2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar
biz geldik dr allaha şükür yolunda herşey kızım 7 kg olmuş boyu 63 başı 40.5 ek gıdaya gectik çok güzel bir liste hazırladı aşılarımızı olduk hebatit b kaldı ben hepsi üst üste olsun istemedim bi kaç gün sonra onuda yaptıracam 7 aylık oldugumuzda bel filmi çektirelim dedi (rutin istenenmiş) oturtmaya başla dedi zeynep ilk aşıda ağlamdı ikincisinde yıktı kızım ortalığı :))) çizgi film karelerindeen fırlamış gibi dedi çok sevdi dr kızımı . saçlarını kısalt birraz dedi çok uzun rahatsız eder dedi labne peynir işlenmiş oldugundan verme dedi normal yağlıpeyniri bir geceden suya koy dedi daha sağlıklı olur dedi.... allahım hepimizin güzel haberleri alması dileğiyle

maşşallah adaşımıza:nazar:

:nazar:
6cm açıklıkla doğuma gittyse emişnim bikaç saate kalmazkaydirigubbakcemile3
dogurdu 2 saate..oğluşu olduu.zemuszemus.3.kilo..
ay ne güzel yaa.. normal doğum.. içimde kaldı resmen hiç değilse deneyebilseydim.... Rabbim bir avazda kurtarır imşallah...
hernekadar epid.sezeryandan memnun kaldysamda bu duyguyutatmak isterdm yalan yok..boshayallersmile
Meral adımı duymuş gibi oldum. Süt iznim evdeyim. İş yerinde bazen okuyabiliyorum ama genelde hiç bakamıyorum foruma. Ancak pazartesiden pazartesiye forum ziyartei benim ki.

Esin'in ishali düzelmedi. 3. kez kaka tahlili yapıldı. 3 seferinde de kaka temiz. 17 gündür ishal. Doktor 3 hafta sürebilir dedi. Poposu hiç durmadığından kilo da almıyor. Şükredeyim ki kilo vermemiş. Gece uykusunda kaka yapmasa herşey normal sadece günde 5 kez kakaya çıkıyor sanacağım ama değil... Dün gece 2 sefer uykusunda kaka yaptı, nasıl ıkınıp duruyor. Sinirlerim bozuluyor.

Son sayfayı okuyabildim sadece Doruk'a çok geçmiş olsun. Meralcim Allah sana da sabır ve güç versin.
ahh esin ishalin 2.haftasndayz..ilk hafta gibi degiliz tabiki ama ALLAH korusun yavrularımızı bu iletten beter bişey..gecmiş olsun kuzuna..halsiz bıraktı yagmur u..
günaydın kızlar nasılsınız?
bilgisyaarım problemli uzun zamandır giremiyorum umarım bir yaramazlık yoktur. çok özledim hepinizi. bu Elvin zillisi benim canımı okuyor. mız mız mız bütün gün. dün gece 1.30'da yattı. sizin dişler ne alemde bizim 2 dişin ucu çıktı. hatta dün gece mememi bile ısırdı. bu dişler yüzünden çok sıkıntıdayız.
oooo hadi gözünaydın cero yerim onun tüçük boncuklarını..
Günaydın kızlarrrr
haftaiçi olunca dökülmüşsünüz hepiniz bakıyorum:) doktorumuzu aradım 2 aydır gitmiyorduk kontrole toplam 900 gr almışız ayda 450 gr yani. az dedi yawaş yawaş eklere başla dedi okadar acele konuşuo ki boyumuzu dişcıkarttıgımızı söylemyi unutmuşum.
peynir yedi fısır fısır kalktı dedim allerji değildir ilk yediği içindir tekrar wer bakalım dedi. tahıllı organik mamalardan weriyimmi dedim wer dedi

ama ananesi verdirtmio çok doyar gece emmesz sütüm azalırmış ben öyle bırakmışım cunku. haftay gitcez dr ye kontrole ztn o zmna kadar meyve püresi favorimiz yoort çorbası yogurtla fln gidelim bari:S bizden haberler bu kadar uykusu geldi mızıklanıo bi uyutim ben bunu
maşallah kuzucua..:nazar:
Günaydın, iyi haftalar herkese,

Haftasonu fırsat bulamadım hiç, şimdi anlatayım Doruk kuzumun durumunu... Doktora gittiğimizde biraz ishali vardı, öksürüyor ve hapşırıyordu. Heme kan tahlili yaptırdık, hafif bir enfeksiyon çıktı kanında. Salgın varmış. İshali ve öksürüğü için hafif ilaçlar verdi, antibiyotiğe gerek yok, bol bol emzir, muz yedir dedi. Dediklerini uyguladık, cumartesi akşamı durmuştu ishal çok şükür, öksürük devam ediyor hala. Bu kadar hafif atlatmasına rağmen, çok üzüldüm, Allahım yavrularımızı korusun...

Bu arada 20 günde topu topu 250 gr almış. Doktor dedi ki, daha 10 günü var, bazen birden kilo alırlar, üzülme. Ama gözden bişey kaçırmayalım bi kaka ve idrar tahlili yapalım. Kakayı verdik, bugün iş çıkışı da idrar tahlili yaptırırız herhalde.
sanada gecmiş olsun canmcm ALLAH tan ishali uzun sürmedi canım..
bu arada biz de cumartesi 6 aylık kontolümüz için dr daydık
1 ayda 500 gr almış dr çok iyi almış dedi,2 cm boy uzamış kafa çevreside bir cm
62 cm boy,6720 kilo 39 cm kafa çevresi olmuş
drmuz bıngıldağına baktı açık bi sorun yok dedi
beyin cerrahına gittiğimi anlatım vs vs vs,sonra drumuz neredeyse 10 dakika zeynonun hareketlerini inceledi 6 aylık bir bebek bu kadar rahat dönüp uzaktaki bir nesneyi yakalamaya çalışıyorsa canavar gibidir demek ki zeynep hnm minyon bir kız olucak dedi
mesela ayakları üzende durdurdu ki bizim kız teeeeeeeee iki aylıkken dik basıp adım atıyordu,jkendi hızla yukarı kaldırabiliyor neler neler yani çok şükür drujmuz bi sorun yok çok şükür dedi ben de bir ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh çektim
oy oy zilli zeynoma maşallah annesi güsel bakmışşşş:nazar:
ayy kıyamam ben ona yaaa, ne kadar uzun sürdü böyle:(( inş. bir an evvel düzelir cnm

dipteyim sondayım depresyondayımmm-tatlicadiarzu-
aynı ewin içinde mutlu olabilecegini düşünebiliosan maralım neden olmasın..[/B]ama sürünsün biraz..
slm kızlar
biz geldik dr allaha şükür yolunda herşey kızım 7 kg olmuş boyu 63 başı 40.5 ek gıdaya gectik çok güzel bir liste hazırladı aşılarımızı olduk hebatit b kaldı ben hepsi üst üste olsun istemedim bi kaç gün sonra onuda yaptıracam 7 aylık oldugumuzda bel filmi çektirelim dedi (rutin istenenmiş) oturtmaya başla dedi zeynep ilk aşıda ağlamdı ikincisinde yıktı kızım ortalığı :))) çizgi film karelerindeen fırlamış gibi dedi çok sevdi dr kızımı . saçlarını kısalt birraz dedi çok uzun rahatsız eder dedi labne peynir işlenmiş oldugundan verme dedi normal yağlıpeyniri bir geceden suya koy dedi daha sağlıklı olur dedi.... allahım hepimizin güzel haberleri alması dileğiyle

maşşallah zeynep kuzumuza:nazar:

Allam yaa yapma lütfen üzme adamı bak ne güzel demiş elimden şimdilik bu geliyor die. niye böyle yapıyorsun onuda kendinide zor durumda bırakıyorsun rabbime dua et imtihan bu sabrın yok mu hiç azcık sabret bak millet nelerle uğraşıyorda terk etmiyor yuvasını o kadar kolay mı. kocana biraz yardımcı ol iyi günde kötü günde dedik bu mu yani

çok haklısın gerçekten zaten artık durulmaya başladım inşallah herşey daha iyi olucak hepimiz için bu rada bak bosna bişiler demiş ona görede bi düşün

kızçeler dün bi arkadaştaydık iftara o yavru kuşumda 10 haftalık hamile sağsalim kısmet olsun inşallah,bu arada dün bize bi çorba yapmış dibim düştü,kabak,pirinç,süt un pişince üzerine maydanoz koymuş bugün aş eriyormuşum gibi canım istiyor ama nasıl yapcamı bilmiyom,şimdik unu kavurup süt ekliyon dedi krema yapcan onu dedi ben hiç öle yapmadım o nasıl olur ki yav

Süt sağmaya gittim, sayfayı açık unutmuşum...

Sağol Yazgıcım...
Kan tahlili temiz de, inşallah kaka ve idrar temiz çıkar.
Yine bezinde o leke oluyor 2-3 gündür.
Bol bol emziriyorum, su veriyorum ama yine oluyor.
Bazen açık pembe, bazen kıpkırmızı...
Çok geriliyorum...
Alp'te de oluyor mu hala?
inşaallah burcum bişey çıkmayacak.
evet hala oluyor hemde hergün bazen turuncu gibi bazen kırmızı.geçen doktora gittiğimizde gösterdim.bu genelde kötü bir durumdan kaynaklı değil dedi.sıvı kaybı ve üşütmeden oluyor dedi ama genede idrar tahlili yaptır görelim için rahatlasın dedi.bende yarın yada öbür gün yaptıracağım.sinir oluyorum bezi her açışımda görünce.

slm kızlar
maşallah canım kızına:nazar:.

inşaallah burcum bişey çıkmayacak.
evet hala oluyor hemde hergün bazen turuncu gibi bazen kırmızı.geçen doktora gittiğimizde gösterdim.bu genelde kötü bir durumdan kaynaklı değil dedi.sıvı kaybı ve üşütmeden oluyor dedi ama genede idrar tahlili yaptır görelim için rahatlasın dedi.bende yarın yada öbür gün yaptıracağım.sinir oluyorum bezi her açışımda görünce.

maşallah canım kızına:nazar:.

Bizim doktor da aynı şeyi söyledi.
Önemli değildir ama tahlil yapılsın, bişi atlamayalım dedi.
Offf o idrar tahlili de ne zor, durmuyo ki benim maymun, çıkarıyor torbayı...

evet
peki o zaman niye içiyon deme içiyom valla dr ada dedim,hem de ne içme bu kadar sorunda mümküğn değil

NEHİR :oklava:
Sıkıntın geçiyor mu sigara içince, sorunların çözülüyor mu?
Yapma canım ya, başka bişi yap, sana da yazık kuzuna da...

kıızlar ya ben bu kızçeme ölürüm ya,şimdi mutfağa giderken bi bakim dedim sıpaya salonda yere koymuştum,bi baktım yön değiştirmiş ve ilerlemiş epey nasıl yapıyor bu dedim
şınav çeker gibi koların üstünde doğrulmuş iyice sonra ayakları hava kaldırmış sağa sola sallana sallana götünü oynata oynata ilerliyor kara kızçem öldüm ama gülmekten ya:1:

bi sigara içip geliyom:kedi:

hareketli olucak desene zilli seninde....Buarada sen sigara mı içiyorsun?Emzirmiyormuydun..?

Nehir, Pınar, Meral hepiniz sağolun. Ne yapacağımı bilmiyorum. Doktor hiç kilo almasada endişelenecek bir durum olmadığını söyledi. 3 hafta bu çocuk hep ishal mi olacak. Rabbim yardım etsin.

4,5 aylığız ben her biri 1 kez olmak üzere yoğurt, üzüm, şeftali, armut tatırmıştım ama ishal başlayalı beri kestim. Ek besinlere geçerken de ishal yaşanabilirmiş, doktor verme dedi rike girmek istemedim.

canım sen Rota virüs aşısı yaptırmışmıydın?Yoksa başka birimiydi...Acaba diyorum bu aşıyla alakalı olmasın ishal?

bu arada biz de cumartesi 6 aylık kontolümüz için dr daydık
1 ayda 500 gr almış dr çok iyi almış dedi,2 cm boy uzamış kafa çevreside bir cm
62 cm boy,6720 kilo 39 cm kafa çevresi olmuş
drmuz bıngıldağına baktı açık bi sorun yok dedi
beyin cerrahına gittiğimi anlatım vs vs vs,sonra drumuz neredeyse 10 dakika zeynonun hareketlerini inceledi 6 aylık bir bebek bu kadar rahat dönüp uzaktaki bir nesneyi yakalamaya çalışıyorsa canavar gibidir demek ki zeynep hnm minyon bir kız olucak dedi
mesela ayakları üzende durdurdu ki bizim kız teeeeeeeee iki aylıkken dik basıp adım atıyordu,jkendi hızla yukarı kaldırabiliyor neler neler yani çok şükür drujmuz bi sorun yok çok şükür dedi ben de bir ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh çektim
herseyin güzel çıkması ne güzel aman iyi olsun kızçen

Burcu canım geçmiş olsun Doruk kuzuya... benim oğlan gibi az kilo alıyor o da olsun sağlıklı olsunlar da...

Merlike bende
Eymeni kontrole götürdüm sabah 7 kg olmuş 1 ayda 450 gram almış ve geçen ay 500 gram almıştı boyu sanırım yanlış ölçtüler 63 cm hiç mi uzamadı bu çocuk alsanaalsanasmile

Aman yaa ben onun ettiği kadar hareket etsem bi deri bi kemik kalırım iyi bile kilo alıyor bence

2 gündür göbeğini kaldırıp emekler pozisyonda durup kendini ayaklarıyla ittiriyor bekliyorum bir kaç güne emekler sanırım geçen gün kucağımda öyle bir hamle yaptı ki yere çakılmak üzereyken bir kol ve bacağından tutarak son anda kurtardım...
Park yatağını en alt seviyeye indirdik baş edilmez bir bebek ne edeceğim onunla hiç bilmiyorum
:asigim:

Maşallah Eymen'e olsun daha alır annesi merak etme sen

benimki ısırınca dokunca damağına falan ele geliyor hissediliyor çıkmış sayılır mı ki? gözle görünüyor minik beyaz bir uç.

İlk dişimiz bizimde yolda artık belli olmaya başladı...2 incide beyazlamış ama gözükmüyor diş filan

Günaydın, iyi haftalar herkese,

Haftasonu fırsat bulamadım hiç, şimdi anlatayım Doruk kuzumun durumunu... Doktora gittiğimizde biraz ishali vardı, öksürüyor ve hapşırıyordu. Heme kan tahlili yaptırdık, hafif bir enfeksiyon çıktı kanında. Salgın varmış. İshali ve öksürüğü için hafif ilaçlar verdi, antibiyotiğe gerek yok, bol bol emzir, muz yedir dedi. Dediklerini uyguladık, cumartesi akşamı durmuştu ishal çok şükür, öksürük devam ediyor hala. Bu kadar hafif atlatmasına rağmen, çok üzüldüm, Allahım yavrularımızı korusun...

Bu arada 20 günde topu topu 250 gr almış. Doktor dedi ki, daha 10 günü var, bazen birden kilo alırlar, üzülme. Ama gözden bişey kaçırmayalım bi kaka ve idrar tahlili yapalım. Kakayı verdik, bugün iş çıkışı da idrar tahlili yaptırırız herhalde.
geçmiş olsun Doruk paşama nasıl enfeksiyon kapmış?daha 10 günde neler alır o bozma moralini

amin cnm inşallah,şöle durup düşününce sizin soruna göre bizimki ne diyorum hiçbişi eşimde söylüyor hep neyi paylaşamıyoruz diye,dün delirdim ben de tamam dedim artık yeter eşyaları toplamaya başladım bi hışımla bitti buraya kadar gidiyoruz artık diye eşimde durup sessiz önce beni izledi sonra kolumdan hızla çekip zorla oturttu yatağa napıyorsun sen deli misin vs vs vs,şu an da elim kolum bağlı borcum var ve evimize dönmemiz mümkün değil sen de alıp kızı gidiyorsun yapma nehir şu an da elimden gelen tek şey gitme dmek ve lütfen gitme dedi ben de biraz sakinleşmek için uzandım daha doğrusu kötü oldum biraz sonra gözlerimi açtığımda eşim valizi boşaltmış bişi demedim artık ben de biz de it gibi seviyoruz da işte borçlar
ah be güzelim yapma borç herkeste var biz evlendiğimizden beri bitmedi bitmezde daha.ödediğimiz paranın haddi hesabı yok.eşmde öyle yüksek maaşla çalışmıyor haa yanlış anlama.ama diyoruz herzaman sağlık olsun neyapalım.bende bunalıyorum bazen isyan edesim geliyor ama biraz düşününce ben birçok insanın sahip olmak isteyipte sahip olamadığı şeylere sahibim diyorum.beni seven bir eş,7 yıldır bitmeyen aşk,dünyalar güzeli bir evlat ve sağlık.biliyorum sende bunaldın ama sabır canım ben inanıyorum güzel günler sizi bekliyor.
emziriyomusun nehirr:delphin::mymeka:

canın mı çekti???laelaelaelaelaeşakkıdı:delphin:

ah be güzelim yapma borç herkeste var biz evlendiğimizden beri bitmedi bitmezde daha.ödediğimiz paranın haddi hesabı yok.eşmde öyle yüksek maaşla çalışmıyor haa yanlış anlama.ama diyoruz herzaman sağlık olsun neyapalım.bende bunalıyorum bazen isyan edesim geliyor ama biraz düşününce ben birçok insanın sahip olmak isteyipte sahip olamadığı şeylere sahibim diyorum.beni seven bir eş,7 yıldır bitmeyen aşk,dünyalar güzeli bir evlat ve sağlık.biliyorum sende bunaldın ama sabır canım ben inanıyorum güzel günler sizi bekliyor.

işte böle düşünc duruluyorum zaten Allah nazarlardan korusun hayatım

Bizim doktor da aynı şeyi söyledi.
Önemli değildir ama tahlil yapılsın, bişi atlamayalım dedi.
Offf o idrar tahlili de ne zor, durmuyo ki benim maymun, çıkarıyor torbayı...

doruk durmadıysa ruh ikizi kuduruk alp te durmayacak demekki.orda vermek şart mıki?evde alıpta götürsek olmuyor mu???

walla bazen canım çekmiyor değil doğrusunu istersen:( şu an mesela 2 duman isterim fazlasını değil ama midem bulanır 2 duman yeter içime çöok çekmedennn:sm_cool:

kaç yıllık ewlisin len?

sigara için gelmeyin sütüme ne zaman evime geçer kocamla başbaşa kalırsam o zaman düşünürüm bırakmayı şimdi değil

cnım tamam haklısın sorunlar bitmiyo hele borçlar hiç eşinle iyisen mutlu isen inan borçların üstesinden gelirsiniz bak kendimden örnek vereyim sana benim eşimin babası yok bi annesi var evlenceğimiz zaman eşim bana hiç bişi demedi borçlar vs vss evlendik mobilyalarıda ben ödedim hala ödüyoruz düğünde gelen takılarımı kayınvalide görümce hüpletti bi geri kalanı verdiler yok ona 1 milyar ona 500 milyon borç onları verdim düğünde bana takılan takıları kredi çekip ben almıştım eşimi okadar çok sevdim ki salak ben nişanlıyken kredi çektim verdim eşime neyse düğğünden sonra eşimin 8 milyar kredi artı borcu çıktımı haticed boz bilezikleri öde sonra araba almış kendisine kredi ile onu öğrendim başka bi bankadan 5 milyar kredi çekmiş onu öğrendim telefonuna haciz geliyo onu öğrendim başka bi bankaya borç var arkadaşa borç var dayısına borç var var da varr kim öedei kim çekti bunlARI HATİCE q niye sevdim katlancaktım kayınvalidemle karşılıklı oturuyoduk bizde 5 kuruş para kalmadığı için evime ekmek alcak param olmadığı için hep kayınvalidemde yedim çtim onun süratını çektim hamile kaldım doğru dürüsüt kıyafet alamadım çalışıyodum gözüm herşeyde kaldı istediğimi alıp yiyemedim sayıyayım mı daha amaaa şimddiiii BORÇLARIN Bİ ÇOĞUNDAN KURTULDUKKK MUTLUYUZZZZ HERŞEYİMİZ VARR ARTIKKK YA BOMBA GİBİYİZ BUNLARI DEVİRMEDİYSE BİZİ HİÇ BİŞİ DEVİRMEZ SENDE DİK DUR KOCANIN YANINDA OL LÜTFENNNNN

Back
X