2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ıyi akşamlar kızlar Simenaydan yeni haberler varmı inşallah gelmez 2 hafta daha bekler bebiş.
ayy gülaaaaayyyy sen don hikayen cok komık annen olsa hadi neyse anamm kaynanan gormuss delikafaduldendelikafadulden:roflol: Allahım bu hamilelik ne hallere düşürdü bizi böle.
Benim pokemon gibi herkesin ustune ucasım var. Sinir var yaniii ayy hemde cok yazık kocisime her yaptıgı batıyor sankim bana . Ya şu isyerindeki kızlar varya hepsini boğasııııımm var nefret ediyorum hepsinden klava:

neden ne yaptılar kı sana

bak zarıfe kımseye kızma cucun ona benzermış yoksan sempatiksalakcinni kafamçokkarıştı

neden ne yaptılar kı sana

Ya hamilelikten sanırım mesela benim eşimin arabası 2 kişilik arkası yok yanii ama bu hatunlar o arabaya 3 kısı binmeyi maarifet sanıyorlar cook sınırlenıyorum.Eşimde yok diyemiyor onlar fırmacı kızlar marketlere falan goturmesi gerekiyor.Yok işte msn de konusuyorlar işyeri yetmiyor.Kızın biri cıktı hala gorusuyorlar eşimle efendim iş bulacakmıs kıza sanan nee kendi bulsun yok abisi danası .Gecen gun bilgisayarı goturdu eşim arkadasıma vericem dedi mgrse kızla bır yerde bulusmuslar kzın cv sini bilgisayara atmıs kendisinde bulunsun diye bend sildim :dilcikar: su bilgisayarı kafasında parcalayasım var.

hasret okudum verin topici;
kanımca
sezeryan olanlar ilişkliye da sıcak bakıyorlar
normal olanlardikişlerinin acıyacağını düşünmüşler
benim cıkardım özet bu ayol

klava:klava:klava:klava:

Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

ben sana söylim ben ne yapıyorum biliyormusun
sıcıyorum agzına öyle bişi olduında işyerindeki hatunlarla aşırı samimi oldunu fark edersem
- sne utanmıyormusun ben bizim cocumuzu taşıyorum ne zorluklar cekiyorum sen askerdeyken bende yapsamıydım ha degmezsin cekil git basşımdan sakın peşimden gelme---

aradan zaman geciyor aglıyorum tabe
sonra gidip bu cocuga bişey olursa sensin sorumlusu burnundan getiririm hepsini diyorum
5 aylık hamileyken böyle bi tartışmaya girmiştik..
ksmüştüm oh iyi oldu bi da yapmadı gerizekalı ben evde bekkliyorum
işten gec cıkınca şirket araba veriyo bu benim öküz bütün herkezi evine bırakıp en son kendi eve geliyo sanki ötekilerinb hamilesi var..
valla saat tutuyorum işten kaçcta cıktı kacta eve girdi biraz sarksın genemi birini bıraktın deyü cemkiriyorum

Kızlar buyuk ew temızlıgını ne zaman yaptırmayı dusunuyorsunuz camlar falan ya ben subatın 15 den sonra ıstıyorum 36. haftamda doluyır hemde tullerımı falan da yıkıcaz sız ne zamana planlıyorsunuz

klava:klava:klava:klava:

Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
Haklıyım yani sinirlenmek te değilmi.

bende küstüm zaten konusmuyorum kendisiyle salak ne olacak. ne var bunda deyip duruyor.Bir şey yoksa niye yalan soyluyon o zaman geriii..:çok üzgünüm:

Benım esım waktınde ewde ne bı ark ne bı takıntısı yok ama ben bazen dusunuyorum esım lalelı de calısıor rus lara satıs yapıolar bı kere ıs yerınde gıttım gıtmez olaydım ne karılar wardı esım dıo bazen karda ıncecık gıymısler bıde topuklu kıclarıda usumuyor kötükedihüso
Esıme guwenım sozsuz ama seytan sokuyor bende tawır yapıorum dıyor bnm aklımda yokken dıye dıye olursa sensın suclusu bende daha töbe agzıma bıle almadım bu konuları

benım salonla yatak odası tullerı yıkandı utylendı asıldı halıları 4 subatta gonnderıcem

onun dısında mutfak ve egenın odasının tulu var onlarda haftaya yapılcak
cam kapı vs once benım cekmecelerım gardolabım toplasncak annemle yavas yavas yapcaz dogumdan bı gun once sercem halıları abımın bebegıde gelıyo bana temız kalmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…