2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar buyuk ew temızlıgını ne zaman yaptırmayı dusunuyorsunuz camlar falan ya ben subatın 15 den sonra ıstıyorum 36. haftamda doluyır hemde tullerımı falan da yıkıcaz sız ne zamana planlıyorsunuz

Ben dogumdan 1 hafta once yaptırmak istiyorum cok mu geç olur acaba 38.haftada alacak Allah izinverirse doktorum.

ben zarıfenın esınınde benımkınınde bısı yapcanı sanmam en azından gecmışte yasadımız sıkıntılardan dolayı
ama bazen ısın ayarı kacıyor bak herıf anasına gıttı gorun bak yemek tıyıp gelcek ben burda yemege beklıyorum

valla zarıfe ne ılca bellı olmaz bence yaptır sımdıden havalar kış cam kapı acılmıyorkı tuller felan batsın

kaynanam sılıcek bende ıstıom sımdı yagmur yas war acaba doguma kadar camlar tekrar batarmı kı ya erken dogum olursa eyvahedigeldismile

aferin sende çanak tut öyle hissediyomuş delimisin kızım sen o kendine baksın sen başını dik tut herşeyi ben bilirim de kessin sesini otursun aşağı

Kızlar kaynanama elektrıklı battaniye aldırdım ama ben hıc kullanmadım daha once acaba kullanan war mı aranızda bana onerılerınızı soyler mısınız

bekarken kullanırdım ben canım yatmadan önce açardım yatarken kapatırdım sürekli çalışırsa ağrı yapıyordu sırtıma bende çok istedim vimiz soğuk oluyo bizim ama bulamadım buralarda

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Allah seni varya ayy cadıı öldüm yazının başını okuyuncakaydirigubbakcemile3

Haklıyım yani sinirlenmek te değilmi.

bende küstüm zaten konusmuyorum kendisiyle salak ne olacak. ne var bunda deyip duruyor.Bir şey yoksa niye yalan soyluyon o zaman geriii..:çok üzgünüm:

klava:klava: çok samimi olmasın ne o öyle

seyhan cım arastırdım dıyo hamılelıkte ıı deılmıs kafam cok karıstı acaba kullanmadan gerımı yollasam ne yapsam offffffff

gulcan benım gecen hafta sıldıler tullerı takarlarken dogum acıl olursa eve geldıkten sonra 2 saatte sılerler ne olcak yok planlıandı tarıhte olursa o hafta sıldırcem ben

yaa bizde geçen hafta sonu boya yapıcaktık kar yağdı artık şubatın ilk haftası boya yapılır sonra perdeleri ve camları hallederiz benim bi mutfak dolabım bide buzdolabım temizlenicek halılarda yazın yıkatmıştım ikişer çift var kirleneni kaldırıp temizleri sericem bide bebişimin beşiğini temizleyip yerleştiricem annem yengem yardım ederler zaten başka bişey yok

Canım inanki bende sanmıyorum cunku iş saati belli eve geliş saati belli ama iştesu durumda sanki kendime guvenimi kaybetmiş caresiz gibi hissediyorum kendimi cook ustune dusuyorum onunda.Vee kızlar gercekten cok acayip olmuslar bozulmus lar hep anlamıyorum ben bazı kızları araya biraz mesafe koymayı bilmiyorlar ben diyorum ki arada biraz mesafe olsun işte onuda bilmeyince sinirleniyorum.

valla zarıfe ne ılca bellı olmaz bence yaptır sımdıden havalar kış cam kapı acılmıyorkı tuller felan batsın
e ama yağmus yagıyor camlar yine batacak

içten temiz kız barıı
tıllerı pıs camamı asacaklar zaten 3 hafta kaldı doguma zaruıfe

en ıısı ben 36. haftası dolsun camlarımdan baslatım bende yıkatmak ıstıyorum halıları ama gelenım gıdenım pek olmadı onuda sıldırırım cok masrafa gerke yok

seyhan cım arastırdım dıyo hamılelıkte ıı deılmıs kafam cok karıstı acaba kullanmadan gerımı yollasam ne yapsam offffffff

canımcım yatmadan açarsın yatarken kapatırsın ozaman bi sorun olacağını sanmıyorum ama senin için rahat etmiycekse kullanma geri yollamanada gerek yok daha sonra kullanırsın tabi sen bilirsin

ben mesela şu bakıma rahatım 2 kız var arkadaş ortamlarında beraber abanta gittik işte yazın kapodokyaya birinin sevgili var kız kucuk zaten ötekide buyuk 38 yaşında ve evcimen bi kız evlerine falanda gittik bazen bana utu yapmaya geliyo ancak
işten cıkıp onlaır bırakıp (sadece o kızlar değil 2 denede erkek var) en son ve gec eve gelmesi cıldırtıyo beni

canımcım yatmadan açarsın yatarken kapatırsın ozaman bi sorun olacağını sanmıyorum ama senin için rahat etmiycekse kullanma geri yollamanada gerek yok daha sonra kullanırsın tabi sen bilirsin

En ıısı bı enıstemı arım ya bakım ne dıcek elektrıkcı anlar sanırım dımı

gulcan bızım burda bı yıkmacı acıldı annemler verdı super yıkadılar metresını 2.5 yıkıyolar sızın orayada gelırler

mevlutetede bıda cam sılerlder sonraa naşşş herkezz evınne

klava:klava: çok samimi olmasın ne o öyle

Bende oyle diyom işte

En ıısı bı enıstemı arım ya bakım ne dıcek elektrıkcı anlar sanırım dımı

Elektrikli battanıye için soracaksın ben kullanıyorum ılık konumda calıstırıyorum yatmadan once yatarkende kapatıyorum cok sıcak olmuyor ılık oluyor bır zararınıda gormedim çok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…