• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    7
merhaba 6+4te doktor kontrolüm var ikiz gebelik. Sizce kalp atışı duyulur mu ?
6+2 de vardı kontrolümüz, karından ultrason bakıldı, kalp atımı görüldü ama, açmadı doktorumuz, cılız alırız, çok da uygun değil açmayalım dedi. 8. haftada dinleyelim dedi. Vajinal olursa duyarsınız inşallah💐🤲🏻

kızlar regl sancıları gibi sancılar oluyor gün içerisinde gelip geçiyor ama hiç tamamen bitmiyo normal mi

Kilo son düşündüğüm şey. Daha önceki hamileliklerinden biliyorum çünkü fazlasını bile verebildiğimi 😊
Aynen canım bugün bir elma yedim onla dur
kızlar günaydın, bu kış ayında insanın canı dondurma çeker mi ya valla dün yedim şimdi de hafif boğaz gıdıklanması yaşıyorum 🙈 ne tüketebilirim böyle durumda siz neler yapardınız
Bende 3 gün önce yedim üstüne bol bol su iç içmessen şişiyor

Nsıl bir his diye sormicam bile🤣🤣🤣 al sana belirti allah yardımcımız olsun çok zor bugün bi çorbayla duruyorum inşallah hepimizin ki geçer ben kızımda 9 ay yaşadım çok zor
Daha düne kadar mesajlarınıza bakıp benim bulantım yok derken 6. Haftayla birlikte gelen mide bulantısı :olamaz:

kızlar regl sancıları gibi sancılar oluyor gün içerisinde gelip geçiyor ama hiç tamamen bitmiyo normal mi
Kızlar hiç yok mu yaaa 🥹 kanama leke vs yok sadece ağrı duruyor geçiyor ama tamamen bitmiyor dün geceden beri devam ediyo komple tüm alt karnımda

Kızlar hiç yok mu yaaa 🥹 kanama leke vs yok sadece ağrı duruyor geçiyor ama tamamen bitmiyor dün geceden beri devam ediyo komple tüm alt karnımda
Canım böle durumlarda bol bol uzan Benimkide batma ağrı durup durup adet gelicek gibi oluyodu 1 hafta böle geçti şimdi şükür iyiyim

Kizlar beta değerlerime bakar mısınız lütfen
20 ekim 74
22 ekim 245
24 ekim 875
26 ekim 1724 (burda biraz yavaslama oldu)
29 ekim 3307 (66 saat burda daha da yavaş )
31 ekim 5808 (54 saat buda )
Çok mu yavaş artiyor yorumlar misiniz yavaş artan varmiydi aramızda

Kizlar beta değerlerime bakar mısınız lütfen
20 ekim 74
22 ekim 245
24 ekim 875
26 ekim 1724 (burda biraz yavaslama oldu)
29 ekim 3307 (66 saat burda daha da yavaş )
31 ekim 5808 (54 saat buda )
Çok mu yavaş artiyor yorumlar misiniz yavaş artan varmiydi aramızda
canım keseyi görmediniz mi neden beta bakıyosun daha

Back
X