- Konu Sahibi minikcadimm83
- 

- #12.081
aha kızıma bi damat daha geliyi...hepinizinki erkek benimki kız olucak hehe..canım testlerin temiz çıkmış bi oh be daha...
Pancuben
Sen de 3 G mi var?
Bak seennnn Zengin Pancuben seni -tatlicadiarzu-
Walla benim görümcenin karnı burnunda doğuracak, doğurunca da ben İstanbul'a geleceğim...
Ben geldiğimde buluşma olursa ben de katılırım...
Bu arada bir sonraki chicco depo satış gününü bilen var mı?
Canım üzülme İstanbul -Kocaeli arasıda bir buluşma sağlarız herkes müsait bir tarihi söyler yada sizin için en uygun nereye kadar gelebilirseniz Kocaeliler olarak İstanbul da buluşuruz...Ben Cumartesi pazar çalışmıyorum Ekim 10 da kontrolüm var onun dışında şimdilik planım yok sizlerde uygun görürseniz ona göre buluşalım derim ben de İstanbullu olarak
aha kızıma bi damat daha geliyi...hepinizinki erkek benimki kız olucak hehe..canım testlerin temiz çıkmış bi oh be daha...
Beknur teşekkür ederim...
Demek solda seninki....
İlginç duruyor olmalı...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Bayramda gelecem ben size...
Batıkent te nerdesin?
Benimki de kız olacak
Üstelik senden az başlık alarak piyasayı kıracağım...
Haydi geeeeeeellll,
Dila kaça veriyorsa benimki yarısına naniknanik
İmza: Seyyar Organizatör ve İşportacı Sinpac
bi kızı bin kişi ister bir kişi alırmış senin kız kimi seçerse artık bakalım :teselli:
canım çok sevindim gözübnaydın test sonucuda iyi demekki seninde erkek.bu mart ayı kesin erkeklerin ayı olucak.bakalım ilk kız haberi kimden gelicek.merhaba canlar ben geldim doktordan
ilk baktığımızda tam ense kalınlığı için poz vermiş dedi ve ölçümü yaptı doktrumuz 1.7
sonra bizim bebiş kıpırdanmaya başladı bacak bacak üstüne atıyo zıplıyor kereta :ecrin_bebek:
2'li test için için kanımızı verdik öğleden sonra telefonla sonucunu öğreneceğiz
ve bombaa doktorumuz dedi ki kimseye söylemeyin bu aylarda tahmin zor ama erkeğe benziyor
Pancuben'cim tam ben diycektim ağzımdan aldın..Baksanız ya Ankara'lılar buluşuyo biz halen oturalım :)
Bizde en kısa zamanda ayarlayıp buluşalım..yine en orta yer anadolu yakası, kocaelinden de gelecekler olduğuna göre...benimde şuan bi planım yok müsaitim
evet siz resimleri bi koyun bakalım yakışıklı damatların..ayy papyon takarsınız ne güzel oluyo ya küçük adamlar yerim ben onları..
pancuben'cim tam ben diycektim ağzımdan aldın..baksanız ya ankara'lılar buluşuyo biz halen oturalım :)
bizde en kısa zamanda ayarlayıp buluşalım..yine en orta yer anadolu yakası, kocaelinden de gelecekler olduğuna göre...benimde şuan bi planım yok müsaitim
canım çok sevindim gözübnaydın test sonucuda iyi demekki seninde erkek.bu mart ayı kesin erkeklerin ayı olucak.bakalım ilk kız haberi kimden gelicek.
evet yaaa çok güzel olur inşallah buluşuruz....
şuna bakın yaa çok güzel ama 260 lira en fazla 3 ay yanımda yatırırım sonra pış pış odasına kocamı öslerim ben.
Kızlar herkeşe günaydınlarr
Sinpac'cım üzülme o kabuslar herkeste var...tamamen psikolojikbu akşam mutlu sona kavuşacaksın 
Efecrincim ya ben yanlış anlamadım dimi hamile hamile seni nereye çıkartıyolar??? biliyosun ki seni çıkartamaz bu şekilde işe geri alma davası açarsan hemen almak zorunda...ama senin rızan varsa ve tazminatını da vericekse ozaman sorun yok..vercekmi tazminatı??
bu arada o dediğin beli lastikli kottan bende aldım lacivert dimi yandan ipi varrr 25 TL...Ay acaip rahat ama yaaa...hamileliğe uygun bi o aldığım pantalonum var haftasonları ya onu giyiyorum yada tayt :) benim göbekte artık çıktı ama özellikle sol taraf çıktı :kedi: çünkü benim bebik soldaaaa
merhaba canlar ben geldim doktordan
ilk baktığımızda tam ense kalınlığı için poz vermiş dedi ve ölçümü yaptı doktrumuz 1.7
sonra bizim bebiş kıpırdanmaya başladı bacak bacak üstüne atıyo zıplıyor kereta :ecrin_bebek:
2'li test için için kanımızı verdik öğleden sonra telefonla sonucunu öğreneceğiz
ve bombaa doktorumuz dedi ki kimseye söylemeyin bu aylarda tahmin zor ama erkeğe benziyor
Bana 2 gün önceden msj geliyo onun öncesinde öğrenemiyommm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?