- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.108
- 1.123
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #115.561
selam canlar..laviebru dan kısa bi özet..
güzel kızım geçen cuma günü ben tlf da konuşurken çamaşır makinesin üzerine bıraktığım çantamın içini açıp ,içinde bulunan ilaçlarımı bi güzel kemirmiş..bi tane agrı kesiciyi tabletinden cıkarmış fakat yememiş..diğer kullandığım iki antidepresan ilacımla ilgili bi şüphemiz oldu..acaba yedimi yemedimi şüphesyl acile götrdük..dr çantada bulunan ilaçların hepsini inceledi.diğer agrı kesc kas geş ler hariç depresanla üzerinde durdu..bende içtiğim ilacı hiç hatrlamam yani nekadar kullandığımı ve nekadar kaldığını..emin olamayınca midesini yıkamak zorundayız dendi..başmdan aşşağı kaynar sular döküldü..bi tahlil yapılır kanında ilaç maddesi çıkarsa mide yıkanır zannederk götrdüm fakat bööle bişey yok ..cok cok dikkat edin..biz bunu ilaç yutmuş olarak kabul etmek zorundayız dendi..çocuğumun burnundan hortum sokulup midesi yıkandı neticede..hastaneyi ayağa kaldrdı..babası durdu yanında bende ağlamalarına dayanamayıp dışarı cıktım içlerim parçalandı..o içerde ben dışarda ağladm....bi gece müşade altında tutlduk..ertesi gün taburcu olduk..
hastaneden geldiğimizden bu yana bi nezle hali ve beraberinde kusması var 4 gündür..kanında mikrobik bişey yok neyseki idrarındada yok..fakat peditus ile burun akıntısı kesildi..kusma sı devam ediyo..ara ara..hastanede mikrop kapmiş olabileceğini düşünüorum..şu an için keyfi yerinde allah şükür..ilaç yutmamış bile olsa midesi yıkandı eziyet çekti çocuğum..lütfen cook dikkat edin kızlar ..
Selam millet
Ebru Mamura çok üzüldüm, sana da Allah sabır vermiş arkadaşım, çok geçmiş olsun.
Hergün ayrı bi atraksiyon oldu bu bebeler yahu yandık.
Bizim bayram Kero peşinde koşmakla geçti,hiçbişey anlamadım daha çok yoruldum neyse ki işe geldim de asıl tatilim başladı, en azından dötümün üstünde oturabiliyorum.
Bugün kontrole götürdü bakıcısı Sağlık Ocağına, 11.750 ve 87 cm miş, uzun ama çiroz oğlumSizde boy kilo durumları ne alemdeydi?
Selam millet
Ebru Mamura çok üzüldüm, sana da Allah sabır vermiş arkadaşım, çok geçmiş olsun.
Hergün ayrı bi atraksiyon oldu bu bebeler yahu yandık.
Bizim bayram Kero peşinde koşmakla geçti,hiçbişey anlamadım daha çok yoruldum neyse ki işe geldim de asıl tatilim başladı, en azından dötümün üstünde oturabiliyorum.
Bugün kontrole götürdü bakıcısı Sağlık Ocağına, 11.750 ve 87 cm miş, uzun ama çiroz oğlumSizde boy kilo durumları ne alemdeydi?
Gülşan alemsin
Persenti.l hesaplamaya baktım kilosu ortalama çıktı ama boyu uzun çıktığından boya göre kilosu çok zayıf çıktı, zaten kemikleri sayılıyor iyi çıkmasını beklemiyordum
ege nerelerdesin kaç gündür:26:
çoko mertoda uzun ince bir yoldaen son 13.500 civarı ve 89 cm idi kilosunun çok gibi göründüğüne bakmayın kafası ağır çekiyor oğlumun
ben de diş cıkartıyorum ya 20 yaş :))) cok ağrı veriyo cocukları daha ii anlıyorum artık ve sanırım bi operasyon gerekecek cünkü ucu gömülü(((
geçmiş olsun zor olmazmı geç kalınca ağrı yapar
dikkat et operasyonda dudaklarını açtıkları alet arkadaşımın dudakları narkozdan uyuşunca yandığını farketmemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?