- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #45.461
slm cnm .. güzel haberlerle gelirsin inşallah..:içelim:
galiba bu gidişle ben de martta doğuracağım
burda takılayım bari sizlerle sohbet edeyim bilmiyorumkismile
ben bu hamilelik durumundan cok sikildim zaman gecmek bilmiyor.bunaldim bide asabiyim son 2 gundur.hormonlardan midir nedir anlamadim gitti.kocam gelip opuo ona bile sinirleniyorum.alsanaalsanasmile karnimda catlamis.
sağol :) 20 şubatta 40 doluyorhoşgeldin.. bebegin hayırlı olsun
siz ne zaman bekliyodunuz bebegininizi.?
şubat annelerinden pek kalan olmadı herhalde sen de bebiş doğsada sevsek diye beklersin
sağol :) 20 şubatta 40 doluyor
marta kalmaz büyük ihtimal ama zaten mart annelerin bir kısmı da şubatta doğuracak :jeyyar:
topikte in cin top oynuyo... toplasam bir elin parmapğını geçmez sıkılıyorum dolayısıyla herkes doğurdu bir ben kaldım mafoldumben sona kalmak çok kötü kızlar ohaoldumsmile
beklemekten sıkıldım artık bıkkınlık geldi
aman kızlar siz sabrınızı çabuk tüketmeyin. 40. haftaya konsantre olun erken gelirse mutlu olursunuz zamanında gelirse sabrınız tükenmemiş olur. ben 36. haftadan beri bekliyorum o yüzden sabır kalmadı
bende öyleyim eşim öpmek istiyor kaçıyorum
karnımda çatlamadı zannettim üfff elden gitmiş kırmızı olmadığı için çatlakları görmemişim
birde herkes hergün doğdumu diye sorup duruyor alsanaalsanasmile
kızlar ben geldim...sayfalar uçup gitmiş.okuyamıcam valla...sıkılan arkadaşlar ben napiym..34.haftadayım dahakızımı istiyom artık..birde kayınvalidemdeyim anlayışsız kadın biraz daha kal deyip duruyo,nasıl çıkıcam son ay yolculuğa düşünmüyo...of off gelir gelmez sıkmayım canınızı..:sinifsinif:
sağol :) 20 şubatta 40 doluyor
marta kalmaz büyük ihtimal ama zaten mart annelerin bir kısmı da şubatta doğuracak :jeyyar:
topikte in cin top oynuyo... toplasam bir elin parmapğını geçmez sıkılıyorum dolayısıyla herkes doğurdu bir ben kaldım mafoldumben sona kalmak çok kötü kızlar ohaoldumsmile
beklemekten sıkıldım artık bıkkınlık geldi
aman kızlar siz sabrınızı çabuk tüketmeyin. 40. haftaya konsantre olun erken gelirse mutlu olursunuz zamanında gelirse sabrınız tükenmemiş olur. ben 36. haftadan beri bekliyorum o yüzden sabır kalmadı
Merhaba arkadaşlarım
1 haftadır bir türlü giremedim yoğunluktan
Kıyafet yıkama- kurutma- ütüleme, şifonyeri kurma- içini yerleştirme, hastane çantası hazırlama işleri hemen hemen tamam inş.
Ama baya yoruldum yahu :))
Resimlerini yakında eklerim inş.
ınşaallah hepiniz iyisinizdir, herşey yolundadır, özledim, aklım burda kaldı hep
Frambuaz ve eşi ne durumda acaba ? inş. iyidirler
günaydın kızlar..
bende bu gece uyuyamadım,karnımda müthiş bir agrı vardı,
sabah eşimi yolladıktan sonra uyumuşum biraz ,
ondada korkunç rüyalar gördüm,tekrar uyandım.
ne olucak bizim bu halimiz,
bugün günüm var oraya gidicem hepinize iyi hafta sonları diliyorum,
hee şunuda söyleyim, belki 15 gün felan giremem
tadilat başlıyacak inşalah bu hafta sonu..
Günaydın kızlar... Güzel ve sağlıklı bir haftasonu diliyoruz hepinize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?