- Konu Sahibi minikcadimm83
-
benimde hic midem bulanmıyor ya
Merhaba ben de 2009 mart annesiyim sizin tickerlarınızı konuşmalarınızı görünce hey gidi hey oldum.Biz de sizler gibiydik.Ay bulantı,ay kanama,ay şişlik derken bugünlere geldik.Önünüzde çok güzel ve bir o kadar da meşakkatli bir yolculuk var.Hamileliğinizin tadını çıkarın.Onunla sürekli konuşun,ona pozitif şeyler yollayın,beslenmenize çok dikkat edin sizin haftalarınızda bol bol ceviz yemiştim.Hepinize sağlıklı,güzel bir hamilelik,rahat doğumlar dilerim.
bende de şişlik problemi var. pantolon giyebiliyorum ama bikaç hafta önceki kadar güzel durmuyo sanırım. hele oturunca kaydirigubbakcemile3
bu şişlik olayı kiloya dönüşür diye korkuyorum bi de... ilk 3 ayda bikaç kilo almak hiç hoş olmaz. :bbo:
kızlar herkese günaydın opuyorumnanaktan
şişlik bendede var ama gece oluyo sabah bişiy kalmıyo bütün eşylarıma rahatlıkla giriyorum ,
midem bulanmasa hiç hamile deilim gibime geliyo kaydirigubbakcemile3
Merhaba ben de 2009 mart annesiyim sizin tickerlarınızı konuşmalarınızı görünce hey gidi hey oldum.Biz de sizler gibiydik.Ay bulantı,ay kanama,ay şişlik derken bugünlere geldik.Önünüzde çok güzel ve bir o kadar da meşakkatli bir yolculuk var.Hamileliğinizin tadını çıkarın.Onunla sürekli konuşun,ona pozitif şeyler yollayın,beslenmenize çok dikkat edin sizin haftalarınızda bol bol ceviz yemiştim.Hepinize sağlıklı,güzel bir hamilelik,rahat doğumlar dilerim.
bende de hiç mide bulantısı yok. tek farklılık, akşam saat 10'da uyuyup kalıyor olmam...
öneriler için teşekkür ederiz a.s.
kızın çok şeker, güle güle büyüt opuyorumnanaktan
merhaba canım önerilerin için tşk
maşallah ne tatlı kızınn var Allah sağlık versin inş.
bengusucum sende beta hcg kacıncı haftada kac cıkmıstı
kızlar günlük beslenmeniz nasıl?düzenli yiyip içmeye başladınızmı?
ben mesela sabahları 3-4 cviz uyanınça,bir saat sonra,bir bardak yarım yağlı ballı süt,yanında 2-3 zeytin,biraz beyaz peynir,1 küçük domates bir küçük salatalık ve bir tane sivri biber ,bir tanede haşlanmış yumurta yedim,
saat 11 gibide bir kase yoğurt yerim,
öğlen salata ve bir porsiyon yemek
ikindide bir porsiyon meyve veya sıkma meyve suyu
akşam yine salata ve yemek+ yoğurt
akşam meyve porsiyon meyve
yatarken liğht süt!
şimdilik böyle bir düzen oluşturdum,çok düzensiz besleniyordum en azından onu düzene oturtayım,hamileliğin ilerleyen zamanlarındada belki bu düzen değişir,
kızartmalardan,kola kahve çay vs....abur uburdan uzak duruyorum,az tuz tüketiyorum,bol su içiyorum...benim ilk gebeliğimde tansiyon ve ödem sorunum vardı onunla ilgili problem yaşamak istemiyorum bu sefer....dikkat ediçem
Hamile Diyeti - Diyethaber.com Türkiye'nin Güncel Diyet Sitesi bakın kızlar bu sitedede çok güzel hamile beslenmei ile ilgili bilgi vermiş!okumanızı tavsiye ederim...
canm 18 haziranda regli olmam gerekiyordu,20 haziranda yaptırdığım kan testinde beta hcg 634.80 çıkmıştı,2-3 haftalık olabileceği söylenmişti,11 gün geçti üzerinden,geçen hafta perşembe günü de keseyi gördük,yarında kontrolüm var canım :1hug:
yarın kontrolün olması ne güzel, bebişi tekrar görüceksin... için rahatlıyıcak...
benim kontrolüme daha 10 gün var ama nası geçicek bilmiyorum.
cumartesi bi kez daha gidip görmek istiyorum ama çok sık ultrasona girmek de zarar verebilir diye duydum.
beklemek ne kadar zormuş...
yarınki kontrolüm malesef mecburiyetten olacak çünkü geçen hafta rahimde kanama vardı doktorum 1 hafta dinlen ayağa kalkma demişti,progestan ilacını vermişti,çok şükür herhangi bir kanamam olmadı,yarın aslında onun için gidiyorum,inşallah bebeğime bir şey olmamıştır ve her şey yolundadır.....
günaydın kızlar büğün dr gitcem dua edin yumoşlar büyümüş olsun sat 14 günümdeyim
ben gelince herkes gidiyo en iyisi mi rahatsız etmiim kıslar sizii
2010 MaRT AnNeLeRi
BEBİŞLERİNİ BEKLEYEN ANNELER
esterya
essemayit
melocumm
bengisu
burcin
elysion9
selkie
hallisna
totem
-
Mart Anneleri Geldiiii:dance:
:dance:
canım hoşgeldin nereye gidiyon aşk olsunn
naber durumlar ne test yaptınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?