Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
özel yaptırdım tatlım
hatta bikaç arkadaşıma daha yaptırdım
yarın kargolayacağım
bikaç tane fazla var istersen özelden
isim ve adres bilgilerini ver sana da yollayayım a.s
ben de öğrendikten sonra renkli kalem kağıt kullanarak " dünyanın en iyi babası olacaksın" diye yazıp verdim. Bizim normal yolla çocuğumuz olamayacağını bildiği için inanmadı bana :gitme:
yaptığım idrar ve kan testini gösterinceye kadar da inanmadı. sonrası da havalarda tabi!!!!!! :lepi:
canlarım günaydın şimdi hastaneden geldim dün yazmıştımya çok halsizim diye gece fena oldum acile gittim çok şükür ters bi durum yokmuş dr sıcaklardan dedi sizler nasılsınız
Arkadaşlar bişey sorcam 5 haftalık hamileyim 31 temmuz da kalp atışını dinleyeceğiz doktor bir takım testler isticem senden dedi ne testi bu bilen varmı sizede yapıldımı
aramıza yenı glen tum arkadaşlar hosgeldınız..a.s.
bu arada hamıleleık testlerınden bahsedılmış sanırım .. tam kan - bıyo kımya ıdrar kulturu ve torch tesetlerı ( hepatıt - kızamıkcık - toksoplazma - herpes . elıza - vb)
mutlaka her hamıleye yapıması gereken testler .. eger bu testlerde bır sorun olursa bebege zarar verebılır .. dr lar kalp atımın duyduktan hemen sonra ıstıyorlar ...
bu arada hamıleleık testlerınden bahsedılmış sanırım .. tam kan - bıyo kımya ıdrar kulturu ve torch tesetlerı ( hepatıt - kızamıkcık - toksoplazma - herpes . elıza - vb)
mutlaka her hamıleye yapıması gereken testler .. eger bu testlerde bır sorun olursa bebege zarar verebılır .. dr lar kalp atımın duyduktan hemen sonra ıstıyorlar ...
Ben testi aldım işe geldim yapsammı yapmasammı bi bakım tek çizgi ellerimi yıkadım eşimi aradım negatif dedim 2 dakka sonra bi baktım 2. çizgi hemen aradım valla dayanamadım oda bankadaymış bağıramıyoda ama çok komikti anlatamam:)))
Ama hayalımde hep Şu vardı akŞam yemeĞe mısafır var dıcektım sofrayı 3 kıŞılkı hazırlıcaktu-ım ıŞten gelınce sorcaktı ben de 9 ay sonra gelcek mısafırımız sadece haber verdı dıcektım ama 4 yıl sonra pozıtıfı gÖrÜnce delırdım aradım:)))))))))
Ben testi aldım işe geldim yapsammı yapmasammı bi bakım tek çizgi ellerimi yıkadım eşimi aradım negatif dedim 2 dakka sonra bi baktım 2. çizgi hemen aradım valla dayanamadım oda bankadaymış bağıramıyoda ama çok komikti anlatamam:)))