2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy bizdede doğum günleri başlıyor.2 gün sonra benim doğum günüm (15 şubat) çok para harcadık bu ay o yüzden ilk defa bu yıl bir şey beklemiyorum eşimden.Zaten kızım gelir korkusuna doğum günümü bile önemsemez hale geldim.Aradan 10 gün sonrada yani 25 şubattada eşimin doğum günü.Ben belki çaktırmadan ufak bir hediye alabilirim ona.Mutlu olsun adamcağız.Sonrada nasipse inş.(durursa o zamana kadar) mart ayında kızım en güzel hediyemiz olur ikimiz içinde....

günaydın canım geçmiş olsun bende uyuyamadım kramp girdi devamlı bacaklarıma yaw

sanada geçmiş olsun canım bence bebikler bizi alıştırıyor uykusuz gecelere bilmiyorumkismile

ohhh kurtlarını dökmüşsündür ne güzel
:lepi:

sanada geçmiş olsun canım bence bebikler bizi alıştırıyor uykusuz gecelere bilmiyorumkismile

ohhh kurtlarını dökmüşsündür ne güzel
:lepi:

Döktük valla hijyencim.Tavsiye ederim diyemeyeceğim Allah korusun erken doğuma gideriz sonra top yekün.Bir bakmışsın mart anneleri olmuş şubat anneleri kaydirigubbakcemile3

günaydınnnnnnnn.......... kahvaltı yapıp çıakcağız ama size bi bakayım dedim hepinizi kocaman öpüyorum..........

Afiyet olsun canım bende çıkcam birazdan hem sırtım ağrıdı hemde az ders çalışayım soru çözeyim.Vaktim varken ne kadar çalışırsam kar şimdilik bana.Sonra zamanımda olmayacak...

kızlar nasılsınız..geçmişi okuyayım dedim ama çok kaynatmışsınız yine...

benbu günde doğurmadım ,henüz!!!
bu gün böyle belime ,baçaklarıma ve göbek altıma vuran düzensiz bi sancım var sabahtan beri,ayakta duramıyorum bel ağrısından...

saat 2 de dr ye gideceğim bakalım muayene edecek,ne diyecek?

hayırlısı olsun canım yaa

boshayallersmile

Ayyy canım çok çok az kalmış senin.Doktorun ne diyor?Nst sonuçların nasıl çıkıyor?
nstde sancılarım var ama düzensiz dr 165 lleri görünce hemen muayene etti ama açılma yokmuş bekliyoruz bir haftadır
bende gece uyandığımda heryerim ağrıyordu bu aralar çok uykum var 10 buöuklarda uyanıyorum

selkie hayırlı haberlerini bekliyoruz

ohaoldumsmile
ben bununla idare edeyim hihoyyyt

Tamam canım siz böyle idare edin biz dağıttık nasıl olsa iyice kızımla.Bende gerile gerile iyice sıyırdım zaten.Sakınmaktanda bıktım aman erken gelmesin aman dur demektende napayım yaaa.Ben ne yaparsam yapayım o Rabbimin dediği zamanda gelecek zaten.En iyisi saldım gitti kendimi iyice.Rahat rahat hoplaya zıplaya devam edeceğim hayatıma yetti beeee.........
Aaaaaa korkutamazsınız artık beni..... akannehir (Diyenede bakın) kaydirigubbakcemile3

Of of 165 çok fazla canım yaa.Senin o acıyla zıplaman gerekmezmi?Eğer o rakama rağmen duruyorsan maaşallah sana :) Rabbimin dediği zaman gelince minişin gelecek inş. hepimiz için az kaldı Rabbim yardımcımız olsun :Saruboceq:

Canım güzel haberlerle dönün inş.Nst de sancın çıkar belki açılmanda vardır kalırsın hastanede gelmezsin.Hakkında hayırlısı olsun ....

kızla sağolun,inşallah hayırlısıyla gelirim...belki doğurur gelirim...:)))))))))))))))

kızlara ben çıkıyorun yavaş yavaş hazırlanıp çıkayım dr ye ancak giderim....

kızla sağolun,inşallah hayırlısıyla gelirim...belki doğurur gelirim...:)))))))))))))))

kızlara ben çıkıyorun yavaş yavaş hazırlanıp çıkayım dr ye ancak giderim....

Ay hadi hayırlısı dediğin gibi doğururda gelirsin belki... Hayırlısı olsun inş.canım... Rabbim yardımcın olsun...

canım benim en güzel hediye onlar bize..sizin dogumgünleride pespese benimde martın 31 i ..ailecek peşpeşeyiz yani..bizde cok harcama yaptk bebegim saglıkla gelsinde ..

Kızlar iyi hafta sonları, herkes iyi mi.?
Selkie doktora gidiyor anlaşılan, hayırlı haberlerle gelir inşallah..
Bende doktordan geldim, kızım 2700 gr. olmuş, doğum tarihimiz belli oldu, kızım uslu durursa eğer 1 Mart olarak ayarladık doğum tarihimizi, bu tarihten önce gelmeye çalışırsa kızım hemen alırım bu sefer dedi doktor, nst de çok az çıktı sancılar, amniyos sıvısında azalma varmış, plasentamız yaşlanmaya devam ediyor ama ısrarla 38. haftayı doldurmaya çalışacaz, bakalım hayırlısı artık..

ebru kıs heyecanlamdrma bisssiii yaaa az kaldıı hazrlanıomu gelmeye ne??haberlerini beklioss..

simenay gözünaydın tatlım..masallah minigin büyümüş..ayy kafayı yiycem cok heyecanlanıorum dökülücez bier birer..sennide cok az kalmş insallah haftasını dolduruur kuzun ..bende son hazrlıklarra dewam bugün uyku setini yıkadım minnosumun bitti sayılır yani,..doguma hazrrııııımmmm mı acaba?eyvahedigeldismilebilmiyorumkismileakannehir

Teşekkürler Ebrucum, tarih belli oldu ya beni de bir heyecan sardı sorma, düşünsene 2 hafta sonra kızım kollarımda olacak inşallah.. Benim bütün hazırlıklarım bitti, tetikte bekliyordum, şimdi daha 2 hafta var diye biraz rahatladım aslında ama tatlı bir heyecan sardı, plan yapmaya başladım, doğum fotoğrafçısı ayarladım, kızımın ilk resimleri güzel ve profesyonel çekimler olsun diye, başka neler yapabilirim acaba diye araştırma içindeyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…