2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

KIZ herşey zamanında hayırlısı olsun zaman önemli değil

dermişimmmm yaa şaka şaka cnm sıkılıyo laf arıyorum.. doğuran yokmu heyecan olsun..kaydirigubbakcemile3

yok yok bekliyoruz ama bende iki gündür baya aırlaştım bebekte çok hareket etti dün

Gunun belli olması acısından evet biraz daha rahatım ama korku var inanılmaz Rabbim herşeyin hayırlısını versin bizler için.
Bebeğin kaç kılo senın doktor bana 3 150 dedi ama karnın kucuk bebek kılosu daha dusukmus gibi geliyor bana dedi.

Ya asıl sormak istediğim seyi yazmamısım siz nerde yatacaksınız bebeğinizle

vucudum ıstıla edıldı hor bır sekılde kullanılıyo her yerımde odem var kafamda bıle yuzumde , kesın beynımde odemden sısmıstır... ayaklarım tombul bır teyze ayagı
tansiyon varmı sende bende var hap kullanıyorum şişlik olmuyor

benimde burnum şişti boynumda küçük benler çıkmış her yerim çatladı onca kreme rağmen ne tuhaf şey şu hamilelik
:1shok:
benimde sadece göbek deliğimin üstü ve altı çatları gçbeğim top gibi dün kan alan kız gülüyor resmen top gibi diye

eylül istediğini yap bende yatak odamda yatacağım takma kafana tamam de geç al kıyafetleri giydirme birisine verebilirsin
kızlar birde bebeğin 40 çıkana kadar odada yalnız kalmamsı gerekiyormuş dönüşümlü bekliycez artık yanında
kızlar

eylül sezeryanmı olacaksın demek
banada sezeryan dedi bbek büyük dedi son kontrolde normale uygunsun dedi bekliyoruz bakalım

benımkı 3 kılo 17 gram ....
dr oyle dedıyse oyledır bence ...hem sezaryen olacagın ıcın bebegın kılosunun olumsuz bır etkısı olmaz sanırım guzelmıs bebegın kılosu ....

KIZ herşey zamanında hayırlısı olsun zaman önemli değil

yok yok bekliyoruz ama bende iki gündür baya aırlaştım bebekte çok hareket etti dün
hadi cnm hayırlısı olsun inaşallah.
iyi akşamlar kızlar nabersiniz[/B]
iyi akşamlar cnm hoş geldin..
Ya asıl sormak istediğim seyi yazmamısım siz nerde yatacaksınız bebeğinizle
yatak odasında yatıcam, yemek yemege felan gidince hiç bişey olmaz baş ucuna kur'an koyarız, biz.sende kimseyi dinleme cnm ama evin sobalı ise bebegi üşütebilirsin dikkat et,,

yok cnm ne beklemesi, başucuna kur'an koyarsanız allah izniyle hiç bişey olmaz..

benım tansıyon hep dusuk seyrettı halada oyle.. en son gıttıgımde ıyıce gene tetkık yapıldı yok ters bıse ama sısıyorum ılgınc sekılde...

ben yatak odasında yatıcam babası bebısım ve ben en sevdıgım ıkı kısı... mıllet bı hyer bulur yatar karısmıyoz bız kımseye ...

Oyle yapacam canım vallahi . İnşallah karısmazlar

eylül sezeryanmı olacaksın demek
banada sezeryan dedi bbek büyük dedi son kontrolde normale uygunsun dedi bekliyoruz bakalım
Canım benim kalbimde sorun oldugu için epidural yada spinal dedi doktor normalide ben istemiyorum cunku 23 haftalık kaybımvar benim onda normal dogum yaptırdılar ve kotu seyler yasadım o yuzden

benımkı 3 kılo 17 gram ....
dr oyle dedıyse oyledır bence ...hem sezaryen olacagın ıcın bebegın kılosunun olumsuz bır etkısı olmaz sanırım guzelmıs bebegın kılosu ....
İnşallah canım
Yok canım klima kullanıyoruz yatak odasın da da elektrik sobası ama ikinci el klima bulursak yatak odasına da klıma taktırmyı dusunuyoruz.

Merhaba mart annecikleri, umarım herkes iyidir geçmişi birazdan okuyacağım.
biz bugün doktor amacamıza gittik. tam bizi alacaktı ki acilen sezeyana gitti doktor tam 1,5 saat bekledik. doğurtup geldi.
bebekimiz maaşallah her şeyi normalmiş. gelişmesi gayet güzel dedi doktorumuz. kızım Elvin, 33+4'de 2,200 gram ve 45 santim. ağzını açıp kapatıyordu ultrasonda. doktor cd mizi verdi.
uykusuzluklarımı söyledim. bunun tek tedavisi doğurmak dedi doktor. bir de fenalaştığımı kalp çarpıntılarımı mide bulantımı falan söyledim. kansız kalmış olabilirsin dedi. kan, idrar tahlili yaptı yine protein var mı idrarda diye (preeklampsi korkusuna) daha sonra telefonla aradım herşeyimiz normalmiş temiz çıkmış. iki hafta sonra gel dedi. baktım sayfada herkes erken doğum eğiliminde sordum bende risk var mıdır? diye doktor rahmin durumu gayet normal şu an için öyle bir tehlike yok dedi.
tuz, baharat, hamurişi her zamanki gibi yassak! sen normal doğurursun dedi bana doktor amcası...
darısı tüm ufaklıklarımızın başına...

cnm gözün aydın, maşallah bebegine kilosuda gayet iyi, senle ben mart sonunu bekliyecez normal dogum olarak ,eyvahedigeldismile

Maşallah elvine her şey guzel gidiyor cok sukur miniklerin gelmesine de az kaldı artık.Rabbim kolay dogumlar nasip etsin canım

eylül sağlıklı doğum olur inşallah hepimizinkide bende 6 haftalık kaybettim ben bile çok üzülmüştüm
cerenova gözün aydın bizde geçen gün bekledik dr doğuma girmiş ctesiydi hatta sol tarafına yatıp bacaklarını destekliyormusun yastıkla ben iyi uyuyorum çay bile içsem uykum çok fazla geliyor

boşver tatlım sen.. bazı insanlar her şeyin en iyisini kendilerinin bildiklerini zannederler. sen canın n eistiyorsa onu yap. ayrıca her genç çiftin maddi sorunları olur. hangimizin yok ki? aşaılacak bunlar da inşallah. ayrıca o kaynana söyle üzerine vazife olmayan işlere karışmasın klava:

maaşallah canım bebişe. bana da her gidişimde idrar tahlili yaptırıyor doktorum şükür bir şey çıkmadı. kalp atışları ve kilo alışı iyiyse takma kafana. bebiş belki de yorulmuştur belki de annesi.amin canım.

benimde burnum şişti boynumda küçük benler çıkmış her yerim çatladı onca kreme rağmen ne tuhaf şey şu hamilelik
:1shok:

benim suratım sivilce doldu ki hayatım sivilce nedir bilmem doğru dürüst. bir de şeyimin üstü çatlamış. oha yani ne zaman şişti indi bu çatlayacak kadar ya :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…