Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saolun kızlar.Ben normal yolla hamile kaldım .Bende progesteron kullanıyorum.ınş. bir şey çıkmaz ve akşam bebeğimin kalp atışını duyarım bende . Bosna sana da çok geçmiş olsun canım tez zamanda sağlığına kavuşurusn inş. Benimde bir çok arkadaşım ara ara lekelenmelerim oldu normal diyor ama gel gör kendime laf dinletemiyorum işte mafoldumben
Kızlar, ben birşey soracağım. Düşünmekten kafayı yiyebilirim. Sizin de aklınıza bebek anomalileri geliyor mu? Benim durmadan aklıma geliyor. Ya ufaklığa birşey olursa diye durmadan korkuyorum... Allahım çok fenayım...:1no2:
Kızlar, ben birşey soracağım. Düşünmekten kafayı yiyebilirim. Sizin de aklınıza bebek anomalileri geliyor mu? Benim durmadan aklıma geliyor. Ya ufaklığa birşey olursa diye durmadan korkuyorum... Allahım çok fenayım...:1no2:
canım progesteron düşüğü önleyici bir hormon. daha çok düşük tehlikesi olan, kanama-lekelenme geçirmiş gebelere veriyorlar. sende böyle birşey olmadıysa, doktorunun vermemesi normal.
hiç sorma canım, benim de çok geliyor aklıma. algıda seçicilik, bir de her yerde hasta, engelli çocuklara takılıyor gözüm... Allah hepimize hayırlısıyla, sağlıklı bebişler nasip etsin... Önemli olan tek şey bu...
slm arkadaslar,bugün cok kötüyüm,cünkü bebegimin yine kalbi durdu ve simdi hastanedeyim,yarin kürtaj olacam.4.bebisimide cennete gönderdim.Allahim ne olur bana güc ver.
Ya ben yurtdisindayim ve buradaki doktorlari sevmiyom,lütfen bana Türkiyede iyi bir doktor önerin,kan pihtilasmasinda uzman olsun,benim burdaki doktorum yabanci düsmani dün cok negatif konustu.Doktor umudunu kes dedi amaben ümidimi kesmedim,birgün anne olacam bunu basaracam.
Bosnacım,
ben bostanci'da Central hospital'a gidiyorum bizim evimizde içerenköyde hastane bize çok yakın bostanci e-5 köprüsünün oralarda..... Fatma Nur Hn. var oarada bi arkadaşım tavsiye etmişti yarın 10,30da randevüm var 2. gidişim olacak. ıyi bir kadına benziyor hastehane temiz
doğum için oradan aldığımız fiyatlar;
Zorunlu Sezeryan 1500
normal doğum 800
Ama ben birde Dragos Şifa hastanesinde Tahir bey varmış ona muayene olacağım.
slm arkadaslar,bugün cok kötüyüm,cünkü bebegimin yine kalbi durdu ve simdi hastanedeyim,yarin kürtaj olacam.4.bebisimide cennete gönderdim.Allahim ne olur bana güc ver.
Ya ben yurtdisindayim ve buradaki doktorlari sevmiyom,lütfen bana Türkiyede iyi bir doktor önerin,kan pihtilasmasinda uzman olsun,benim burdaki doktorum yabanci düsmani dün cok negatif konustu.Doktor umudunu kes dedi amaben ümidimi kesmedim,birgün anne olacam bunu basaracam.
çok geçmiş olsun canım umuyorum bu sorunları aşarsın benim ne yazıkki bu konuda tanıdığım yok ...doktoruma sorarım ama gelişme olursa haber veririm sana
ahh misrancım, çok üzüldüm canım benim...
ne diyeceğimi bilemiyorum, zaten ne desek faydasız bu zamanda...
Allah sana ve eşine sabır versin, dilerim bu yaşadığınız son acı olsun canım...
umudunu hiç kaybetme, allah size sağlık versin, kavuşacaksın bebeğine...
Geçmiş olsun canım.Hayırlsı böyleymiş,seni hangi kelimelerle teselli edebilirim ki.
Ama inancını yitirmemene çok sevindim.
İnşallah Allah hiç birimizin kucağını boş bırakmaz.
saolun arakdaşlar hepimiz bebeğimizi kucağımıza alırız inşallah sağlıklı bir şekilde benim ikinci bebeişim olcak allahın izniyle bu arada türkiye hastanesine giden varmı arkadaşlar ?