2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben bu hamilelik durumundan cok sikildim zaman gecmek bilmiyor.bunaldim bide asabiyim son 2 gundur.hormonlardan midir nedir anlamadim gitti.kocam gelip opuo ona bile sinirleniyorum.alsanaalsanasmile karnimda catlamis.

ben bu hamilelik durumundan cok sikildim zaman gecmek bilmiyor.bunaldim bide asabiyim son 2 gundur.hormonlardan midir nedir anlamadim gitti.kocam gelip opuo ona bile sinirleniyorum.alsanaalsanasmile karnimda catlamis.

bende öyleyim eşim öpmek istiyor kaçıyorum
karnımda çatlamadı zannettim üfff elden gitmiş kırmızı olmadığı için çatlakları görmemişim
birde herkes hergün doğdumu diye sorup duruyor alsanaalsanasmile

hoşgeldin.. bebegin hayırlı olsun
siz ne zaman bekliyodunuz bebegininizi.?
sağol :) 20 şubatta 40 doluyor
marta kalmaz büyük ihtimal ama zaten mart annelerin bir kısmı da şubatta doğuracak :jeyyar:

şubat annelerinden pek kalan olmadı herhalde sen de bebiş doğsada sevsek diye beklersin

topikte in cin top oynuyo... toplasam bir elin parmapğını geçmez sıkılıyorum dolayısıyla herkes doğurdu bir ben kaldım mafoldumben sona kalmak çok kötü kızlar ohaoldumsmile
beklemekten sıkıldım artık bıkkınlık geldi
aman kızlar siz sabrınızı çabuk tüketmeyin. 40. haftaya konsantre olun erken gelirse mutlu olursunuz zamanında gelirse sabrınız tükenmemiş olur. ben 36. haftadan beri bekliyorum o yüzden sabır kalmadı

bende gününü doldurup doğmasını istiyorum sağlık olsun önemli değil

kızlar ben geldim...sayfalar uçup gitmiş.okuyamıcam valla...sıkılan arkadaşlar ben napiym..34.haftadayım daha kızımı istiyom artık..birde kayınvalidemdeyim anlayışsız kadın biraz daha kal deyip duruyo,nasıl çıkıcam son ay yolculuğa düşünmüyo...of off gelir gelmez sıkmayım canınızı..:sinifsinif:

Ayyy canım çok çok az kalmış senin.Doktorun ne diyor?Nst sonuçların nasıl çıkıyor?

Aman dinleme sen onu yollardamı doğuracam de o galiba yanında kalıp doğurmanı istiyor...

Bende 39-40 ları görebilmeyi çok istiyorum hep erken gelecek diye korkuyorum.İnş. senin gibi 40 lara kadar gelebilirim....

hoşgeldin kaçak
fazla yorma kendini dikkat et

herkese günaydın...
çok zor bir gece geçirdim
gram gram uyudum

gece saat 22 civarında göğüs kafesime bir ağrı girdi
hala geçmedi
sanırım baskı oluyor eşimde hadi doktora gidelim deyip durdu her uyandığında
ben önemli bi şey olmadığını düşünüyorum... ama bu ağrıya daha ne kadar katlanırım bilemem

[herkese günaydın...
çok zor bir gece geçirdim
gram gram uyudum

gece saat 22 civarında göğüs kafesime bir ağrı girdi
hala geçmedi
sanırım baskı oluyor eşimde hadi doktora gidelim deyip durdu her uyandığında
ben önemli bi şey olmadığını düşünüyorum... ama bu ağrıya daha ne kadar katlanırım bilemem
[/COLOR][/B][/QUOTE]

günaydın canım geçmiş olsun bende uyuyamadım kramp girdi devamlı bacaklarıma yaw

sslar selam..2 gündür giremiorum nete esimin dogumgünüydü biraz temzlik pasta hazrlıklar falan cooooookkı yoruldum cok..hem bizimkileri hem onun ailesini cagrdım dün gece kutladık ama mafoldumakannehir..doktora gidecek arkadaslar hadi iyi haberler getrin bise..kontroller sıklastı heyecan basladı..dün dogurmadımya dahaha bişecik olmaz bana..ama gece kasım kasım kasıldım yormusum kendini..hepinize ii haftasonları..tekrar girmeye calısırım..öpüldünüz annişler

günaydın kızlar..
bende bu gece uyuyamadım,karnımda müthiş bir agrı vardı,
sabah eşimi yolladıktan sonra uyumuşum biraz ,
ondada korkunç rüyalar gördüm,tekrar uyandım.
ne olucak bizim bu halimiz,
bugün günüm var oraya gidicem hepinize iyi hafta sonları diliyorum,
hee şunuda söyleyim, belki 15 gün felan giremem
tadilat başlıyacak inşalah bu hafta sonu..

Ay az önce açtım müziği oynadım şıkır şıkır koca göbekle.Delimiyim neyim?Sıkıldım herhalde kaç aydır gerilmekten biraz rahatlayayım diye oynadım da oynadım.Kızım bu hareketleri yola çıkma olarak algılamasında aman Allah korusun... :dance:

Kızlar eklemleriniz ağrıyormu?ıki gündür bu çıktı birde.Ben galiba elimi falan zorladım diyordum ama değil sanırım eklemlerim kemiklerim çok ağrıyor.Hele geceleri artık kemik ağrılarından özellikle sırtımın ağrısından rahat uyku uyuyamaz oldum.Bir yerden diğerine dönerken korkarak dönüyorum acıyacak diye.Ne olacak bu sırt ağrıları ? El parmaklarımda aynı şekilde hareket ettirirken eklem yerlerim acımaya başladı.Kalsiyum sıkıntısımı var acaba diyeceğim ama süt içiyorum her gün.Neyse o güne çıkmak nasip olurda doktora gidersem haftaya anlatayım bari bu durumumu.

Geçmiş olsun canım.Karnındaki ağrı gaz sancısınamı benziyordu?
Bu arada kolay gelsin fazla yorma kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…