2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

GÜLENCıM :erkekler için daha çok şy vardı inan.
şöyle yap bebekli olması şart değil. sen deki tüyü fazla dökülmeyen leke tutmayan halı istiyom de. dediğin gibi kestirip overlok çektirecek şekilde orada bulabilirsin.ben 2 hafta önce almıştım sanırım.yaaa öenemli olan tüylü dökülen bşi olmaması özetle.diğer halılara göre biraz daha incemsi oluyo. orada bulursun.yada avcılra git neydi şunun adı ıRFAN varya ordada olur heralde o tip şeyler.

SıNPAC :halın çok cici ! minik kuzunun onun üstünde sağlıkla oynadığı tay tay yaptığı zıpladığı koştuğu günleri göstersin inşallah.

Buarada SıMENAY DAN yeni haber yok dimi. Of evde internet yok merak ederi 2 gün ben ya.

Çıkıyorum arkadaşlar.Bu haftada bitti.hadi 4 hafta 3 gün sonra dicemki artık şükür evdeyim.

Hepinizi tek tek öpüyorum kuzucuklarınıza dularımı gönderiyorum Allahım onları ve sizi korusun. ( AMıN )

yok sekerım ben kullanıcamda
Ay arastırdım ıı deıl dıorlar ayy kafayı yıyıcem baska kullanan war mı yaz doktora hıc sordun mu

Kızlar kaynanama elektrıklı battaniye aldırdım ama ben hıc kullanmadım daha once acaba kullanan war mı aranızda bana onerılerınızı soyler mısınız
ben kullandım hatta sabaha kadarda açık bırakıodum walla 2 derceliydi sanırım 1.derecede bırakıyodum yada gece uyanınca kapıyodum
sende heee abartmışsın durumu eğilme çömel o zamanalsanaalsanasmile tuwalete gitmeyede üşeniosundur sen walla, annen haklı doğursanda kurtulsa kadıncaaz senin gazabındansempatiksalakcinni şaka bi yana allah yardımcın olsun walla durum çok wahimmiş sende

ben çok rahat bi hamilelik geçiriorum walla yaa şu sırt ağrılarımdan başka derdim yok onlarıda takmıorum pek alıştım hergün war:çok üzgünüm: onun harici hep hopur hopurum duramıorum yerimde kocam yıllardır üstünden çıkardıklarını yere atar çoraplarını donunu atletini bütün kirlilerini we ben sırf onun rahatı kaçmasın die bi kere bile dile getirmedim şunları sepete at die ( kirli sepeti yatak odamızda, banyo da) kendim topluyorum yerlerden
ona değil yetiştiren anasına yine küfürleri sayıyorum içimden pislikklava:

canım senin bebeğin allahtan kız değil valla sen nbu kdar kızıyorsun ya kesin ona benzerdi Allahtan erkek ama fazla sinirlenme bak kimle kızarsa ona benzrmiş

o zamn benimki kesin dutte kaynanama benzicek:sinifsinif: ya da erkek olsaydı dutto kayınpedere:mymeka:

ne güzel isimler taktı annem bunlara ya
kaynana: dutte
kayınpeder: duttosırnaşık şey:sm_cool:

ben size başka bişi anlatım siz gülün
şimdi bundan 10 hafta önce felan ben enf olmuştum
akıntım geliyordu neyse tam camaşırımı değiştirirken yatak odasında bır anda içeir kaynanam girdi bende camaşırı sandıgın arasına koydum arkada bi raf kimin bii var betondan kriişmi derler ne
mutyfaga gittim sen deli git evi süpürürken sandıgıda cek
benim haberim yok yatak odasına gittim oda camaşır cıkınca tutmuş fırlaşmış kapının önüne gördm ama ne alabiliyorum ne bişi diyorum
oy deidm öl sen gülay senağlama annem geldi
anneme dediki- bende mutfaktauım cıkamıyom -tatlicadiarzu-
gulayın donu cıktı kafamçokkarıştı

sınpac sen nerden aldın sneinkinin mavlisiolsa alırım buarada bana 3.5la 4 metre kare arası lazım hatta 4.5 bile olabilri en küük 3.5 olmalı

kıs hasret ne yapım kolay kavuşmadık yavruya ne bilim hep dedim belki allah bir kere şans verir insana iyi kullanmam gerek dedim .. yoksa cok pimpirik insanım ama yapmadım işte eşimle beraber yapıyoduk o sancımın oldu gunde eşimlen evi süpürüp silcektik naşş hastanede bulduk kendimizi

hey allahım.. bnce sen yat gülen yatağına laptopuda koy yanına donunu falanda değiştrme bi tarafın incinir mazallah, annen geldiinde söle bi zahmet donunuda deiştrsinnaniknanikdelikafadulden

Bugun ben dogursam sanırım arkamdan ne deseler haktır yarın erken kalkım barım temızlık edım pazar gunude kocıs hıc bısı yaptırmıor

Sinpac çım olmadık yere halı aldırtacaksın bana aklinialirimsmile
Çok güzel modeller var ya
Seksekliye bittimmm :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…