- Konu Sahibi minikcadimm83
- 

- #12.121
Sen git avatarı alakasız birşeye değiştir...
Seni tanıyana aşkolsun!!!!
Bu ne resim Mutlu, bu ne resim????
Kimse sen, tanıyamamıştır ki...
Her ayın 15 inde mothercare da pırlanta günü var indirim oluyor arkadaşlarKızlar merhaba.Bana mothercare den mesaj geldi , bugün sonbahar kış bebek ürünlerinde %50 indirim varmış...Bilginize...
ya bu tişörtleri seviyorumda o yüzden koydum bu avatarı ama işyerim resmi kurum alıp giymedim
geliceksin bebikim mecbursun haha beni tanımamış olmak hıh ne büyük kayıp..naz yapma getirme beni oraya haaa...
ben gidince hiç biriniz yazmıyo öğle tatili çıkınca para harcıyorm oturdum totomun üstüne.
hayırlı olsun cnm ..hoş geldin..
Tesekkürler kuusuum hoşbulduk:)
Arkadaşlar,bu benim ikinci bebeğim,bebeğim diyorum cünkü kızım henüz 16 aylık...o yüzden yatak konusmalarınıza istinaden,bende ilk zamanlar yanınızda kalması için park yatak almanızı öneririm,tabi oda yapacaksanız o ayrı..
ben süsüne kapılıp bambu beşiklerden almıştım,kızım doğduğunda melekler gibi olsun ,görünsün diye..ama en fazla 6 ay yatırabildim,belli bir zaman sonra dönmeye yatak kenarına tutunmaya calışıyorlar,böyle olunca düşme tehlikesiyle daha cok karşılaşılıyor..
Park yatak cok kullanışlı içinde yatırma kademesi var,biraz büyüyüp hareketlenince,en üst kademeden, en alt kademeye getirebiliyorsunuz ve daha sonra odasına bebeğinizi geçirdiğinizde,başka bir odada oyun alanı olarak kullanabiliyorsunuz,hatta baş kısımlarında acılır fermuarları var ,actığınızda girip cıkıp oyun oynayabiliyorlar,tatile gittiğinizde kolay katlanıyor ve taşınabiliyor..ben daha sonra aldım ve hakikaten rahat ettim..a.s
iyi akşamlar arkadaşlar benim iki yanımda çok büyük kasılmalar sancılar oluyo sizlerdede varmı böyle bir şikayet henüz 12+4 deyim..
ayperin ne güzel iki bebik peşpeşe :) maşallah...
bende park yatak almayı düşünüyorum... böyle duydukçada bir an önce gidip alasım geliyor ama tutuyorum kendimi daha çok vakit var ne de olsa sositososito
geliceksin bebikim mecbursun haha beni tanımamış olmak hıh ne büyük kayıp..naz yapma getirme beni oraya haaa...
ben gidince hiç biriniz yazmıyo öğle tatili çıkınca para harcıyorm oturdum totomun üstüne.
hayırlı olsun cnm ..hoş geldin..
Tesekkürler kuusuum hoşbulduk:)
Arkadaşlar,bu benim ikinci bebeğim,bebeğim diyorum cünkü kızım henüz 16 aylık...o yüzden yatak konusmalarınıza istinaden,bende ilk zamanlar yanınızda kalması için park yatak almanızı öneririm,tabi oda yapacaksanız o ayrı..
ben süsüne kapılıp bambu beşiklerden almıştım,kızım doğduğunda melekler gibi olsun ,görünsün diye..ama en fazla 6 ay yatırabildim,belli bir zaman sonra dönmeye yatak kenarına tutunmaya calışıyorlar,böyle olunca düşme tehlikesiyle daha cok karşılaşılıyor..
Park yatak cok kullanışlı içinde yatırma kademesi var,biraz büyüyüp hareketlenince,en üst kademeden, en alt kademeye getirebiliyorsunuz ve daha sonra odasına bebeğinizi geçirdiğinizde,başka bir odada oyun alanı olarak kullanabiliyorsunuz,hatta baş kısımlarında acılır fermuarları var ,actığınızda girip cıkıp oyun oynayabiliyorlar,tatile gittiğinizde kolay katlanıyor ve taşınabiliyor..ben daha sonra aldım ve hakikaten rahat ettim..a.s
hayırlı olsun ikinci bebişin inşallah kızın kıskanmazda kolaylıkla büyütürsün, bende park yatak almayı düşünüyorum taşınması kolay sonra bebişlere odada yaparız
Günaydın herkese,
Bu akşam 2 li test sonucunu öğreneceğim...akannehir
Dün akşam bu konuyla ilgili türlü türlü felaket kabusu gördüm....:1no2:
Allahım sen bana HAYIRLISINI NASİP EYLE RABBİM...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?