- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #40.021
ha ha ha ha ha :)) Allahım çıkartmasın artık hazırlıklı olalım her tarafı didik didik arar çünkü benim kaynanam
sinpac ben anlamadım sıte adı vermek yaskmı
Sinpac çım olmadık yere halı aldırtacaksın bana aklinialirimsmile
Çok güzel modeller var ya
Seksekliye bittimmm :lepi:
İyi akşamlar kızlar Simenaydan yeni haberler varmı inşallah gelmez 2 hafta daha bekler bebiş.
ayy gülaaaaayyyy sen don hikayen cok komık annen olsa hadi neyse anamm kaynanan gormuss delikafaduldendelikafadulden:roflol: Allahım bu hamilelik ne hallere düşürdü bizi böle.
Benim pokemon gibi herkesin ustune ucasım var. Sinir var yaniii ayy hemde cok yazık kocisime her yaptıgı batıyor sankim bana . Ya şu isyerindeki kızlar varya hepsini boğasııııımm var nefret ediyorum hepsindenklava:
Evet çok güzeller ve de uygunlarÇok güzel değil mi?
Ama kalın degiller, inceler...
Çamaşır makinasında yıkanıyorlarmış...
neden ne yaptılar kı sana
bak zarıfe kımseye kızma cucun ona benzermış yoksan sempatiksalakcinni kafamçokkarıştı
Ya hamilelikten sanırım mesela benim eşimin arabası 2 kişilik arkası yok yanii ama bu hatunlar o arabaya 3 kısı binmeyi maarifet sanıyorlar cook sınırlenıyorum.Eşimde yok diyemiyor onlar fırmacı kızlar marketlere falan goturmesi gerekiyor.Yok işte msn de konusuyorlar işyeri yetmiyor.Kızın biri cıktı hala gorusuyorlar eşimle efendim iş bulacakmıs kıza sanan nee kendi bulsun yok abisi danası .Gecen gun bilgisayarı goturdu eşim arkadasıma vericem dedi mgrse kızla bır yerde bulusmuslar kzın cv sini bilgisayara atmıs kendisinde bulunsun diye bend sildim :dilcikar: su bilgisayarı kafasında parcalayasım var.
Haklıyım yani sinirlenmek te değilmi.klava: klava: klava: klava:
Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
ben sana söylim ben ne yapıyorum biliyormusun
sıcıyorum agzına öyle bişi olduında işyerindeki hatunlarla aşırı samimi oldunu fark edersem
- sne utanmıyormusun ben bizim cocumuzu taşıyorum ne zorluklar cekiyorum sen askerdeyken bende yapsamıydım ha degmezsin cekil git basşımdan sakın peşimden gelme---
aradan zaman geciyor aglıyorum tabe
sonra gidip bu cocuga bişey olursa sensin sorumlusu burnundan getiririm hepsini diyorum
5 aylık hamileyken böyle bi tartışmaya girmiştik..
ksmüştüm oh iyi oldu bi da yapmadı gerizekalı ben evde bekkliyorum
işten gec cıkınca şirket araba veriyo bu benim öküz bütün herkezi evine bırakıp en son kendi eve geliyo sanki ötekilerinb hamilesi var..
valla saat tutuyorum işten kaçcta cıktı kacta eve girdi biraz sarksın genemi birini bıraktın deyü cemkiriyorum
ben sana söylim ben ne yapıyorum biliyormusun
sıcıyorum agzına öyle bişi olduında işyerindeki hatunlarla aşırı samimi oldunu fark edersem
- sne utanmıyormusun ben bizim cocumuzu taşıyorum ne zorluklar cekiyorum sen askerdeyken bende yapsamıydım ha degmezsin cekil git basşımdan sakın peşimden gelme---
aradan zaman geciyor aglıyorum tabe
sonra gidip bu cocuga bişey olursa sensin sorumlusu burnundan getiririm hepsini diyorum
5 aylık hamileyken böyle bi tartışmaya girmiştik..
ksmüştüm oh iyi oldu bi da yapmadı gerizekalı ben evde bekkliyorum
işten gec cıkınca şirket araba veriyo bu benim öküz bütün herkezi evine bırakıp en son kendi eve geliyo sanki ötekilerinb hamilesi var..
valla saat tutuyorum işten kaçcta cıktı kacta eve girdi biraz sarksın genemi birini bıraktın deyü cemkiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?