sorun olacağını sanmıyorum ama senin için rahat etmiycekse kullanma geri yollamanada gerek yok daha sonra kullanırsın tabi sen bilirsin
sinpac ben anlamadım sıte adı vermek yaskmı
Hayırlı akşamlar fıstıklar a.s.
Mesai doldu..
klava: klava: çok samimi olmasın ne o öyle
En ıısı bı enıstemı arım ya bakım ne dıcek elektrıkcı anlar sanırım dımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?