- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #113.981
Esin Yasemine % bi milyon katılıyorum.
Şu an geçirdiğin dönem de normal ama hepsi geçecek inan bana, ayrıca eğer H. ile aralarında bişey varsa da sadece acırım o kıza,allahından bulmuş daha ne istiyosun
merhaba adın nedir, mart annesimisinben gülşan:) mert adında bi oğlum var son aylarda bırak kilo almayı kilo veriyo devamlı
şuan tahminen 13 kg civarı, 86-87 cm boyu var, ama sen bizim oğlanla kıyaslama doğduğundan beri maaşallah boyu kilosu yaşından öncen gidiyo onun, son zamanlarda ameliyatlar falan derken biraz normale döndü kilosu falanben merte bugün için tavuklu patatesli bezelye yaptım, tarif olarak şöyle anlatayım, bir küçük kuru soğan, bir diş sarımsak ,bir tatlı kaşığı salça, bir patates küp doğranmış,bir avuç bezelye, bir parça tavuk göğüs azcık tuz ve su koyup kaynattım yani hepsini haşladım. blendırdan geçirilip merte yedirilecek inşallah bugün. ben ayrıca yemek yapmıyorum merte zaten, onunda yiyebileceği yemekler yapıyorum kendimize. arada uydurmasyon yemekler yapabilirsin bence kasma kendini
Merhabalar yanıtın için teşekkürler gulsan adım Zeynep Mart annesiyim bende sizler gibi benim oğlumda biraztoplu doğdu oda suan yaşıtlarından onde 13.500 civarı ama daha cok boya gidiyor bu ara tarif icinde saol pisik kremlerinden bahsetmiş sınız suan oğlum sıcaktan isilik oldu özellikle yüzü nasıl geçirebilirim bir bilginiz varmi bir tavsiyesi olan klasik pisik kreminin faydası olurmu
Merhaba Zeynep, maşallah oğluşuna, kilosu gayet güzel, benim kızım 3 hafta erken doğdu ve 2900 gr. dı doğduğunda, şu an 11600 gr. 82 cm. de boyu var.
İsilik için bol bol yıkamalısın, terledikçe yıka, sık sık duş aldır, pişik kremini yüzüne sürme bence..
Değişik yemek tarifleri arıyorsun sanırım, bende genelde uydurmaca yemek yapanlardanım, birbirinin yanına yakışan sebzeleri katar çorba yaparım, genelde evde pişen yemeklerden yediriyoruz biz, zaten havalar sıcak, pek bişey yemek istemiyorlar bu aralar, zeytinyağlıları dene, taze fasülye, bamya v.b. gibi, domates çorbası yap mesela, soğuk çorbaya bayılıyor bu aralar benim kızım, yarma ile yapılan hani, ayran aşı da deniyor bazı bölgelerde..
ya çok alakasız bir şey soracağım yasemincim sen bu st peter.sburgu beğendin mi? tavsiye eder misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?