• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    7
Burda her geçen gün geçtikçe yeni arkadaşlar geliyor sayımız cogaldı sonuçta çoğu arkadaşı evet biliyorum ama bır kısmını da bilmiyorum karıştırıyorum ve karıştıranda bir tek ben degılımdır sonuçta yeni gelen arkadaşlar var o yüzden hatırlatma amaçlı yazıyorum ben onu
Pardon da yeni gelenlere surekli bunu hatirlarmanizdaki amaç ne ? Burada okuyanlar hamile kimseyi kotu etkilememek gerekli degil mi sizce de ? Donup dolaşıp ayni seyi yazmanizin kimseye faydasi olmuyor. Okumayin o zaman demekte cok gulunç bu arada

Kizlar bende 1 haftadır sanki mideme öküz oturmuş gibi gaz proplemi yaşıyorum gaviskon kullanılıyor biliyorum ama doktorum tavsiye etmeden kullanamam soda içiyorum ama biraz rahatlatıyor onerebileceginiz bişey varmı hayat kalitemi düşürdü resmen
Ben doktoruma sordum gaviskon kullanıyorum mecbur günde 3 kere kullandığım oluyor
Gaz için yanma için ayva diyorlar ama o da henüz yok sanırım ben bulamadım elma da diyorlar o bende tam tersi gaz yapıyor
Az ama sık yiyin mide bu dönemde çok daha geç öğütüyormuş bundan kaynaklı mide ekşimeleri gaz daha çok oluyor özellikle akşamları gaz yapan şeyleri tercih etmeyin
Bana biraz da olsa çözüm olan şeyler bunlar

Siz yazmasanız da bizde okumak zorunda kalmasak mesela???

Burda ki herkes hamile ve bir çok kişinin korkusu ve hatta çoğu kişinin travmalarıyla oynuyorsunuz? Bunun farkında mısınız? Farkında olsanız yapmazsınız diye düşünüyorum fakat nasıl farkına varamıyorsunuz?

Çoğu kişinin düşükleri, kimyasal gebelikleri ve yıllarca verilen onca emek, gözyaşı ve uğraş sonucunda zorluklarla kabul görmüş gebeliklerine, siz yaşadıklarınızı yazarak travma üstüne travma ekliyorsunuz.

Yapmayın yahu azıcık empati yapın ve bir de üstten üstten yazmamak yerine rahatsız olursan okuma diyerek çok

Ben ne kanamamı ne akıntımı ne başka bir şeyimi hiç dile getirmedim. Empati burada başlıyor. Biliyorum ki bir durum olsa benden etkilenecek negatife girecek çok kişi var. Çok mu zor da kaldım açarım bir konu oraya sorarım. Bu benim kaçıncı hamileliğim bunu bile demiyorum ama ben çokça fazla sey yaşamış birisi olarak insanların benim yaşadıklarımdan etkilenmesini bir de o hakkın içine girmeyi asla istemem.

Yanlışsa bence bu sizin yanlışınız. Burda yüzlerce kişi var o zaman herkes kötü yasadığı olayları anlatsın psikolojiler bozulsun. Böyle istiyorsunuz sanırım siz. Ama burası zaten iyi şeylerin aktığı bir yer olmalı. Geçmişte geçmişte kalmalı.

Hayat güllük gülistanlık değil anda olanı aktarmalı sorunn varsa paylaşmalıyız ama geçmişe donüp kayıpları durmadan dile getirmek ne kadar empatik bir düşünce yapısı bir de böyle düşünün.
Burda kanamanı yada başka bır şeyi dile getirmemen senin sorunun bu grup neden var amacı ne ? Birbirimize yardımcı olmak için var bu grup tabiki kanama yada bulantı olduğu zaman hangı yıyecek iyi gelir onu da soruyoruz birbirimize ayrıca hamılelık 4 4 lük geçecek bıseyde yok ben yenı gelenler var sormasınlar neden falan dıye gerıye gıdıp mesajları okuyamıcaklarına göre ben öyle yazdım burda bıseyler soruyorsanız cevap vardığımız zaman da zorunuza gıtmesin ya soru sormayın yada kendınıze başka grup açın öyle konuşun şuan saçma sapan bır şey için bır kaç kişi bır oldunuz üstüme oynuyorsunuz cevap vermeyin o zaman görmezden gelin benım görüpte cevap vermedıgım yazdıklarınız gibi konuşmak için konuşmak lütfen 🙏

Sen beni uyarmadın ki pardon !! Başka gruptan geldin heralde 🙄 hayal dünyasında yaşamayın insanın başına hersey gelebiliyor sonuçta deneyımlerimi söyledim ben burda herkes deneyımlerini yazabilir ayrıca cevap vermek için cevap vermeyin okuyup gecın o zaman
Hayal dünyasında yaşayan sizsiniz!! Aşağıda ki eke bakarsanız daha önce yine size yazdığım mesajı görebilirsiniz.

Dikkat ettim de 10 sayfa da bir sürekli geçmişte yaşadığınız kaybınızdan bahsetmişsiniz. Bence artık çoğumuz ezberledik bu durumu.

Tekrar diyorum kaybınız için üzgünüm ama bu kadar dile getirmenizin kimseye bir faydası yok.

Eklentiler

• IMG_6396.webp
    IMG_6396.webp
    43,5 KB · Görüntüleme: 25
Pardon da yeni gelenlere surekli bunu hatirlarmanizdaki amaç ne ? Burada okuyanlar hamile kimseyi kotu etkilememek gerekli degil mi sizce de ? Donup dolaşıp ayni seyi yazmanizin kimseye faydasi olmuyor. Okumayin o zaman demekte cok gulunç bu arada
Canım sende hamıle gibi davran o zaman bende hamıleyim hatırlatayım şuan gereksız yere uzatan sensin 👍

Ben doktoruma sordum gaviskon kullanıyorum mecbur günde 3 kere kullandığım oluyor
Gaz için yanma için ayva diyorlar ama o da henüz yok sanırım ben bulamadım elma da diyorlar o bende tam tersi gaz yapıyor
Az ama sık yiyin mide bu dönemde çok daha geç öğütüyormuş bundan kaynaklı mide ekşimeleri gaz daha çok oluyor özellikle akşamları gaz yapan şeyleri tercih etmeyin
Bana biraz da olsa çözüm olan şeyler bunlar
akşamları düşük fodmap diyetindeki şeyler gibi beslenirseniz daha az gaz şişlik olabilir. zaten o diyetteki amaç gazı kesmek. denemek isteyenler bir bakabilir 😊

Hayal dünyasında yaşayan sizsiniz!! Aşağıda ki eke bakarsanız daha önce yine size yazdığım mesajı görebilirsiniz.

Dikkat ettim de 10 sayfa da bir sürekli geçmişte yaşadığınız kaybınızdan bahsetmişsiniz. Bence artık çoğumuz ezberledik bu durumu.

Tekrar diyorum kaybınız için üzgünüm ama bu kadar dile getirmenizin kimseye bir faydası yok.
Ruh hastasısın 🤣🤣🤣

Burda ayrıca yanlış anlıcak hiçbirşey yok ben burda bilmediğim için ilerde hatta sordum başına gelen böyle bırsey var mı dıye ikiz olupta birinin gelişimi duran falan dıye hanı burası grup ya bılmedıklerımızı soruyoruz ya hani !!!!!!!

Herkesin haklı yanları var herkes farklı bir yaşantı sürüyor farklı hayatlar kimisi olumsuzluklara tutunur kimisi her şeye rağmen güzel olana tutunmak ister
Sadece burada değil kendi yaşantımız da da böyle değil mi kaç farklı insan çeşidiyiz.
Tartışmayı sürdürmek yerine ılımlı yaklaşmaya bakın.
Bende çok daha olumlu olmayı tercih ediyorum. Sizde öylesiniz sanırım ama illaki olumsuzluklar duyacağız.Siz biraz daha tolare etmeye çalışın
sano sano Hanımefendi ortama uyum sağlamaya biraz daha olumlu olmaya çalışın kötü niyetiniz olmayabilir ama herkes sizinle aynı fikirde de olmayabilir.
Benimki nacizane kendi fikrim iyi günler dilerim 🌸

Terbiyesizleşmeyin isterseniz. Nerden buluyorsunuz bu hakkı kendinizde . Arkadaşa diyorsunuz hamile gibi davran diye ama sizde biraz yapıcı olsanız keşke hatanızı farkına varsaniz
Seni hiç ilgilendirmıyor ! Savunduğun arkadaş beni tam anlamamış boş boş konuşuyor sende konuyu bilmeden yorum yapma ben orda Gecmıs gebelıgımden degıl suan ıkızlere hamıleydim kese randevusuna gittiğimde ben doktorum kesenın biri gelişimi durmuş dedı burda sordum başına gelen varmı yani o gelişimi duran sonradan ilerlemiş mi başına gelen var mı dıye sordum ama o arkadaş kafayı bana taktı canı sıkıldı heralde

arkadaşlar sakin olalım hepimiz hormon etkisindeyiz hepimiz hemen alevleniveriyoruz aman sakin olalım kalp kırmayalım ağzımızı bozmayalım. çok sevip saydığımız eşlerimizle bile bu donemde ne saçma şeylerden kavga ediyoruz burada tanımadığımız anonim insanlara sinirlenmek çok daha kolay. hepimiz sakin olalım bence 10 sinirliysek 1 yazmaya çalışalım 🥰
zaten gündelik hayatlarımız gergin burada da gerginlik olmasın

Hamile gibi mi davransanız acaba biraz karsinizdaki de hamile ya hanii😅😅
Sen daha benım gecmışte bu grupta yazdıklarımı bıle doğru düzgün okumamışsın yorum yapıyorsun yanlış anlayan bırı varsa oda sensın

sano sano Herkes burda birbirine danışmak için bulunuyor. Sürekli geçmişte yaşadığımız olumsuz şeyleri 2-3 msjda belirtmenin hiçbir manası yok. Kimseye bir faydası yok. Kimin neler yasadigini bilemezsiniz kimlerin kaybi oldugunu ne ameliyatlar gecirdigini bilemezsiniz efendim. Biraz Alttan alıp empati yapılması gerekirken hakaret de ediyorsunuz. Çok yanlış yaptığınız saygı sınırını aşmayın

Ben ne kanamamı ne akıntımı ne başka bir şeyimi hiç dile getirmedim. Empati burada başlıyor. Biliyorum ki bir durum olsa benden etkilenecek negatife girecek çok kişi var. Çok mu zor da kaldım açarım bir konu oraya sorarım. Bu benim kaçıncı hamileliğim bunu bile demiyorum ama ben çokça fazla sey yaşamış birisi olarak insanların benim yaşadıklarımdan etkilenmesini bir de o hakkın içine girmeyi asla istemem.

Yanlışsa bence bu sizin yanlışınız. Burda yüzlerce kişi var o zaman herkes kötü yasadığı olayları anlatsın psikolojiler bozulsun. Böyle istiyorsunuz sanırım siz. Ama burası zaten iyi şeylerin aktığı bir yer olmalı. Geçmişte geçmişte kalmalı.

Hayat güllük gülistanlık değil anda olanı aktarmalı sorunn varsa paylaşmalıyız ama geçmişe donüp kayıpları durmadan dile getirmek ne kadar empatik bir düşünce yapısı bir de böyle düşünün.
Yoo hiçte benim yanlışım değil bende çok şeyler yaşadım hiçbirini aksettirmedim ve şuan bu bebeğimle yaşadığım olayları etkilenmesin ler diye sorucaksam bile en aza indirgeyerek soruyorum demekki burada bi empati yapabiliyorum dimi.. Burada neler paylaşıldığını birtek ben mi görüyorum da sano nun dedikleri batıyor ben bunu anlayamadım yani engel butonu olsa şuan inan pozitif düşünücem diye insanların derdini üzüntüsünü hoş görmeyi boşver bide üstüne gidenleri engellerdim

sano sano Herkes burda birbirine danışmak için bulunuyor. Sürekli geçmişte yaşadığımız olumsuz şeyleri 2-3 msjda belirtmenin hiçbir manası yok. Kimseye bir faydası yok. Kimin neler yasadigini bilemezsiniz kimlerin kaybi oldugunu ne ameliyatlar gecirdigini bilemezsiniz efendim. Biraz Alttan alıp empati yapılması gerekirken hakaret de ediyorsunuz. Çok yanlış yaptığınız saygı sınırını aşmayın
Bunu bana degıl yorum yapan kişiye söyle

Back
X