- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #40.121
eftell ıkı halıda aynı gız
kızlar den buyuk sıkıntım su
ksaynanam sureklı altan altan benı elestırdı ıcın ben artık ıyı olmadımı yanı ıyı derken onlar sankı cok cok ıyılerıne layıkmışta ben onlara yakısmıyomusum gıbı hıssetmeye basladım onların akrabalarının oldu bı ortama gırınce ben konuşurken benı asagılayan gozle bakıyo kayınvalıdem artık hıc ıyı olmadımı dusunuyorum ya bu psikolojiden kurtulamıyorum
senın kızsa benım hııckırıkcı oglana olalımm
ulen benım yememde bı kesme var
dadlı olsada yısek kuju yapsakya yarın
ikincinin renkleri daha hoş....ama odana hangisi uyarsa onu al...
bılmıyorumkı nevın
psıkolojımde yer edındı kadın
benım adam ıyı şimdi allah var amma kayınvalıdem sanırım onun kafasında ıstedıgı bı gelın vardı bende oyle cıkmadım herhalde ne bılım bırde hamıleyım ıs guc yapamadım ne varsa gordu karı ıyıcene bende bu dusunce artı
ikincinin renkleri daha hoş....ama odana hangisi uyarsa onu al...
ya bak böyle düşünme..sen böyle düşünürsen onlar seni öyle görürüler...benim kocamda arada beni aşalamaya çalışır milletin arasında alır ağzının payını alır..gecenlerde bunların yeni evli akrabalarıba gittik...ben bursanın bir ilçesinde büyüdüm..burda carrefoura gittiğimizde ben bir kee hamileyken başım dönmüştü..bayılaçak gini olmuştum..onu söylüyor eşim..bu küçük yerden geldiği için büyük alışveriş merkezlerimne alışkın değil başı dönüyordu burdaki carrefourda diye gereksiz bir laf attı ortaya...bende evet küçük yerde büyüdüm ama biz herhafta sonu ailemle bursaya giderdik,görmemişin teki değilim...artı küçük yerde büyüdüğüm için insan oldum ama sen şehirde büyüdüğün için insan olamamışsın zavallı dedim eşime...eşini aşağılamaya çalışacak kadar basitsin dedim..madem ben senden aşağıyım evlenmeseydin dedim...eskiden hep susar alttan alırdım artık kesinlikle almıyorum..o kadar sabrım yok artık....evde pek umursamam onu ama dışarla konuşturmam...
sen kendini öyle görürsen onlar seni hayda hayda öyle görürler...
kıs bu nası ıs neden oyle senı asagılamaya calısıo.
zatı sınırlendım yazdıgını okuyunca ıyıce sınırlendımklava:
kıslarrr kocamı payladım oturuyorum sımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?