Uzun olacak ama ben 25 mayısta evlendim. Temmuzda hamile olduğumu öğrenmiştim ailem öyle bir tepki verdi ki bana tüm gün boyunca ağladığımı biliyorum. Sadece 1 ay mı korundun hemen niye hamile kaldın vs. Daha 15 yaşında olan kuzenim bile (annesi ona 3. ayında hamile kalmıştı) annemden bile hızlı çıktınız dedi

teyzelerim hayatını mahvettin okulun ne olacak (yl öğrencisiyim) eviniz yok diye bir ton laf söylediler benimle konuşmadılar bile. sonra o gebeliğim kimyasal gebelik oldu.
doktorlara git gel yaptım 2 tane çok iyi doktorum var ailemde onlar ne derse güvenirler. ikiside beklemeden hamilr kalıcaksın pcos'sun madem bir kere kaldın yine kalabilirsin korunmayacaksın hemen çocuk yapıcaksın dedi.
doktorlar öyle diyince mecburen bu fikre sıcak bakmaya başladılar. şimdi hamileyim söylediğimde teyzem yine hafifçe suratını astı bana ters davranıyor ama annem diğer aile üyelerim daha hevesliler şimdi. Nasibine yazıldıysa en doğrusu o demektir canım Rabbim en doğrusunu bilir. Hiç takmamaya çalış. Ben hep kendimi suçladım o dönem o kadar ağladım üzüldüm istemiyorum dedim Rabbim aldı onu benden diye kendimi hırpaladım. Daha genceciksin yapma üzme canını