- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #45.481
sslar selam..2 gündür giremiorum nete esimin dogumgünüydü biraz temzlik pasta hazrlıklar falan cooooookkı yoruldum cok..hem bizimkileri hem onun ailesini cagrdım dün gece kutladık ama mafoldumakannehir..doktora gidecek arkadaslar hadi iyi haberler getrin bise..kontroller sıklastı heyecan basladı..dün dogurmadımya dahaha bişecik olmaz bana..ama gece kasım kasım kasıldım yormusum kendini..hepinize ii haftasonları..tekrar girmeye calısırım..öpüldünüz annişler
günaydın canım geçmiş olsun bende uyuyamadım kramp girdi devamlı bacaklarıma yaw
Ay az önce açtım müziği oynadım şıkır şıkır koca göbekle.Delimiyim neyim?Sıkıldım herhalde kaç aydır gerilmekten biraz rahatlayayım diye oynadım da oynadım.Kızım bu hareketleri yola çıkma olarak algılamasında aman Allah korusun... :dance:
sanada geçmiş olsun canım bence bebikler bizi alıştırıyor uykusuz gecelere bilmiyorumkismile
ohhh kurtlarını dökmüşsündür ne güzel :lepi:
günaydınnnnnnnn.......... kahvaltı yapıp çıakcağız ama size bi bakayım dedim hepinizi kocaman öpüyorum..........
Döktük valla hijyencim.Tavsiye ederim diyemeyeceğim Allah korusun erken doğuma gideriz sonra top yekün.Bir bakmışsın mart anneleri olmuş şubat anneleri kaydirigubbakcemile3
kızlar nasılsınız..geçmişi okuyayım dedim ama çok kaynatmışsınız yine...
benbu günde doğurmadım ,henüz!!!
bu gün böyle belime ,baçaklarıma ve göbek altıma vuran düzensiz bi sancım var sabahtan beri,ayakta duramıyorum bel ağrısından...
saat 2 de dr ye gideceğim bakalım muayene edecek,ne diyecek?
nstde sancılarım var ama düzensiz dr 165 lleri görünce hemen muayene etti ama açılma yokmuş bekliyoruz bir haftadırAyyy canım çok çok az kalmış senin.Doktorun ne diyor?Nst sonuçların nasıl çıkıyor?
bu gün böyle belime ,baçaklarıma ve göbek altıma vuran düzensiz bi sancım var sabahtan beri,ayakta duramıyorum bel ağrısından...
ohaoldumsmile
ben bununla idare edeyim hihoyyyt
nstde sancılarım var ama düzensiz dr 165 lleri görünce hemen muayene etti ama açılma yokmuş bekliyoruz bir haftadır
bende gece uyandığımda heryerim ağrıyordu bu aralar çok uykum var 10 buöuklarda uyanıyorum
selkie hayırlı haberlerini bekliyoruz
kızla sağolun,inşallah hayırlısıyla gelirim...belki doğurur gelirim...:)))))))))))))))
kızlara ben çıkıyorun yavaş yavaş hazırlanıp çıkayım dr ye ancak giderim....
canım benim en güzel hediye onlar bize..sizin dogumgünleride pespese benimde martın 31 i ..ailecek peşpeşeyiz yani..bizde cok harcama yaptk bebegim saglıkla gelsinde ..Ayyy bizdede doğum günleri başlıyor.2 gün sonra benim doğum günüm (15 şubat) çok para harcadık bu ay o yüzden ilk defa bu yıl bir şey beklemiyorum eşimden.Zaten kızım gelir korkusuna doğum günümü bile önemsemez hale geldim.Aradan 10 gün sonrada yani 25 şubattada eşimin doğum günü.Ben belki çaktırmadan ufak bir hediye alabilirim ona.Mutlu olsun adamcağız.Sonrada nasipse inş.(durursa o zamana kadar) mart ayında kızım en güzel hediyemiz olur ikimiz içinde....
ebru kıs heyecanlamdrma bisssiii yaaa az kaldıı hazrlanıomu gelmeye ne??haberlerini beklioss..kızlar nasılsınız..geçmişi okuyayım dedim ama çok kaynatmışsınız yine...
simenay gözünaydın tatlım..masallah minigin büyümüş..Kızlar iyi hafta sonları, herkes iyi mi.?
Selkie doktora gidiyor anlaşılan, hayırlı haberlerle gelir inşallah..
Bende doktordan geldim, kızım 2700 gr. olmuş, doğum tarihimiz belli oldu, kızım uslu durursa eğer 1 Mart olarak ayarladık doğum tarihimizi, bu tarihten önce gelmeye çalışırsa kızım hemen alırım bu sefer dedi doktor, nst de çok az çıktı sancılar, amniyos sıvısında azalma varmış, plasentamız yaşlanmaya devam ediyor ama ısrarla 38. haftayı doldurmaya çalışacaz, bakalım hayırlısı artık..
simenay gözünaydın tatlım..masallah minigin büyümüş..ayy kafayı yiycem cok heyecanlanıorum dökülücez bier birer..sennide cok az kalmş insallah haftasını dolduruur kuzun ..bende son hazrlıklarra dewam bugün uyku setini yıkadım minnosumun bitti sayılır yani,..doguma hazrrııııımmmm mı acaba?eyvahedigeldismilebilmiyorumkismileakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?