• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    7
benim oluyodu ama bu kadar sık olmuyodu ilk kez oldu
Ben şuan 9+3 üm ağrı bakımından daha hafifledim ayakta kalınca vs oluyor ağrım daha çok
7.8. Hafta dayken Tariflediğiniz ağrıyı gördüm öğlen başladı adet ağrısı gibi ertesi güne kadar devam etti çokta yoğundu ama büyüme ağrılarıymış kanamanız vs yoksa korkmayın

Kızlar hiç yok mu yaaa 🥹 kanama leke vs yok sadece ağrı duruyor geçiyor ama tamamen bitmiyor dün geceden beri devam ediyo komple tüm alt karnımda
Bende öyleyim kuzum bütün gün kendimi yoklamaktan psikolojim bozuldu artık sürekli bu ağrı normalmi fazla mı ağrıyo acaba diye diye mafoldum bir de önceki düşüklerimle karşılaştırınca :KK12:

Doktor birdey demiyor cnm kese gozuktukden sonra betaya gerek yok diyor ama neden yavaşladı hakkında yorum yapmiyor bende neden yavasladini merak ediyorum Allah korusun sagliksizmi diye korkuyorum acikcasi
Yok bebeğim hiç canını sıkma 6-7 haftalıktan itibaren artık hcg 4-5 günde bir iki katına çıkmaya başlıyo bebek rahme tutunduğu yerleştiği için gayet normal

Bende öyleyim kuzum bütün gün kendimi yoklamaktan psikolojim bozuldu artık sürekli bu ağrı normalmi fazla mı ağrıyo acaba diye diye mafoldum bir de önceki düşüklerimle karşılaştırınca :KK12:
ay evet cidden 12 hafta bitene kadar bize rahat yok 🥹 ağrı iyi mi normal mi diye düşün düşün yoruldum

Ben şuan 9+3 üm ağrı bakımından daha hafifledim ayakta kalınca vs oluyor ağrım daha çok
7.8. Hafta dayken Tariflediğiniz ağrıyı gördüm öğlen başladı adet ağrısı gibi ertesi güne kadar devam etti çokta yoğundu ama büyüme ağrılarıymış kanamanız vs yoksa korkmayın
kanamam lekelenmem yok çok şükür, sabredicez artık napalım 🤩

9+5 den selamlar🐥 sabah benimde bulantım oluyor ve nazende yemek sonu 😅 Alakasız bir şekilde. En son 3 hafta önce bebisi görmüştüm şimdi meraktayim ne yapıyor acaba 🐥 haftaya doktor kontrolüm var ve fetal DNA için araştırmalara başladım🥳 zorlu gibi olsada farklı bir dunyanin içinde heyecanlıyız aaaa dostlar 🐥

Yani mesela 7. 8. Haftanda nasıldı ya da 6da. Hep artarak mı devam etti yoksa bir azalıp bir arttı mı. İnşallah canım
Herkesin değişiyor bende 7 ve 8lerde başladı 9-10 arası pik yaptı sonra yavaş yavaş azalmaya başladı.
Burdaki arkadaşlara önerim günde 2 litre kadar su içmeye çalışın su içmek o kadar önemliymiş ki kendinizi zorlayın.

Herkesin değişiyor bende 7 ve 8lerde başladı 9-10 arası pik yaptı sonra yavaş yavaş azalmaya başladı.
Burdaki arkadaşlara önerim günde 2 litre kadar su içmeye çalışın su içmek o kadar önemliymiş ki kendinizi zorlayın.
Benim de çok fazla mide yanmam var o yüzden su tüketimin çok azaldı mahvoluyorum 😣

Back
X