- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #9.961
Merhaba kızlar sabahki sınavım çok kötü geçti
İnşallah öğleden sonraki iyi geçer çok üzüldüm o kadar da çalışmıştım hamile hamile mafoldumben
merhaba kızlar iyi pazarlar opuyorumnanaktan... boşverin kötü geçen sınav olsun..... canım kıymalı dometesli makarna istiyor cokacimcoook yesem mi acaba CADIARZU
herkese merhaba iyi bir gün diliyorum opuyorumnanaktan
keşke benim canım isteseydi hemen yapıp yerdim bence kiloyu çok takma az ye en azından nefsin körelir.
benim bünyem dengesiz ona karar verdim kızlar. biraz önce o mesajı yazarken dünyaları yiyebilirim gibi geliyordu sonra bir midem bulandı bir kase çornayı zor içtim. direk yatağa geçtim. :gitme:
benim bünyem dengesiz ona karar verdim kızlar. biraz önce o mesajı yazarken dünyaları yiyebilirim gibi geliyordu sonra bir midem bulandı bir kase çornayı zor içtim. direk yatağa geçtim. :gitme:
geçer zamanla inşallah.o bazen bana da oluyor canım birşeyi çok istiyor hemen yapıyorum ama pişince tadına bile bakamıyorum :1no2: sanırım yemek kokusu etkiliyor.
Selam kızlar..İyi pazarlar..
Aynı şey bende de var... Hamilelikle alakalı bişey bu cerenora... Dengesizlikle falan alakası yok..
Geçen eşimle markete gittik. Meyve reyonunda kavun gördüm. Ağzım sulandı birden..Kavun alalım canım çok istedi dedim...Adamcağız kavunu alıp da sepete koyacağı sırada bi baktım midem kalktı!!! Yok vazgeçtim, canım istemiyo dedim.. :CüvCüv:
Yazık eşim kucağında kavunla bakakaldı. kafamçokkarıştı Alıcam mı koyucam mı diye.. delikafadulden
Hamilelik böyle bişey..
Selam kızlar..İyi pazarlar..
Aynı şey bende de var... Hamilelikle alakalı bişey bu cerenora... Dengesizlikle falan alakası yok..
Geçen eşimle markete gittik. Meyve reyonunda kavun gördüm. Ağzım sulandı birden..Kavun alalım canım çok istedi dedim...Adamcağız kavunu alıp da sepete koyacağı sırada bi baktım midem kalktı!!! Yok vazgeçtim, canım istemiyo dedim.. :CüvCüv:
Yazık eşim kucağında kavunla bakakaldı. kafamçokkarıştı Alıcam mı koyucam mı diye.. delikafadulden
Hamilelik böyle bişey..
iyi yapmışsın bezen de böyle şaşkına çevirmek lazım :jeyyar: dur biraz düzeleyim gecenin bir yarısı paçanga böreği isticem kaydirigubbakcemile3 ay paçanga dedim midem bulandı :sinifsinif:
Ya kızlar bısıy sorucam bana gun olarak yakın olan arkadaslar bu zamanlarda karında kahverengı cızgı cıkabılır goguslerden sıvı gelebılır dıyo ınternette ama bende ıkısıde yok sızlerde varı merak ettım cok
Ya kızlar bısıy sorucam bana gun olarak yakın olan arkadaslar bu zamanlarda karında kahverengı cızgı cıkabılır goguslerden sıvı gelebılır dıyo ınternette ama bende ıkısıde yok sızlerde varı merak ettım cok
selam cerona nasılsın
iyiyim sağol sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?