Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben şimdi prizden çıkardım.Bugün minikler okula başladı benimkide bir hevesli sormayın gitsin ama daha 1 aralıkta 4 yaşına giricek.Bebekte tam zamanında olacak kızım okula giderken o allah izin verirse tabii oyuncaklarıyla oynacak duruma gelicek böylece kızımlada ilgilenicem.
Şimdi benim sormak istediğim aramızda birkaç öğretmen var fikirlerini almak istiyorum eğer ilgilenirlerse.Ben erken okula gönderme taraftarı değilim yani çoçuğu okulla sıkmak istemiyorum zaten ömürleri okumakla geçicek.Zaten kolejide düşünmüyorum devlet okuluna yazdırıcam.Sormak istediğim şuki kızım 1 aralık 2005 li.2005lilerlemi göndersem 2006 lılarlamı?
Tatlım, benim alanım okul öncesi öğretmenliği değil ama soruna cevap vermeye çalışayım:
Şeker kızının 2005 yılının son ayında doğmuş olmasına o kadar takılma, önemli olan onun zekası, fiziği, el becerileri yani kısacası her türlü gelişimi yönünden 2005 doğumlu diğer çocuklara göre ne durumda olduğu. Eğer gerideyse bir sene geç gönderirsin, denkse hiç sorun yok. Anasınıfına sanırım bu sene 2004'lü çocuklar gidecekler, bu durumda seneye yazdırman gerekiyor.
evet canım ilköğretimde İngilizce Öğretmeniyim....arkadaşların dediği gibi gelişimi yaşıtlarına denk ise en iyisi yaşıtlarıyla gitmesi...ve anasınıfı çok önemli bir dönem... 7 çok geç aslında! seneye başlasın derim inan çok şey farkedecektir...sen de o okuldayken bebeğine ve eve geldiğinde ona ayıracak çok daha fazla zaman bulacaksındır...
Tüm 2010 Mart annelerine merhaba a.s.
kısmetse bende Mart annesi olacağım.Regl tarihimim tam bilemediğimdenfisfisfisşuan ultr.gösterdiği tarihe göre 13.haftanın içerisindeyim.
İnşallah hepimiz bu yolculuğu sorunsuz,sıkıntısız ve çok güzel sonlandırırız...
selam kkızlar iyigeceler nasılsınız..gebişlik nasıl gidiyo ben daha iyiyim artık sankim yarın doktora gidicez heyecanlıyım biraz cinsiyetini öğreniriz inşallah...kızlar dua edin inşallah herşey yolundadır..ense ölçümü felan yapılcak...
Tüm 2010 Mart annelerine merhaba a.s.
kısmetse bende Mart annesi olacağım.Regl tarihimim tam bilemediğimdenfisfisfisşuan ultr.gösterdiği tarihe göre 13.haftanın içerisindeyim.
İnşallah hepimiz bu yolculuğu sorunsuz,sıkıntısız ve çok güzel sonlandırırız...
TÜM MART ANNE ADAYLARININ MÜBAREK KADİR GECESİNİ TEBRİK EDER, ÜLKEMİZE ve TÜM İNSANLIĞA HAYIRLAR GETİRMESİNİ YÜCE
MEVLADAN NİYAZ EDERİM...HERSEYİN GÖNLÜMÜZCE OLMASINI SAĞLIKLI HAMİLELİK GEÇİRMEMİZİ DİLERİM...ETTİĞİNİZ TÜM DUALARIN KABUL OLMASI DİLEĞİMLEEE
SEVGİLERRRR
NOT:bebiklerin haftaları ve kaç çm oldukları her doktora gittikten sonra güncellenecektir.:lepi:vede kilolarımız nasıp olursa doğum yaptıktan sonra kaç kilo olursak,karşılaştırma babında olacak.değiştirilme yapılmadı,hamile kaldığımız andan itibaren.:CüvCüv:
Günaydin Kizlar...
Hepimizin Kadin Gecesi mübarek olsun...Bu gece bol bol dua edelim
bebislerimizi ve kendimiz icin...
Sinpaccim takma bu kadar kafana bak görürsün bosuna stres yapiyorsundur kendine...
Bebeginde etkileniyor bundan...
Biz ikili test yaptirmadik bile, doktor gerek yok demisti...