• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    7
Yoo hiçte benim yanlışım değil bende çok şeyler yaşadım hiçbirini aksettirmedim ve şuan bu bebeğimle yaşadığım olayları etkilenmesin ler diye sorucaksam bile en aza indirgeyerek soruyorum demekki burada bi empati yapabiliyorum dimi.. Burada neler paylaşıldığını birtek ben mi görüyorum da sano nun dedikleri batıyor ben bunu anlayamadım yani engel butonu olsa şuan inan pozitif düşünücem diye insanların derdini üzüntüsünü hoş görmeyi boşver bide üstüne gidenleri engeller

Yoo hiçte benim yanlışım değil bende çok şeyler yaşadım hiçbirini aksettirmedim ve şuan bu bebeğimle yaşadığım olayları etkilenmesin ler diye sorucaksam bile en aza indirgeyerek soruyorum demekki burada bi empati yapabiliyorum dimi.. Burada neler paylaşıldığını birtek ben mi görüyorum da sano nun dedikleri batıyor ben bunu anlayamadım yani engel butonu olsa şuan inan pozitif düşünücem diye insanların derdini üzüntüsünü hoş görmeyi boşver bide üstüne gidenleri engellerdim
Bende anlamadım valla geçen seneden beri gruplarda oldum hep kimseyle herhangı bir tartişmam olmadı dediğin gibi neler yazıldı neler ama kimse burdakıler gibi terslemedi birbirini burda bıldıklerımizi başımıza gelenleri söylüyoruz moral bozmak için de degıl yani ama ne bileyim 2-3 kişi bir oldular benim yazdıklarım battı onlara degısık

Bende anlamadım valla geçen seneden beri gruplarda oldum hep kimseyle herhangı bir tartişmam olmadı dediğin gibi neler yazıldı neler ama kimse burdakıler gibi terslemedi birbirini burda bıldıklerımizi başımıza gelenleri söylüyoruz moral bozmak için de degıl yani ama ne bileyim 2-3 kişi bir oldular benim yazdıklarım battı onlara degısık
Takılma canım bir insanın acısını görebilmekte görmemezlikten gelmekte insanlar için olabilir.. Ama bu kırıcı bir şekilde yapılmamalı

Ben doktoruma sordum gaviskon kullanıyorum mecbur günde 3 kere kullandığım oluyor
Gaz için yanma için ayva diyorlar ama o da henüz yok sanırım ben bulamadım elma da diyorlar o bende tam tersi gaz yapıyor
Az ama sık yiyin mide bu dönemde çok daha geç öğütüyormuş bundan kaynaklı mide ekşimeleri gaz daha çok oluyor özellikle akşamları gaz yapan şeyleri tercih etmeyin
Bana biraz da olsa çözüm olan şeyler bunlar
Ayva ben bulabildim ve cidden iyi geliyor bulantıyada deneyin kızlar ama cok çiğneyin

bebek arabası ve puset ne düşünüyosunuz acaba cevremde cok fazla bagi kullanan var acıkcası kullanıcı yorumu önemli buna güvenerek bende bagi düşünüyorum

bebek arabası ve puset ne düşünüyosunuz acaba cevremde cok fazla bagi kullanan var acıkcası kullanıcı yorumu önemli buna güvenerek bende bagi düşünüyorum
Allah izin verirse ben bebek arabası maxi cosi fame puset olarak da yine maxi cosi pebble almak istiyorum

Muiyine oldunuzmu ne dedi ne zamana gün verdi
Arkadaşlar tekrar selam, belki lazım olur diye yazıyorum.
Bebek bugün 9+1 , geçenlerde bir hafta geriden geliyor ama zamanını yakalayabilir demişti bugün gördük ki yakalamış. Eğer sizlerin de böyle olursa endişelenmeyin ❤️

Bir de 15 gün sonra çağırdı, fetal dna hakkında bilgi verdi.
11 haftalıkken gidip sonrasında fetal dna yaptıracağım inşallah 🙏
Minik bir bebek olmuş artık kuzum ya, 2. çocuk delilik, bulantı, uyku psikolojim bozuldu, iyi ki yaptım 😂😂😂😂🙏❤️❤️

Arkadaşlar tekrar selam, belki lazım olur diye yazıyorum.
Bebek bugün 9+1 , geçenlerde bir hafta geriden geliyor ama zamanını yakalayabilir demişti bugün gördük ki yakalamış. Eğer sizlerin de böyle olursa endişelenmeyin ❤️

Bir de 15 gün sonra çağırdı, fetal dna hakkında bilgi verdi.
11 haftalıkken gidip sonrasında fetal dna yaptıracağım inşallah 🙏
Minik bir bebek olmuş artık kuzum ya, 2. çocuk delilik, bulantı, uyku psikolojim bozuldu, iyi ki yaptım 😂😂😂😂🙏❤️❤️
Çok sevindim Allah'ım hamileliginizi kolaylastirsin inşallah ❤️

Kızlar ben karnımda hicbisey hissetmiyorum cok nadir az agri oluyor .böyle olunca da acaba bi şey mi oldu diyorum. İşim gereği cok yolculuk ediyorum haliyle sarılıyorum araçta. Bugün hep vesvese ettim .nolucak böyle size de oluyor mu bu tür dusunceler

Kızlar ben karnımda hicbisey hissetmiyorum cok nadir az agri oluyor .böyle olunca da acaba bi şey mi oldu diyorum. İşim gereği cok yolculuk ediyorum haliyle sarılıyorum araçta. Bugün hep vesvese ettim .nolucak böyle size de oluyor mu bu tür dusunceler
Olmaz mı oluyor tabi. Bulantılar tam başlasa biraz daha rahat bir sürece geçeceğiz. Ama o kısım da muamma. Bazen var bazen yok bulantılar. Umarım bu süreç hızlıca geçer ve gider sağlıkla 2. Trimestera geçeriz. O kısım daha az stres verici

Aynı duygular bizdede var merak etme canım kendimde belirti oldukça mutlu oluyorum 😂 gerçekten su 2 trimester e geçsek rahatlayacaz sanirim

Benim oğlumda hiç böyle belirtilerim olmuyordu canım, o yüzden tadını çıkart endişe etme :KK200:

Mideniz iyiyken canınız ne istiyorsa bol bol yiyin arkadaslar bence de🥲 benim 6+4 te az az başladı 9. Haftadayım çok kötüyüm gebelik reflüsü olmuşum

Back
X