- 25 Mart 2023
- 1.281
- 565
- 53
- 32
- Konu Sahibi Prettywomaan
- #2.261
Yoo hiçte benim yanlışım değil bende çok şeyler yaşadım hiçbirini aksettirmedim ve şuan bu bebeğimle yaşadığım olayları etkilenmesin ler diye sorucaksam bile en aza indirgeyerek soruyorum demekki burada bi empati yapabiliyorum dimi.. Burada neler paylaşıldığını birtek ben mi görüyorum da sano nun dedikleri batıyor ben bunu anlayamadım yani engel butonu olsa şuan inan pozitif düşünücem diye insanların derdini üzüntüsünü hoş görmeyi boşver bide üstüne gidenleri engeller
Bende anlamadım valla geçen seneden beri gruplarda oldum hep kimseyle herhangı bir tartişmam olmadı dediğin gibi neler yazıldı neler ama kimse burdakıler gibi terslemedi birbirini burda bıldıklerımizi başımıza gelenleri söylüyoruz moral bozmak için de degıl yani ama ne bileyim 2-3 kişi bir oldular benim yazdıklarım battı onlara degısıkYoo hiçte benim yanlışım değil bende çok şeyler yaşadım hiçbirini aksettirmedim ve şuan bu bebeğimle yaşadığım olayları etkilenmesin ler diye sorucaksam bile en aza indirgeyerek soruyorum demekki burada bi empati yapabiliyorum dimi.. Burada neler paylaşıldığını birtek ben mi görüyorum da sano nun dedikleri batıyor ben bunu anlayamadım yani engel butonu olsa şuan inan pozitif düşünücem diye insanların derdini üzüntüsünü hoş görmeyi boşver bide üstüne gidenleri engellerdim