- 23 Ağustos 2025
- 1.656
- 3.164
- 48
- Konu Sahibi Prettywomaan
- #2.081
Selam Haziran anaları mide bulantılarınız başladı mı korkmayın 12. Haftaya doğru azalıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şükür henüz yok inşallah hiçte olmazSelam Haziran anaları mide bulantılarınız başladı mı korkmayın 12. Haftaya doğru azalıyor
yaa deneyeyim ama şöyle bir durum var bende yedikten sonra da midem bulanıyorPatates haşlaması tuzlayıp,nar,leblebi,tost,kuru kuru gözleme beni bunlar rahatlatıyor brazyoksa pertoyum pertooo
![]()
İnşallah tevekkül Allah elemizden geleni yapacaz gerisi Allah’ın bileceğiİkimizinde inşallah
Ben şuan 9+3 üm ağrı bakımından daha hafifledim ayakta kalınca vs oluyor ağrım daha çokbenim oluyodu ama bu kadar sık olmuyodu ilk kez oldu
Bende öyleyim kuzum bütün gün kendimi yoklamaktan psikolojim bozuldu artık sürekli bu ağrı normalmi fazla mı ağrıyo acaba diye diye mafoldum bir de önceki düşüklerimle karşılaştırıncaKızlar hiç yok mu yaaakanama leke vs yok sadece ağrı duruyor geçiyor ama tamamen bitmiyor dün geceden beri devam ediyo komple tüm alt karnımda
Yok bebeğim hiç canını sıkma 6-7 haftalıktan itibaren artık hcg 4-5 günde bir iki katına çıkmaya başlıyo bebek rahme tutunduğu yerleştiği için gayet normalDoktor birdey demiyor cnm kese gozuktukden sonra betaya gerek yok diyor ama neden yavaşladı hakkında yorum yapmiyor bende neden yavasladini merak ediyorum Allah korusun sagliksizmi diye korkuyorum acikcasi
Cnm benim 5.haftam daha henüz 5.haftada başladı yavaşlamayaYok bebeğim hiç canını sıkma 6-7 haftalıktan itibaren artık hcg 4-5 günde bir iki katına çıkmaya başlıyo bebek rahme tutunduğu yerleştiği için gayet normal
ay evet cidden 12 hafta bitene kadar bize rahat yokBende öyleyim kuzum bütün gün kendimi yoklamaktan psikolojim bozuldu artık sürekli bu ağrı normalmi fazla mı ağrıyo acaba diye diye mafoldum bir de önceki düşüklerimle karşılaştırınca![]()
kanamam lekelenmem yok çok şükür, sabredicez artık napalımBen şuan 9+3 üm ağrı bakımından daha hafifledim ayakta kalınca vs oluyor ağrım daha çok
7.8. Hafta dayken Tariflediğiniz ağrıyı gördüm öğlen başladı adet ağrısı gibi ertesi güne kadar devam etti çokta yoğundu ama büyüme ağrılarıymış kanamanız vs yoksa korkmayın
Hayırlısıyla inşallah bi geçse gerçektenay evet cidden 12 hafta bitene kadar bize rahat yokağrı iyi mi normal mi diye düşün düşün yoruldum
hahaha evet evet asla zaman geçmek bilmiyor şu 12 haftacık bitse biraz rahat nefes alalımHayırlısıyla inşallah bi geçse gerçektenYarıladık diyorum ama normalde geçen zamanda artık geçmiyo gibi geliyo
![]()
Şu stres olmasa tatlı heyecanlar da aslındahahaha evet evet asla zaman geçmek bilmiyor şu 12 haftacık bitse biraz rahat nefes alalım![]()
Selam canım. Senin sürekli miydi bulantın? Bir gün az bir gün çok şeklinde miydi yoksa?Selam Haziran anaları mide bulantılarınız başladı mı korkmayın 12. Haftaya doğru azalıyor
Şöyle söyleyeyim 3 gün hastanede yattım hiçbir şey yiyip içememekten şimdi de sabah kusmalarım var ama eskisi gibi değil. Umarım artmaz daSelam canım. Senin sürekli miydi bulantın? Bir gün az bir gün çok şeklinde miydi yoksa?
Yani mesela 7. 8. Haftanda nasıldı ya da 6da. Hep artarak mı devam etti yoksa bir azalıp bir arttı mı. İnşallah canımŞöyle söyleyeyim 3 gün hastanede yattım hiçbir şey yiyip içememekten şimdi de sabah kusmalarım var ama eskisi gibi değil. Umarım artmaz da
Herkesin değişiyor bende 7 ve 8lerde başladı 9-10 arası pik yaptı sonra yavaş yavaş azalmaya başladı.Yani mesela 7. 8. Haftanda nasıldı ya da 6da. Hep artarak mı devam etti yoksa bir azalıp bir arttı mı. İnşallah canım
Benim de çok fazla mide yanmam var o yüzden su tüketimin çok azaldı mahvoluyorumHerkesin değişiyor bende 7 ve 8lerde başladı 9-10 arası pik yaptı sonra yavaş yavaş azalmaya başladı.
Burdaki arkadaşlara önerim günde 2 litre kadar su içmeye çalışın su içmek o kadar önemliymiş ki kendinizi zorlayın.
Hayır mutlaka içmeye çalış canım benim mide bulantılarımın yerini yanma aldı. Yatarken dik yatmaktan boynum ağrıyordu. Doktor bir şurup verdi rahatladım. Doktoruna söyle mutlakaBenim de çok fazla mide yanmam var o yüzden su tüketimin çok azaldı mahvoluyorum![]()