- Konu Sahibi minikcadimm83
-
kanamam lekelenmem veya agrım yok canım cok sukur
Merhaba arkadaşlar,ben mart annesi de olamıyorum..Kısmet değilmiş..Hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum....
hadi hayırlısı essemayit,bizler de ogünleri nezaman göreceğis acaba:)
Merhaba arkadaşlar,ben mart annesi de olamıyorum..Kısmet değilmiş..Hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum....
sağol canım
inş birgün göreceksin canım bazen bişeyi çok isteyince olmuyo işte
bakalım inş. sende vardır umudunu yitirme canım
selam arkadaşlar ben başımı kaldıramaz oldum...
sürekli uyku hali.. hararet basmaları.. sizlerde de böyle mi ve daha çok erken değilmi??
sağlıklı olsunda herşey ben uyumaya razıyımda:) sizde de böyle mi merak ettim
inş.canım ben kafamı dağıtmaya gidiyorum,eşime de hediye aliim malum doğum günü:))
herekse iyi günler kıslarrr
kizlar ben dr gittim beta hcg sonucunu gosermek icin
hadi bi bakalım dedi
keseyi bulamadı oysa cuma gunu 4mm su anda demisti. sonra guc bela bisi buldu cuma ile aynı dedi
gelismemis dedi cok moralim bozuldu dunyam yıkıldı kızlar
merhaba canım benimde uykum çok geliyo hep uyuyom
hararet basmaları banada oluyo fenalıklar geliyoo ben hamile oldğumu öğrenmeden öncede belirti olarak yaşadım fenalıklar basıyodu :)
senin ne kadarlık benim 5+2
sürekli uyku hali.. hararet basmaları.. sizlerde de böyle mi ve daha çok erken değilmi??
canımm senin yazılarını okumuştum burada.. ama sen yazmışsın ya kese göründü diye ben kendimce çok erken değilmi demiştim..pardon ya 4+4
şişmek miiii:) karnımı saklıyorum inanın.. hergün progynex iğne oluyorum.. onun yan etkisiymiş ödem oluşması...canım seni çoook iyi anlıyorum bende var aynı durum,+şiştim birde!
yok canım 2kere kan testi yaptım.. pazartesi günü kese görmeye gitcez inş..oyüzden diyorum seninle birlikte öğrendik.. ve doktor ancak pazartesiye gösterir kendisini dedi bana.. sen gördüm deyince ondan şaşırdım..hallisnacım sen keseyi gordunmu
benimde öyleydi canım öğrenmeden önce ateş basmaları vs.. artarak devam ediyor.. normalde hiç terlemeyen biriydim..ellerim-tenim hep serin olurdu..
benim tüpbebek ama son adet tarihine göre 4+6yım..
sağlıkla-hayırla gelsinler inş...
kizlar ben dr gittim beta hcg sonucunu gosermek icin
hadi bi bakalım dedi
keseyi bulamadı oysa cuma gunu 4mm su anda demisti. sonra guc bela bisi buldu cuma ile aynı dedi
gelismemis dedi cok moralim bozuldu dunyam yıkıldı kızlar
kanamam lekelenmem veya agrım yok canım cok sukur
benim akşamları 10'dan sonra uykum geliyo çok. gündüzleri de hafif halsizlik var gibi ama etkilemiyo henüz. hararet basması ve şişlik var bi de...
belirtilerin olması daha iyi gerçi... ben de neden uykum yok, neden midem bulanmıyo diye takıyorum kafama
inş.canım ben kafamı dağıtmaya gidiyorum,eşime de hediye aliim malum doğum günü:))
herekse iyi günler kıslarrr
ne hediye aldığını merak edicez ama şimdi a.s güzel bi doğum günü geçirirsiniz umarım
şişmek miiii:) karnımı saklıyorum inanın.. hergün progynex iğne oluyorum.. onun yan etkisiymiş ödem oluşması...
çok rahat şu halime 5aylık hamile denir:)
ayyy... şişlik çok fena... ben de tanımayamadım akşam aynada kendimi. elbise filan giyince daha çok belli oluyo bi de. şimdiden böyleyse bikaç ay sonra nolcak acaba :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?