- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #45.421
evet bencede anlamadığım şey şu güy bana bakmaya geliyorlar ama ben oturamıyorum öyle eşimin tarafı gelince çay hazırladım falan mutfağı topladım otur biz yaparız diyorlar uzaktan ama ben bitirmiş oluyorum tez canlıyım ne edim.. zaten o kadar laf yuttum tırstım bundan sonra ne yapsam konuşurlar mı diye düşünüyorum.. yasakkelime
ya ilk ben doğurmak istiyorum... keşke hepinizden önce ben doğurabilsem zaman olarak...
sempatiksalakcinni
dermişimmmm yaa şaka şaka cnm sıkılıyo laf arıyorum.. doğuran yokmu heyecan olsun..kaydirigubbakcemile3
Gunun belli olması acısından evet biraz daha rahatım ama korku var inanılmaz Rabbim herşeyin hayırlısını versin bizler için.ee senın haftaya ya bak ılk kez sezaryene ımrendım heyecanlısındır ama muhtemelen daha rahatsındır oyle mı???
ben normal ıstıyorum hep oyle dusundum oda ne zaman olursa nasıl olcak ne zaman olcak nasıl dogurcam. emınım bebekde saskındır son ultrasonda yavrum nasıl sıkısmıs karnımda valla ezık ezık bakıyordu gozler oyle kocaman ...lakın kendımı mı gordum bebekde onuda bılmıyorum ben caresız o caresız...
Ya asıl sormak istediğim seyi yazmamısım siz nerde yatacaksınız bebeğinizleKızlar ya birde ilk 40 gun yani lohusalık donemınde ben yine yatak odasında yatmak istiyorum oyle ayarlamıstık bugun eşimin yengesi geldi.Hayır orda yatma orayı nasıl ısıtıcan yok hep yatak odandamı oturacan yemeğe falan gececğin zaman nasıl bebeği yalnız bırakacaksın falan filan daha bir suru şey anneminde aklını celdi cok sınırlenım niye karısırlarki.Bana cocugunun eski kıyafetlerini verecekmiş niye almısız bir suru şey benim ilk cocugum nıye senin kıznın eski kıyafetlerini alayım yani oyle değilmi.Ben ilk cocugum gozumde kalmasın diye aldım dedi. cook uzldum ınanın yani tamam maddi durumumuz iyi değil ama ben niye ilk cocuguma onun bunun eskierini giydiryim.Herşeyi de sağolsunlar annemler yaptı zaten bize bir şey aldırmadılar.Ama laflarına cok uzuldum.kayınvalidem de tutmus 1 ay sonra falan calısmaya basla sen dedi.evde kazık kadar oğlu ıssız gucsuz oturuyor beni calıstırmaya calısıyorlar.Bende Allah izin verirse 6 ay sonra iş aramaya baslarım dedim.Muhasebem var cok kolayda iş bulurum ama kendilerine yada eve harcarım sanıyorlarsa yanılıyorlar ben bebeğimi dusunurum artık.
tansiyon varmı sende bende var hap kullanıyorum şişlik olmuyorvucudum ıstıla edıldı hor bır sekılde kullanılıyo her yerımde odem var kafamda bıle yuzumde , kesın beynımde odemden sısmıstır... ayaklarım tombul bır teyze ayagı
benimde sadece göbek deliğimin üstü ve altı çatları gçbeğim top gibi dün kan alan kız gülüyor resmen top gibi diye
benimde burnum şişti boynumda küçük benler çıkmış her yerim çatladı onca kreme rağmen ne tuhaf şey şu hamilelik :1shok:
eylül istediğini yap bende yatak odamda yatacağım takma kafana tamam de geç al kıyafetleri giydirme birisine verebilirsinKızlar ya birde ilk 40 gun yani lohusalık donemınde ben yine yatak odasında yatmak istiyorum oyle ayarlamıstık bugun eşimin yengesi geldi.Hayır orda yatma orayı nasıl ısıtıcan yok hep yatak odandamı oturacan yemeğe falan gececğin zaman nasıl bebeği yalnız bırakacaksın falan filan daha bir suru şey anneminde aklını celdi cok sınırlenım niye karısırlarki.Bana cocugunun eski kıyafetlerini verecekmiş niye almısız bir suru şey benim ilk cocugum nıye senin kıznın eski kıyafetlerini alayım yani oyle değilmi.Ben ilk cocugum gozumde kalmasın diye aldım dedi. cook uzldum ınanın yani tamam maddi durumumuz iyi değil ama ben niye ilk cocuguma onun bunun eskierini giydiryim.Herşeyi de sağolsunlar annemler yaptı zaten bize bir şey aldırmadılar.Ama laflarına cok uzuldum.kayınvalidem de tutmus 1 ay sonra falan calısmaya basla sen dedi.evde kazık kadar oğlu ıssız gucsuz oturuyor beni calıstırmaya calısıyorlar.Bende Allah izin verirse 6 ay sonra iş aramaya baslarım dedim.Muhasebem var cok kolayda iş bulurum ama kendilerine yada eve harcarım sanıyorlarsa yanılıyorlar ben bebeğimi dusunurum artık.
iyi akşamlar kızlar nabersiniz[/B]
Gunun belli olması acısından evet biraz daha rahatım ama korku var inanılmaz Rabbim herşeyin hayırlısını versin bizler için.
Bebeğin kaç kılo senın doktor bana 3 150 dedi ama karnın kucuk bebek kılosu daha dusukmus gibi geliyor bana dedi.
hadi cnm hayırlısı olsun inaşallah.
KIZ herşey zamanında hayırlısı olsun zaman önemli değil
yok yok bekliyoruz ama bende iki gündür baya aırlaştım bebekte çok hareket etti dün
iyi akşamlar cnm hoş geldin..iyi akşamlar kızlar nabersiniz[/B]
yatak odasında yatıcam, yemek yemege felan gidince hiç bişey olmaz baş ucuna kur'an koyarız, biz.sende kimseyi dinleme cnm ama evin sobalı ise bebegi üşütebilirsin dikkat et,,Ya asıl sormak istediğim seyi yazmamısım siz nerde yatacaksınız bebeğinizle
tansiyon varmı sende bende var hap kullanıyorum şişlik olmuyor
benimde sadece göbek deliğimin üstü ve altı çatları gçbeğim top gibi dün kan alan kız gülüyor resmen top gibi diye
eylül istediğini yap bende yatak odamda yatacağım takma kafana tamam de geç al kıyafetleri giydirme birisine verebilirsin
kızlar birde bebeğin 40 çıkana kadar odada yalnız kalmamsı gerekiyormuş dönüşümlü bekliycez artık yanında
kızlar
eylül istediğini yap bende yatak odamda yatacağım takma kafana tamam de geç al kıyafetleri giydirme birisine verebilirsin
kızlar birde bebeğin 40 çıkana kadar odada yalnız kalmamsı gerekiyormuş dönüşümlü bekliycez artık yanında
kızlar
kızlar
Canım benim kalbimde sorun oldugu için epidural yada spinal dedi doktor normalide ben istemiyorum cunku 23 haftalık kaybımvar benim onda normal dogum yaptırdılar ve kotu seyler yasadım o yuzdeneylül sezeryanmı olacaksın demek
banada sezeryan dedi bbek büyük dedi son kontrolde normale uygunsun dedi bekliyoruz bakalım
İnşallah canımbenımkı 3 kılo 17 gram ....
dr oyle dedıyse oyledır bence ...hem sezaryen olacagın ıcın bebegın kılosunun olumsuz bır etkısı olmaz sanırım guzelmıs bebegın kılosu ....
Yok canım klima kullanıyoruz yatak odasın da da elektrik sobası ama ikinci el klima bulursak yatak odasına da klıma taktırmyı dusunuyoruz.hadi cnm hayırlısı olsun inaşallah.
iyi akşamlar cnm hoş geldin..
yatak odasında yatıcam, yemek yemege felan gidince hiç bişey olmaz baş ucuna kur'an koyarız, biz.sende kimseyi dinleme cnm ama evin sobalı ise bebegi üşütebilirsin dikkat et,,
yok cnm ne beklemesi, başucuna kur'an koyarsanız allah izniyle hiç bişey olmaz..
cnm gözün aydın, maşallah bebegine kilosuda gayet iyi, senle ben mart sonunu bekliyecez normal dogum olarak ,eyvahedigeldismileMerhaba mart annecikleri, umarım herkes iyidir geçmişi birazdan okuyacağım.
biz bugün doktor amacamıza gittik. tam bizi alacaktı ki acilen sezeyana gitti doktor tam 1,5 saat bekledik. doğurtup geldi.
bebekimiz maaşallahher şeyi normalmiş. gelişmesi gayet güzel dedi doktorumuz. kızım Elvin, 33+4'de 2,200 gram ve 45 santim. ağzını açıp kapatıyordu ultrasonda. doktor cd mizi verdi.
uykusuzluklarımı söyledim. bunun tek tedavisi doğurmak dedi doktor. bir de fenalaştığımı kalp çarpıntılarımı mide bulantımı falan söyledim. kansız kalmış olabilirsin dedi. kan, idrar tahlili yaptı yine protein var mı idrarda diye (preeklampsi korkusuna) daha sonra telefonla aradım herşeyimiz normalmiş temiz çıkmış. iki hafta sonra gel dedi. baktım sayfada herkes erken doğum eğiliminde sordum bende risk var mıdır? diye doktor rahmin durumu gayet normal şu an için öyle bir tehlike yok dedi.
tuz, baharat, hamurişi her zamanki gibi yassak! sen normal doğurursun dedi bana doktor amcası...
darısı tüm ufaklıklarımızın başına...
Merhaba mart annecikleri, umarım herkes iyidir geçmişi birazdan okuyacağım.
biz bugün doktor amacamıza gittik. tam bizi alacaktı ki acilen sezeyana gitti doktor tam 1,5 saat bekledik. doğurtup geldi.
bebekimiz maaşallahher şeyi normalmiş. gelişmesi gayet güzel dedi doktorumuz. kızım Elvin, 33+4'de 2,200 gram ve 45 santim. ağzını açıp kapatıyordu ultrasonda. doktor cd mizi verdi.
uykusuzluklarımı söyledim. bunun tek tedavisi doğurmak dedi doktor. bir de fenalaştığımı kalp çarpıntılarımı mide bulantımı falan söyledim. kansız kalmış olabilirsin dedi. kan, idrar tahlili yaptı yine protein var mı idrarda diye (preeklampsi korkusuna) daha sonra telefonla aradım herşeyimiz normalmiş temiz çıkmış. iki hafta sonra gel dedi. baktım sayfada herkes erken doğum eğiliminde sordum bende risk var mıdır? diye doktor rahmin durumu gayet normal şu an için öyle bir tehlike yok dedi.
tuz, baharat, hamurişi her zamanki gibi yassak! sen normal doğurursun dedi bana doktor amcası...
darısı tüm ufaklıklarımızın başına...
Kızlar ya birde ilk 40 gun yani lohusalık donemınde ben yine yatak odasında yatmak istiyorum oyle ayarlamıstık bugun eşimin yengesi geldi.Hayır orda yatma orayı nasıl ısıtıcan yok hep yatak odandamı oturacan yemeğe falan gececğin zaman nasıl bebeği yalnız bırakacaksın falan filan daha bir suru şey anneminde aklını celdi cok sınırlenım niye karısırlarki.Bana cocugunun eski kıyafetlerini verecekmiş niye almısız bir suru şey benim ilk cocugum nıye senin kıznın eski kıyafetlerini alayım yani oyle değilmi.Ben ilk cocugum gozumde kalmasın diye aldım dedi. cook uzldum ınanın yani tamam maddi durumumuz iyi değil ama ben niye ilk cocuguma onun bunun eskierini giydiryim.Herşeyi de sağolsunlar annemler yaptı zaten bize bir şey aldırmadılar.Ama laflarına cok uzuldum.kayınvalidem de tutmus 1 ay sonra falan calısmaya basla sen dedi.evde kazık kadar oğlu ıssız gucsuz oturuyor beni calıstırmaya calısıyorlar.Bende Allah izin verirse 6 ay sonra iş aramaya baslarım dedim.Muhasebem var cok kolayda iş bulurum ama kendilerine yada eve harcarım sanıyorlarsa yanılıyorlar ben bebeğimi dusunurum artık.
slm kızlar ben geldim
bugün dr kont vardı, idarırımda protein çıktı (olası değerlerden fazla ) normalde doğum tarihim 19 marttı şimdi 35 haftadayız 38 haftada alalım dedi 40 bekleyemeyiz beklersek tehlikeli olur dedi nts girdim kalp atışlarımız normal fakat hiç hareket etmedi kızım
bebeğim kg almış geçen hafta 2.147 gr bu hafta 2.445 gr olmuş kızım
Allahımdan tek istediğim önce tüm sağlık sorunu yaşayan , herkese sonra bana sağlıklı günler nasip etsin hepimiz yavrularımızı sağlıkla alalım kucağımıza
benimde burnum şişti boynumda küçük benler çıkmış her yerim çatladı onca kreme rağmen ne tuhaf şey şu hamilelik :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?