2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

magnezyum saatım geldı ben bı tabak kesme yıyım o gelınce yemedım derım
trip atarım zaten saat kac oldu
annesı dıolduruyor allah bılır boşa onu dogurunca dıyodur :1ninca:

alla alla iyide seninle evli oldugunumu hatirlamiyor valla canim benim bi de hamilesin yani

unutuyor sanırım bazen....ya ben biliyorum sonuçta onun benden bir üstünlüğü yok...o bana kendi ezikliği yüzünden öyle yapıyor..egosunu tatmin etmeye çalışıyor..aklı sıra...benim fazla kusurum yok yüzüme vurulaçak ama onun çok var...çok kaşındığı zaman ona o kusurlarını hatırlatıyorum bende....aklı sıra kendini üstün göstermeye çalışıyor işte....

acaba bizimkiler kavgamı ediyor ya
ben çnkü gecen gün geldinde
annem olmasa ölürüz valla her akşam yemek getiriyor sapolsun demiştim kaynanama laf dokundurmakiçin
demiştir karın böyel böyle diyo döv onu gidince klava:v

olabilirmi

canim darilma lutfen bana kizma ama neden tahammul ediyorsunki anlamadim.

ben şimdi ne yapım sizce
yemek yediyse? ne diyim
yemediyse (olsun ama saat kac oldu dimi ne oturuyo oturmayamı gıttı 7.30da annesıne varmıştı )
cabuk söyleyin 15 dk gelir diye dusunuyorum

komplo teorisi gibisin.yok canim daha neler kaydirigubbakcemile3

bu herif ona trip atıcamı adı gibi biliyodur gelirdir yani gelmesini engelleyen bişi olmalı 0930 oluncabasıcam cıglığı
bi canak kesme koydum yıyom onları cabuk cabuk yutumda delil kalmasın

gulcann
höö
ben burda sancıyla geciriyorum günleirmi canım
evde pat bişi olsa bana düşünmesi lazım ayrıca oturmaya gdiiceksek benide alsaydı
ne bensiz oturuyo bekarmı o
ayy sanada sinirlendimm ha

ben şimdi ne yapım sizce
yemek yediyse? ne diyim
yemediyse (olsun ama saat kac oldu dimi ne oturuyo oturmayamı gıttı 7.30da annesıne varmıştı )
cabuk söyleyin 15 dk gelir diye dusunuyorum

bak bugun bisi deme.buyuk ihtimalle kayinvaliden doldurmustur zaten onu.eve geldiginde sen bisey dersen annem hakli diye dusunebilir.
bugun bisey deme.yarin sudan bi sebep yarat opuyorumnanaktan

gulcann
höö
ben burda sancıyla geciriyorum günleirmi canım
evde pat bişi olsa bana düşünmesi lazım ayrıca oturmaya gdiiceksek benide alsaydı
ne bensiz oturuyo bekarmı o
ayy sanada sinirlendimm ha

yawrum ben gergınlık olmasın dıe dedım neden yanlıs anlıosun Çok üzgünüm çoook

olmaz olmaz gec geldi diye bagırıcam olmaz duramam haksızmıyım kızlar ya
doktor sureklı yatak verdı
butun gun yalnızım biliyorsunuz buradayım hep
akiam adam gelsin iki çift laf edelim oynaşalım ıstıyorum ya dun mesadıdeydı 10.30dan sonra geldi 11 bile olabilir emin değilim annene niyue gititn demicemki sen beni düşünmüyormusun dicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…