- Konu Sahibi minikcadimm83
-
kızlar dr den geldim son yaptığımız testin sonuçunu aldım,ilk testimiz 92.5 ti,2 gün onra yaptığımız test 287 çıktı,önümüzdeki salı dr yie gidicem,bu sefer belki görebiliriz dedi ultrasonda,dış gebelik değil dedi,içim rahatladı kanamamda azaldı,am pogestanı 2 tablete düşürdük ,çünkü beni çok kötü yapıyordu,şimdi salıyı bekliyorum sabırsızlıkla,ama karnım inanılmaz şişti kızlar ya sizinde öyle oldumu?
çok sevindim canım,gözünaydın,inşallah her şey daha güzel olur senin ve bebeğin için :1hug:
canım beni unutmuşsun meleklere eklemeyi bu sefer..
ekledim canımmm
canım sağol opuyorumnanaktan
sende sağol canım,açılışı ben yaptım kapanışı da yapaım yeterkii son hamiş ben olayım:roflol:
yaa karnım ağrıyo canım arada bi giriyodu şimdi sıklaştı,hamiş diilsem gelsin erkenden kırmızılarrmafoldumben
btanem inşallah gireçeksin bu listeye!
yani aslında o ağrılar gebeliktende olabilir(inşallah öyledir),ama geleçekse gelsin demi erkenden,çarşamba geleçekti değilmi kırmızılar,yarın yani,büyük gün?inşllah gelmezler,ve sen bu listye girersin....:Saruboceq:
canım Allah razı olsun?inşallah herşey daha güzel olur hepimiz için çanım,ama rahatladım bugün ,birde salı keseyi görebilsem,
kızlar benim karnım çok şişti çok rahatsız ediyor beni,sizinde varmı öyle bir şişlik?
canım seni çok iyi anlıyorum aynı sıkıntı bende de var malesef ve daha çok yeni 3 haftalık falan gebeyim ama insanlar 4 aylık mı falan diye sorup beni deli ediyolar..dün kan testi sonucum 632,4 çıktı..karnımda acayip şişlik ve ağrı var ve sanırım hepsinin nedeni "PROGESTAN" sanırım sen de kullanıyosun,ben günde 3 tane alıyorum..bende pko var ve iğne olup hamile kaldım hal böyle olunca da (Allah korusun) düşük riski fazla oluyormuş,sanırım onu önlemek için alıyorum bu ilacı..yanılmıyorsam bu şişlik,ağrı,uyku hali,halsizlik hep ilacın yan etkileri..ama ilacı bırakınca ya da azaltınca da geçer mi bilmem.. :uhm:
canım Allah razı olsun?inşallah herşey daha güzel olur hepimiz için çanım,ama rahatladım bugün ,birde salı keseyi görebilsem,
kızlar benim karnım çok şişti çok rahatsız ediyor beni,sizinde varmı öyle bir şişlik?
herkese günaydın...
dün öğleden sonra baya muhabbet olmuş, ben işlerim nedeniyle kaçırdım malesef...
bugün devam ederiz belki : )
umarım herkes iyidir, güzel bi gün olur herkes için...
Gunaydin kizlar,
bende fena sislik var, simdiden pantolonlarıma sıgamamaya basladım, gazmıdır nedir anlamadım gitti.
günaydın kızlar,
inşallah canım hayırlısıyla keseyi de görürsün,o şişlik bende de var o yüzden pantalon giyemiyorum artık,etek,elbise vs. idare ediyorum opuyorumnanaktan
ben kahvaltımı yapayım,tekrar gelirim cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?