2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ay gız ocd kıme sınırlendınn

kocama sinirlendim.
pazar gunu akrabalari geliyormus dun ogrenmis ben bugun yemek masasinda ogreniyorum ki onuda kayinvalidem soyledi.
oturdum sustum sustum ama yok dayanamadim.dedim ne zaman ogreneceksiniz benimde bu evde yasadigimi??????????
bide dogum yapacagim hastane doktor belli degil onada sinirlenmeye basladim.
1,5 ay kalmis.klava:

kuju ya ben atladım senin gerizekalı arkadşaın senin nazarının degcenimi düüşünüyoonda olan sende yokmu gız onun bebe altındanmı allah allah

ocd sen kaynanalamı oturuyon
nevrim döndü ya bu bünye aclıpa dayanamıyor anasını satayım ..
anasına gitti bak yemek yediyse hele onun varsa sacını basını yolacağım tekme bile atıcam
aramıyorum ınadına bakalım ne zaman gelecek merak ediyorum suratta asıcam oh dun geldi gec zaetn mesaideydi bişi söyliyom ebrunun kocası gibi sus diyo neyse sustum uyudum bende sabah dicek oluyorum dicemi sus uyuyım diyo bende (ebrudan aldım tatkitle) mail atarım dedim
çok sınırlendim ya

Ett ett bedne zorla yaptırıyorum dün akiam karnımada krem sürmedi catlıcam onun yuzunden ohaoldumsmile
onu anca bu akşam pasta alırsa affederim alim allah başka türlü nah koca hafta sonu tribimi ceker

güleeeeeeeeeennn maillere kaldı işimiz....bilmiyorumkismile

evet canim kayinvalidem kisin bizde kaliyor.martdan kasima kadar olmaz.kasimin sonunda gelir 4 ay falan kalir gider kadincagiz.od:roflol:a zor tutariz burda.surekli bi bahane arar gitmek icin

kis yaw susmayin ne e maili sozlu anlamayan adam yazili zor anlar

bende dıcem bu aksamda oglun uyudu dıcem hahh sevdırmıcem karnımı
ohh
gorur o gelsın hele serıldım ıyıce

gıtt gıtt
sen ısteyken işini gucunu kaynanan yapıyodur ohh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…