- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #40.001
kız gülen öldürdün beni haa gülmekten...
verin madem oyları hade...
bir nokta niye aldın elektrikli battaniyeyi kaynanayı köktenmi halletcen bitanede gülenin kaynanaya yollayalım o battaniyeden bari üstünede accık su dökelim yatmadan.
ben kullandım hatta sabaha kadarda açık bırakıodum walla 2 derceliydi sanırım 1.derecede bırakıyodum yada gece uyanınca kapıyodumKızlar kaynanama elektrıklı battaniye aldırdım ama ben hıc kullanmadım daha once acaba kullanan war mı aranızda bana onerılerınızı soyler mısınız
sende heee abartmışsın durumu eğilme çömel o zamanalsanaalsanasmile tuwalete gitmeyede üşeniosundur sen walla, annen haklı doğursanda kurtulsa kadıncaaz senin gazabındansempatiksalakcinni şaka bi yana allah yardımcın olsun walla durum çok wahimmiş sendesimenayındamı sıkıntısı vardı böyle ya ?
dila manyak onlar bırak ya buarada verin oyları 5. numarayaa hayde
ege ; beşik da size gelmedi öylemii hadi bu akşam bizede gelcek eşyalar bakalım neler var neler hatırlamıyorum görmüştüm ama da alcaklarım var demişti merak etmiyo değilim hani allah bilir kurdele bile takmıştır eminim :smiley-cool:
cok zor gulcan ya hamile kaldımdan beri ben hiç iş yapmadım anca üsten üsten işleri gördüm hep annem yaptı evin düzeni muzeni kaydı gigtti umrumda değilde çok zor ya az önce yerde magnezyumun poşetini gördüm annem geldinde uatak odasnda yatıyomya zaten eğildim agrı girdi belime ayamla komidinin altına ittim mesela
dogurunca inşallah kendimize gelicez kocamada ilgi gösteremiyorum galba hep bıdı bıdı yapıyorum..
kayuınvalidem gecen gun giderken anneme temizlik ne zaman yapcaksak o zaman haber ver geleyim dedi bende oturmayada gelin dedim oda uymuyor dedi bende zaten hiç gelmiyorsunuz dedim insna içinde birde insanlarda soruyor ya
gülay kaynanan hiç gelmiyor diyolar anlıyolar bide onlara karşı utanık kalıyorum
canım senin bebeğin allahtan kız değil valla sen nbu kdar kızıyorsun ya kesin ona benzerdi Allahtan erkek ama fazla sinirlenme bak kimle kızarsa ona benzrmiş
2 saatte cok sıcak olmaz mı bugun aldı koku falan yapar mı bı calıstırsammı
Bu da benim bebek halım..Antialerjik... 133*190 cm 39TL ye aldım....
aaa bizim aşkımla ilk aşk yuwamızdaki halıııııııı... ah bu halı neler gördü nelerrrrr:roflol:aklinialirimsmile
ben size başka bişi anlatım siz gülün
şimdi bundan 10 hafta önce felan ben enf olmuştum
akıntım geliyordu neyse tam camaşırımı değiştirirken yatak odasında bır anda içeir kaynanam girdi bende camaşırı sandıgın arasına koydum arkada bi raf kimin bii var betondan kriişmi derler ne
mutyfaga gittim sen deli git evi süpürürken sandıgıda cek
benim haberim yok yatak odasına gittim oda camaşır cıkınca tutmuş fırlaşmış kapının önüne gördm ama ne alabiliyorum ne bişi diyorum
oy deidm öl sen gülay senağlama annem geldi
anneme dediki- bende mutfaktauım cıkamıyom -tatlicadiarzu-
gulayın donu cıktı kafamçokkarıştı
sınpac sen nerden aldın sneinkinin mavlisiolsa alırım buarada bana 3.5la 4 metre kare arası lazım hatta 4.5 bile olabilri en küük 3.5 olmalı
Bugun ben dogursam sanırım arkamdan ne deseler haktır yarın erken kalkım barım temızlık edım pazar gunude kocıs hıc bısı yaptırmıor
insan en çok ondan korkuyo doğuma hazırlıksız yakalanmaktan çünkü biz yatınca her tarafı karıstırcaklar
Gülay gıbı walla benmde donum bı yerden cıkarsa hıc sasırmam bilmiyorumkismile delikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?