- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #9.941
Kızlar dinlediğim haber keyfimi kaçırdı. Çalışma bakanlığı ile sağlık bakanlığı ayrı ayrı bir yasa teklifi üzerinde çalışıyormuş. Ocak 2010'da meclise sunulacakmış. Özel hastanelerde şu an %30 ödediğimiz para, minimum %70'e çıkacak yönde bir çalışma imiş. Düşünün minumum %70 ödeme ihtimalimiz var üst limit de yok. Bu durumda muayene ücretlerinin, doğum ücretlerinin nasıl bir tavan yapacağını hesap edebiliyor musunuz?
Daha ortada kesin bir şey yok tasarının amacının bu olduğu kesin. Haberi hazırlayanlar net bilgi almak için çalışma bakanlığını aramış onlar sağlık bakanlığına topu atmış, sağlık bakanlığı çalışma bakanlığına... Özel hastaneler birliği ise bu konuda konuşmayı reddetmiş. Hadi hayırlısı yapacak bir şey yok, sabırla tasarının netleşmesini birilerinin konuşup bilgi vermesini bekleyeceğiz
Merhaba bu siteyi tesadüfen buldum ve aranıza yeni katıldım.
30 yaşındayım. İzmir'de yaşayan bir güzellik uzmanıyım.
Eylül 2007 doğumlu güzeller güzeli bir kız annesiyim. Kızımın 2. doğum gününe 13 gün var. ben onun kutlama hazırlıkları ile ilgileniyorum.
Ve şuanda 14+0'da bir anne adayıyım. önceki hamileliğimde ikili test sonucum 1/85 çıkmış ardından amniyonsentez yapılmıştı. Çok şükür ki kızım çok sağlıklı.
Bu seferde risk 1/340 çıktı. yine amniyosentez yapılacak inşallah yine güzel sonuçlar ve sağlıklı bir bebişe kavuşuruz.
Herkese sağlıklı bir hamilelik ve doğum diliyorum.
Kizlar dün basıma neler geldi anlatamam hamilelerden haberler soru ve sorunlar kısmında konu actım ne olur dualarınız eksiltmeyin
Merhabalar hanımlar herkese mutlu sorunsuz gunler dılıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?