2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hasretciğim bende zar-zor giriyorum ama uğraşınca oluyor..

selkie hadi gözün aydın canım inşallah suni sancıya gerek kalmadan kolayca doğurursun tosuncuk olmuş senin oğlan ...

Doktor doğum için tarih verdi...
15 Şubat..
Son 48 saatim yani...
Bize dua edin olur mu..

ay kızlar hadi gözünüz aydın şimdi siz ne kadar heyecanlısınız rabbim yardımcınız olsun hayırlısıyla sağlıklısıyla yavrularınızı kucağınıza alırsınız inşallah

Allah düz kurtarsın senide canım bi avazda sağlıklıca inşallah

hasretciğim bende zar-zor giriyorum ama uğraşınca oluyor..

selkie hadi gözün aydın canım inşallah suni sancıya gerek kalmadan kolayca doğurursun tosuncuk olmuş senin oğlan ...

ay kızlar hadi gözünüz aydın şimdi siz ne kadar heyecanlısınız rabbim yardımcınız olsun hayırlısıyla sağlıklısıyla yavrularınızı kucağınıza alırsınız inşallah

kızlar teşekkürederim...dualarını esirgemeyin benden..heyeçan çok..büyük ihtimal uyuyamam ben şimdi 2 geçe,

Doktor doğum için tarih verdi...
15 Şubat..
Son 48 saatim yani...
Bize dua edin olur mu..

maaşallah maaşallah ilk bebiklerimiz geliyor. haydı kızlar hayırlısıyla doğurun... dualarımız sizinle..
Allahım sen yeğenlerimizle annelerimizi sağlıkla kavuştur.. amin :Saruboceq:

kızım sen bizi nie ağlatıyorsun ya :gitme: "Uçan Fil Dumbo!" çizgi filmine ben hamile değilken de ağlıyordum :gitme:

canım yaa çok sewindim hadi hayırlısı wallahi bana göre ilk mart bebişlerimiz işte şimdi gelior frambuazla aynı gün doğuruyorsun iki bebişiiz birden oluyor.. bizde erken doğum olmadı hiç şanslıyız hepimizin bebişleri miyadını doldurdu nerdeyse.. bu saaten sonra gelsinlerkaydirigubbakcemile5 sana dua edeceğim cnm umarımö koay olur doğumun biraz yürüyüş yap bari, nasılsa sancın yok hiç değilse açılman artsın.. o koca bebeği kolayca doğur inşallah..
bn daha hastane çantamı hazırlamadımeyvahedigeldismile bu heycanla hazırliim bari bu akşamsırnaşık şey salı dr muayenem war inşallah bnde açılmışımdır cengizin sabrı tükenmek üzere her sorana 2,3 güne doğuyo dio nerden biliosa artıklaelaelaelaelae bari yanıltmiim kocişi diorum bnde:Saruboceq:B]

amiin çanım... :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

uçan fil dumbo mu küçükken favori filmimdi haftada 2 kez en az izlerdim....:))

EBRU cum dualarımız seninle canım hayırlısıyla saglıkla kucagına alırsın insallah bebegini...benim biraz moralimiz bozuldu kızlar ablamın hamilelil haberini burda paylaşmıstım siizinle su an 6 haftalık..ama gittikleri dr bebegin bu hafta kalp atışlarının duyulması gerektigini ama duyamadıgını söylemiş..oda suan aglıyo morali bozuk bi dr a daha gidicek..ya benm bildigim 8.hafta kesnleweşio kalp atışı..öyle degilmib bişey söyleyin lütfen..

canım belki geç döllenme olmuştur. hemen umutsuzluğa kapılmasınlar. Allah korusun hemen kesin hükme varmasınlar. beni doktor 7 haftalıkken çağırmıştı kalp atışı duymaya.

canım benim 8 haftada duyulmuştu 6 da sadece gebelik kesesi görülür ya a a a... ben 6 haftalıkken öğrenmiştim gebelik kesesi görülerek sadece

evet frambuazla aynı gün,çifter çifter geleçekler...!!! :))))))
inşallah frambuazda hayırlısıyla kurtulur...
evin içinde dolaşıp duruyorum,,açılayım diye ama sanım olmasada şiddetli bel ağrım var..açılırken olurmuş bel ağrısı...sende pna dikkat et..birde karnım sanki aşağı doğru çekiyor beni...

sende hazırla artık hastane çantası..bak ben doğuruyorum sıra sana geliyor...inşallah sende açılmışsındırda..son günler çok zor oluyor zaten...ben iyiçe yorgun hissediyorum kendimi,hiç kalkamıyorum yerimden....
ay hepimiz inşallah kolaya doğuruveririz..

sabah o saatte mesaj geçemem,doğurduktan sonra geçerim artık sana mesaj ....

hayatım benim bu oğlanın kap atışlarıo 8-9 haftasında ançak duyduk biz...moralini bozmasın..geç döllenme olabilir..benimki öyleydi..ilk haftalar geriden geliyordu...sakin olsun..başka bir dr ye daha gitsin...

maşallah canım bebişine ayyy ben icee heycanlandım bak şimdi hadi allah yardımcınız olsun frambuaz ve senin sağ salim alırsınız innşallah kucaklarınıza

dün yeni doğmuş misss gibi kokan bebek gördük ayyy allahım ne kadar tatlıydı maşallah daha 3 günlük olmasına ramen gülüyordu sıpaa arkadaşımla aramda 2 hafta vardı aceleci olu dayanamadı banada dediler sende bekleme martı bu ay sonuna falan seninkide gelir ddediler zaten korkuyorum icene bastı beni korkular eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

yaaaa herkes doğuracak biz kalacak burda!!
ne aceleniz var ya!!
hepberaber doğrurduk martın sonunda klava:
şimdi siz bebik sevceksiniz biz ne yapcaz!

bencede başka bir doktora daha gitsin ablan canım
benimde 8 haftalık kalp atışı duyulmuştu inşallah meleği ona ve hata sıkıca tutunmuştur

maşallah canım bebişine ayyy ben icee heycanlandım bak şimdi hadi allah yardımcınız olsun frambuaz ve senin sağ salim alırsınız innşallah kucaklarınıza

sağol çanım..darısı başına... :))

ay ne güzel,,,
benede beklemez martı bebeklerin çoğu söylenen tarihte gelmiyor..en çok 38 haftada doğuyorlrmış...

canım belki geç döllenme olmuştur. Hemen umutsuzluğa kapılmasınlar. Allah korusun hemen kesin hükme varmasınlar. Beni doktor 7 haftalıkken çağırmıştı kalp atışı duymaya.

canım benim 8 haftada duyulmuştu 6 da sadece gebelik kesesi görülür ya a a a... Ben 6 haftalıkken öğrenmiştim gebelik kesesi görülerek sadece

hayatım benim bu oğlanın kap atışlarıo 8-9 haftasında ançak duyduk biz...moralini bozmasın..geç döllenme olabilir..benimki öyleydi..ilk haftalar geriden geliyordu...sakin olsun..başka bir dr ye daha gitsin...

bencede başka bir doktora daha gitsin ablan canım
benimde 8 haftalık kalp atışı duyulmuştu inşallah meleği ona ve hata sıkıca tutunmuştur
kızlar benimde 8.haftada duyulmustu ya içim rahatladı şimdi kendisinin morali cok kötü hemen arayıp söyliim daha erken bencede simdiden moral bozuyo dr lar..sagolun canlarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…