2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok sevindim canım,gözünaydın,inşallah her şey daha güzel olur senin ve bebeğin için :1hug:

çok sevindim canım,gözünaydın,inşallah her şey daha güzel olur senin ve bebeğin için :1hug:

canım Allah razı olsun?inşallah herşey daha güzel olur hepimiz için çanım,ama rahatladım bugün ,birde salı keseyi görebilsem,

kızlar benim karnım çok şişti çok rahatsız ediyor beni,sizinde varmı öyle bir şişlik?

2010 MaRT AnNeLeRi

BEBıŞLERıNı BEKLEYEN ANNELER

esterya

essemayit

melocumm

bengisu

burcin

elysion9

selkie

hallisna

totem

-

Mart Anneleri Geldiiii:dance:

:dance:

btanem inşallah gireçeksin bu listeye!

yani aslında o ağrılar gebeliktende olabilir(inşallah öyledir),ama geleçekse gelsin demi erkenden,çarşamba geleçekti değilmi kırmızılar,yarın yani,büyük gün?inşllah gelmezler,ve sen bu listye girersin....:Saruboceq:

inş.canım hamilelik ve regl belirtisi aynıymış şaşırdım yaa,inş.bu bende de onaylanır:dance:

canım seni çok iyi anlıyorum aynı sıkıntı bende de var malesef ve daha çok yeni 3 haftalık falan gebeyim ama insanlar 4 aylık mı falan diye sorup beni deli ediyolar..dün kan testi sonucum 632,4 çıktı..karnımda acayip şişlik ve ağrı var ve sanırım hepsinin nedeni "PROGESTAN" sanırım sen de kullanıyosun,ben günde 3 tane alıyorum..bende pko var ve iğne olup hamile kaldım hal böyle olunca da (Allah korusun) düşük riski fazla oluyormuş,sanırım onu önlemek için alıyorum bu ilacı..yanılmıyorsam bu şişlik,ağrı,uyku hali,halsizlik hep ilacın yan etkileri..ama ilacı bırakınca ya da azaltınca da geçer mi bilmem.. :uhm:

anım bende günde 3 tane alıyordum ama beni çok kötüğ yaptığı için bu gün 2 ye düşürdük ama bebeğime faydası olmasa hani hiç içmiçem..
benimde kanamam var diye verdi dr,bende aslında 3 haftalık falan kan tahliline göre!
inşallah geçer bitanem ya,çok kötü daha şimdiden!

Insallah Saglicakla bebelerinize kavusursunuz! Hamilelik hakkinda sormak istedikleriniz olursa biz taze anneleriz cogu seyi unuttuk sanmiyorum 2009 Mart Anneleri bölümüne gelip sorun yardimci olabiliriz insallah:) ama sorunsuz ve hem sizler hem bebeleriniz icin saglikli bir hamilelik dönemi diliyorum!

herkese günaydın...
dün öğleden sonra baya muhabbet olmuş, ben işlerim nedeniyle kaçırdım malesef...
bugün devam ederiz belki : )
umarım herkes iyidir, güzel bi gün olur herkes için...

Gunaydin kizlar,

bende fena sislik var, simdiden pantolonlarıma sıgamamaya basladım, gazmıdır nedir anlamadım gitti.

günaydın kızlar,

inşallah canım hayırlısıyla keseyi de görürsün,o şişlik bende de var o yüzden pantalon giyemiyorum artık,etek,elbise vs. idare ediyorum opuyorumnanaktan

ben kahvaltımı yapayım,tekrar gelirim cokacimcoook

herkese günaydın...
dün öğleden sonra baya muhabbet olmuş, ben işlerim nedeniyle kaçırdım malesef...
bugün devam ederiz belki : )
umarım herkes iyidir, güzel bi gün olur herkes için...

Gunaydin kizlar,

bende fena sislik var, simdiden pantolonlarıma sıgamamaya basladım, gazmıdır nedir anlamadım gitti.

günaydın kızlar ,nasılsınız bakalım?

kızlar bende etek elbise falanda yok pantolondan başka bişey giymezdim ben!şimdi gibip alış veriş yapmaya başladım,elbise aldım bir tane,bir kaçta etek alayım diyorum,idare eder beni!

oğlumdan kalanları hamile elbiselerimi saklamıştım ama kışlık onlar şimdi sıcakta giyemem...

bende de şişlik problemi var. pantolon giyebiliyorum ama bikaç hafta önceki kadar güzel durmuyo sanırım. hele oturunca kaydirigubbakcemile3
bu şişlik olayı kiloya dönüşür diye korkuyorum bi de... ilk 3 ayda bikaç kilo almak hiç hoş olmaz. :bbo:

kızlar herkese günaydın opuyorumnanaktan
şişlik bendede var ama gece oluyo sabah bişiy kalmıyo bütün eşylarıma rahatlıkla giriyorum ,
midem bulanmasa hiç hamile deilim gibime geliyo kaydirigubbakcemile3

Merhaba ben de 2009 mart annesiyim sizin tickerlarınızı konuşmalarınızı görünce hey gidi hey oldum.Biz de sizler gibiydik.Ay bulantı,ay kanama,ay şişlik derken bugünlere geldik.Önünüzde çok güzel ve bir o kadar da meşakkatli bir yolculuk var.Hamileliğinizin tadını çıkarın.Onunla sürekli konuşun,ona pozitif şeyler yollayın,beslenmenize çok dikkat edin sizin haftalarınızda bol bol ceviz yemiştim.Hepinize sağlıklı,güzel bir hamilelik,rahat doğumlar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…