• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş bayramınız mübarek olsunnnn...
Geçmiş epey bi birikmiş, okuyasmadım.ınşallah herkesin keyfi yerindedir.
Ben bayramda ıstanbul'daydım. Kendime bi dolu hamile kıyafeti, bebeğe de ilk kıyafetlerini aldım..
Minik minik çooook tatlılar. Kıyafetlere bakıp bakıp seviniyorum. opuyorumnanaktan Kafayı mı yiyorum ne? kaydirigubbakcemile3

bende aldım hamile kıyafeti.yalnız hamile kıyafetlerinin korkunç pahalı olduğunu görüdüm.ankarada oturan arkadaşalr bilirler mine mağazasında hamile reyonu var önce oraya baktım.iki tane badi aldım.14 tl.bir tanesi.hadi o normal.ama bir bahçıvan beğendim 100 milyon alamadım tabii.hemen çıktım mineden başka bir yerden aldım.kızlar eğer daha uygun almak isterseniz ben bahçıvan tarzı elbise aldım.40 milyona.eğer almak siteyen olursa yerini tarif edebilirim ankarada.

bende aldım hamile kıyafeti.yalnız hamile kıyafetlerinin korkunç pahalı olduğunu görüdüm.ankarada oturan arkadaşalr bilirler mine mağazasında hamile reyonu var önce oraya baktım.iki tane badi aldım.14 tl.bir tanesi.hadi o normal.ama bir bahçıvan beğendim 100 milyon alamadım tabii.hemen çıktım mineden başka bir yerden aldım.kızlar eğer daha uygun almak isterseniz ben bahçıvan tarzı elbise aldım.40 milyona.eğer almak siteyen olursa yerini tarif edebilirim ankarada.

Doğru diyosun canım.
4 parça kıyafete 300Tl para verdim!! :bbo:
Ama burda satılan hamile kıyafetleri hiç bana hitap etmediği için almak durumunda kaldım.
Bi penyeye 49TL diyo diye söyleniyodum.Bellamom diye bir mağazada bi baktım o söylendiğim penyeler 79TL !!!!
Valla ayıp olmasa incir yaprağıyla gezicem ben ama... :delphin:

Mide kaynamanızı nasıl geçiriyorsunuz kızlar?

Var mı şöyle muhteşem tektir dediğiniz bir çözüm?

sinpac selam marulu yıka ye banada eltim söyledi uyguladım geçiriyor ama galiba bu boğaz yanmasına karşı iyi geliyor

selam herkese geçmiş bayramınız mübarek lsun pembe bende pantolonlar aldım fiyatı 80di 20 ye aldım 1yerine 3tane pantolon ve 2 tane penye aldın fiyatlar çok iyi bence kızılayda gima vardıya eskiden ordan devam et sağda kadınca kıyafeti oradan bak canım

sinpac selam marulu yıka ye banada eltim söyledi uyguladım geçiriyor ama galiba bu boğaz yanmasına karşı iyi geliyor

selam herkese geçmiş bayramınız mübarek lsun pembe bende pantolonlar aldım fiyatı 80di 20 ye aldım 1yerine 3tane pantolon ve 2 tane penye aldın fiyatlar çok iyi bence kızılayda gima vardıya eskiden ordan devam et sağda kadınca kıyafeti oradan bak canım
canım sneinde geçmiş bayramın mübarek olsun.çok uyguna almışsın sende.ben elbiseyi ssk işhanı varya sıhhıye tarafına giderken sakarya caddesi girişinde orda iki tane hamile mağazası var.elbiseyi ordan aldım.alt katındada var hamile mağazası var.kalabalıktı beklemedim ordada kadife hamile pantalonları var tam kışa denk geldi bizim gebelikler ordan bakabilirsin.iki tanede kot aldım onlarıda onur çarşısının hemn yanında sokak varya izmir caddesine iniyor.ya o sokakta yada bir üstündeki sokakta yeşim mağazası var orayıda geçerken eşim keşfetti.defolu ürünler var ama benim aldığım pantalonlarda defo yoktu.20 tl iki tane hamile kotu aldım.bide uygun kumaş pantalon bulabirisem alıcam.yoksa bebişin cinsiyetini hayırlısıyla öğrenelimde artık ona alınıcak herşey.

Doğru diyosun canım.
4 parça kıyafete 300Tl para verdim!! :bbo:
Ama burda satılan hamile kıyafetleri hiç bana hitap etmediği için almak durumunda kaldım.
Bi penyeye 49TL diyo diye söyleniyodum.Bellamom diye bir mağazada bi baktım o söylendiğim penyeler 79TL !!!!
Valla ayıp olmasa incir yaprağıyla gezicem ben ama... :delphin:
canım hiç sorma hakikaten çok pahalı.inşallah bulursun kafana göre birşeyler.ben çok dolaştım arife günü yoruldum ama en azından aldım bir iki birşey çokta almak istemiyorum.çünkü hamilelikte giyilicek bunlar.
incir yaprağına bayıldım valla:smiley-cool:

Pembedusler...

Sagol canim iyim,evet baya ilerledim..11 haftada bi kanamam olmustu baya korktuk ama cok sukur bebegimin sagligi yerinde,sonrada birsey olmadi zaten, su andada 16 haftaligiz, bebegin cinsiyeti henuz belli degil,daha dogrusu en son 11. hafta giremsitim ultrasona ozamandsa erkendi,bir sonraki ultrasonda 20. haftada oluyor.. Ozaman ogrenicem insallah...

Kizlar birsey dikkatimi cekti.. Mart annelerinin bebeklerinin cinsiyeti genelde erkek galiba ??? :)) Erkek ayi olacak galiba :)) Allah hayirlisini versin insallah,ama ben kiz bebeklerini cok severim yaaa . Allah icimi biliyor.. Ama rabbimden hayirlisi saglikli olsunda gerisi bos..

Kizlar ben daha hic hamiel kiyagfeti almadim,kendi pantolonlarim hala oluyor .. SIKMIYORDA.. Ama bi kac ust almam gerekiyor.. Tunik tarzi,aslinda kisa dogruda giriyoruz biraz daha bekleyip,kmislikmi alsam diyorum..

Ha bu arada bebegin odasini ne zaman almayi dusunuyorsunuz ben bi ay sonra yavas yavas aliyim diyorum,son zaman denk getirip kendimi yormak istemiyorum.. Hem aldiklairmi yerlestirmis olurum diyorum,size erken olurmu ??

Kizlar ben daha hic hamiel kiyagfeti almadim,kendi pantolonlarim hala oluyor .. SIKMIYORDA.. Ama bi kac ust almam gerekiyor.. Tunik tarzi,aslinda kisa dogruda giriyoruz biraz daha bekleyip,kmislikmi alsam diyorum..

Ha bu arada bebegin odasini ne zaman almayi dusunuyorsunuz ben bi ay sonra yavas yavas aliyim diyorum,son zaman denk getirip kendimi yormak istemiyorum.. Hem aldiklairmi yerlestirmis olurum diyorum,size erken olurmu ??

Kıyafet konusunda hala eskilerini giyebilmene sevindim. Benim bu hafta birdenbire inanılmaz iştahım açıldı.. Bu gidişle kendimi ikiye katlamam yakındır..
Büyük bi incir yaprağı bulsam iyi olcak.. -tatlicadiarzu-
Bebek odasını biz aralık gibi almayı düşünüyoruz. Çünkü başka masraflarımız oldu. Kendimizi ancak o zamana toparlayabileceğiz.
Erken almak daha avantajlı bence. Taksit taksit ödersiniz doğuma kadar. Zaten bi sürü masraf çıkıyo.. :bbo: Hangi birine yetişicez bilmiyorum. Herşey cep yakıyo.. sositososito

ben pazar günü gidip beşiğini alaçağım çanım,,10 gündede teslimat yapıyorlarmış..ondan sonrada eşyalarını tamamlarım yavaş yavaş içine...biraz erken ama benim son aylarım zor geçiyor hem son aylarda fazla yorulmamak lazım...

Son düzenleme:
Frambuaz....

Aslinda benim bu hafta acaip acildi istahim.. Yemeden duramiyorum,hatta bu gece bile oyle bir aclik hissiyle uyandimkiii,hemen kalktim mutfaga gidip bi kraker filan aldim agzima yoksa bayilacaktim yani oyle,onun icin bende korkuyorum cok kilo almaktan,zaten oyle cok zayif biri degildim 163 boy / 62 kiloydum.. Simdi bugun ciktim baktim 1 bucuk kilo almisim.. AMa bence artik hizlanacagi benziyor cunki,istah arttti :))) Yani yanlzi degilsin :))

Mobilyaya gelince,malesef burda,siparis veridigin andan itibaren en az 4 hafta suruyor teslim almasi,onun icin bende gelecek ay almayi dusunuyorum..Hem son aylarda cok yormamis olurum kendimi diye dusunuyorum.. Hayirlisi bakalim,aslina begendim alacagim takimi.. Sadece gidip almasi var.. Daha cok masraf cikacak bebek arabasiydi suydu buydu, en iyisi yavas yavas tamamlamak diye dusunuyorum..
..

Ben geldiiiimm...

Bundan sonra pek olamayacağım sanırım, öyle sizden sonra yazılanları okurum. öncelikle hepinizin bayramını kutluyorum. Gördüğüm kadarıyla her şey yolunda.

Benim karnım giderek büyüyor. :( Yediklerime de çok dikkat ediyorum. Bayramda hiç tatlı ve çikolata yemedim diyebilirim.

Bunun dışında her şey yolunda çok şükür. Göbeğimşn altındaa gıdıklanmalar hissediyorum içten ama nedir bilmiyorum. :)

Kendinize çok iyi bakın...

Çok özledim sizi...

Ben geldiiiimm...

Bundan sonra pek olamayacağım sanırım, öyle sizden sonra yazılanları okurum. öncelikle hepinizin bayramını kutluyorum. Gördüğüm kadarıyla her şey yolunda.

Benim karnım giderek büyüyor. :( Yediklerime de çok dikkat ediyorum. Bayramda hiç tatlı ve çikolata yemedim diyebilirim.

Bunun dışında her şey yolunda çok şükür. Göbeğimşn altındaa gıdıklanmalar hissediyorum içten ama nedir bilmiyorum. :)

Kendinize çok iyi bakın...

Çok özledim sizi...

neden olamayacaksın canan birşey mi oldu?

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaslar ben melegimi kaybettim.sali günü gittik hastaneye ultrasona koydular bebegin bakmak icin canimin kalbi atmiyordu ölmüs.öleli cok olmamis 2 gün falan dediler böyle olunca teste gerek kalmadi.ne zaman alalim bebegi dediler bende bir an önce olmasini istedim ayni gün kürtaj yaptilar ve artik o cennette beni bekliyo.Allahim böyle bir aciyi kimseye yasatmasin.cok üzgünüm, ama herseyde bir hayir vardir diyorum.Allahimin takdiri buymus demekki.Allahim canim oglum ege me uzun ömürler versin.sizlerde kendinize ve bebeklerinize cok iyi bakin.

Son düzenleme:
--------------------------------------------------------------------------------

arkadaslar ben melegimi kaybettim.sali günü cvs testim vardi ya onun icin gittik hastaneye ultrasona koydular bebegin pozisyonuna bakmak icin canimin kalbi atmiyordu ölmüs.öleli cok olmamis 2 gün falan dediler böyle olunca teste gerek kalmadi.ne zaman alalim bebegi dediler bende bir an önce olmasini istedim ayni gün kürtaj yaptilar ve artik o cennette beni bekliyo.Allahim böyle bir aciyi kimseye yasatmasin.cok üzgünüm, ama herseyde bir hayir vardir diyorum.Allahimin takdiri buymus demekki.Allahim canim oglum ege me uzun ömürler versin.sizlerde kendinize ve bebeklerinize cok iyi bakin.

Arkadaşım geçmiş olsun ve başın sağ olsun. Ne denir bilemedim. İnşallah bir daha yaşamazsın böyle bir şey.

arkadaslar ben melegimi kaybettim.sali günü cvs testim vardi ya onun icin gittik hastaneye ultrasona koydular bebegin pozisyonuna bakmak icin canimin kalbi atmiyordu ölmüs.öleli cok olmamis 2 gün falan dediler böyle olunca teste gerek kalmadi.ne zaman alalim bebegi dediler bende bir an önce olmasini istedim ayni gün kürtaj yaptilar ve artik o cennette beni bekliyo.Allahim böyle bir aciyi kimseye yasatmasin.cok üzgünüm, ama herseyde bir hayir vardir diyorum.Allahimin takdiri buymus demekki.Allahim canim oglum ege me uzun ömürler versin.sizlerde kendinize ve bebeklerinize cok iyi bakin.

Gerçekten çok üzüldüm başın sağolsun.Allah sabır versin.Neyse ki oğlun var Allah ona uzun ömür versin.Rabbim bir daha böyle birşey göstermesin.

Back
X