2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

isim vardı canım biraz pek bisi yazamadım bugun
kızlar ben cuma gunu yani 3+6 iken gittigimde dr 4mm bir kese gormustu.
bu cuma tekrar gidicem. kese gunde 1 mm buyudugune gore 11 mm olmus olacak
acaba bebis gozukur mu? :)

İnşallah aminnnn...:Saruboceqpuyorumnanaktan

Arkadaşlar benim mart annesi olup olamayacağım belli değil..Olamama ihtimalim daha çok ....

isim vardı canım biraz pek bisi yazamadım bugun
kızlar ben cuma gunu yani 3+6 iken gittigimde dr 4mm bir kese gormustu.
bu cuma tekrar gidicem. kese gunde 1 mm buyudugune gore 11 mm olmus olacak
acaba bebis gozukur mu? :)

esterya canım benim 4+4 ken kese 1,2mm di bebişte gözükmüyo demişti doktor normalmidir sence şimdi içime kurt düştüü
:sm_confused:

essemayitcim icine neden kurt dustuki ,

bak senin kese daha buyukmus benimki 4+6 da anca 11 mm olecek :)

bakalım bu cuma neler olacak ben sana anlatırım :)

brc cim bekle biraz acele etme

essemayitcim acaba ben dr a cuma degilde pztesi falan mi gitsem ya hani dolu dolu 5 olsun

essemayitcim acaba ben dr a cuma degilde pztesi falan mi gitsem ya hani dolu dolu 5 olsun

canım daha iyi olur çünkü ben 4+4 ken gidince doktor erken gelmişin demişti sen 5i doldur belki meleğini nokta şeklinde görürsün ben erken davrandım dedim kendi kendime birazdaha geç gitseydim bebişi belki görürdüm die düşündüm :ecrin_bebek:

kızlar bugün ilk kez ultrasona gireceğim.hcg 725 ya ikiz mi o da belli olacak.bakalım heyecanlıyım
ayrıca 85 kiloyla hamile kaldım boyum 173 yarın diyetisyene de başlıyorum

kızlar bugün ilk kez ultrasona gireceğim.hcg 725 ya ikiz mi o da belli olacak.bakalım heyecanlıyım

hadi hayırlısı olsun canım,diyetisyene gitmende güzel fikir,hem sen hem bebek sağlıklı olur.

merhaba canım senin kaç haftalıkken hcg 725 çıktı
benim 4 haftalıkken 3392 çıkmıştı ama bir tane kese gördük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…