• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

geçmişi çok okuyamadım girp olan arkadaşalr varmış çooook geçmiş olsun.ilaç alamadığımız için doğal şeylerle geçer inşallah.bayram boyunca ankara çok soğuktu sıkı giydim ama genede çok üşüdüm hasta olurum diyede bayağ korktum.
MİHRİBAN canım hoşgeldin rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini.hepimizle beraber inşallah.kaç haftalıksın.

Gübaydın kızlar bugüb dktıra gidicem 3 lü testim var inşşal h ii çıkar bide inşallah bebşimin cinsiyetini öğrencez herkes haber bekliyo tabi gösteririse bi türlü göstermiyo kendini herkesin erkek belki benimde erkek olur yaa bi tane kzıı var erkek olursa ii olur aslında hayıorlısı artık

sen kararlısın yani çıkma işinde evde bilgisayar yok mu? Eğer tazminat verirlerse alırsın bilgisayar alalalala eşine söyle teyzeleri merak ediyor bebeğimizi de ...Biz çok alıştık de ...

canım ben çıkmıyorum patron çıkarıyor ama zaten çıkarmasada eninde sonunda bırakmak zorunda kalıcam bebeğime bakmak için... haklısın bi bilgisayar almam lazım ama maddi durumumuz şuan buna yeterli değil aldığım tazminatla bebeğimin ihtiyaçlarını karşılamak istiyorum.ben internet cafeden girerim yine gelirim yanınıza banane ben sizsiz çok sıkılırım yaaa :1hug:

Gübaydın kızlar bugüb dktıra gidicem 3 lü testim var inşşal h ii çıkar bide inşallah bebşimin cinsiyetini öğrencez herkes haber bekliyo tabi gösteririse bi türlü göstermiyo kendini herkesin erkek belki benimde erkek olur yaa bi tane kzıı var erkek olursa ii olur aslında hayıorlısı artık
canım bizim seninle doğum tarihletrimizde aynıydı galiba.son sat tarihleri.inşallah üçlü testin iyi çıkar.gönlünü ferah tut.benimde salı günü.inşallah yolundadır herşey.allahım sağlıkla kucağımıza bi alsaydık bebişlerimizi.bizimkide göstermedi cinsiyeti.sağlıklı sıhhatli olsunda yeterki.

merhaba kızlar herkesin geçmiş bayramı müberek olsun.nasılsınız bakalım görüşmeyeli?
Herkes iyidir umarım.Bu arada bebeğimin cinsiyeti belli oldu doktor kız olabilir ama kesin konuşmadı.Kız gibi duruyor edi.tehlikem falan kalmamış bende bebekte gayet iyiyimiş.100 gr olmuş bebeğim.Cinsiyeti belli olan varmı daha arkadaşlar?

Herkese Günaydııııııınnnn!!!
Tatil bitti :1closedeyes:
Yine işyerindeyizakannehir
Tatil boyunca midem bulanmadı, bu sabah yine bulantım başladı...
Benimki galiba psikolojik....

merhaba kızlar herkesin geçmiş bayramı müberek olsun.nasılsınız bakalım görüşmeyeli?
Herkes iyidir umarım.Bu arada bebeğimin cinsiyeti belli oldu doktor kız olabilir ama kesin konuşmadı.Kız gibi duruyor edi.tehlikem falan kalmamış bende bebekte gayet iyiyimiş.100 gr olmuş bebeğim.Cinsiyeti belli olan varmı daha arkadaşlar?

BİZİMDE DOKTOR BELLİ AMA DAHA KESİ OLMADNA SÖYLEMEM DEDİ AMA BEN RÜYAMDA ERKEK GÖRDÜM ADIDA MEHMET İDİ BAYRAMDA EŞİMİ ZİYARETE GİTMİŞTİM ÇANAKKALE GELİBOLUYA ORDA MEHMETCİKLERDEN FELAN ETKİLENDİM SANIRIM DİYORUM BEN ERKEK İÇİN BAŞKA İSİM DÜŞÜNMÜŞTÜM AMA EĞER ERKEK OLURSA SANIRIM GÖBEK ADI BELLİ OLDU :) HİÇTE HOŞLANMA ÖYLE GÖBEK ADI SÜT ADI GİBİ DURUMALRDAN AMA NAPALIM :) :lepi:

Herkese Günaydııııııınnnn!!!
Tatil bitti :1closedeyes:
Yine işyerindeyizakannehir
Tatil boyunca midem bulanmadı, bu sabah yine bulantım başladı...
Benimki galiba psikolojik....

günaydın canımcım,.son günlerde hiç istifra etmedim.ama bugün ilk gün işe başladım,sabah midem felaket oldu..ne hikmetse,.işlemi alakalı nedir:roflol: :roflol:

Ben de işe gelmeyince midem hemen düzelecek sanıyordum.
Ama koca 11 gün hiç bir değişiklik olmadı yaw...
Ne yesem, ne kadar uyusam, ne kadar dinlensem bana mısın demiyor, bulanıyor bulanıyor :)
Reflü ilacına başladım, tam bir hafta oldu, şimdiki umudum o...

Bulanti olmasi galiba gercektende kismen Psikolojik...
Cok sükür benim fazla bulantim olmadi...haftada 1-2 kez felan en fazla...

Arkadasim gecen sene 3üzlerine hamileydi...
Ilk önce doktor ikiz demisti...o ana kadar hic birseyim yokdu diyordu...
Hamile oldugumu ögrendim doktorun kapisindan cikar cikmaz
midem bulanmaya basladi demisti...

1 ay sonraki kontrolünde 3üz oldugunu ögrendi...bu sefer bunu duyar duymaz
midem daha cok bulanmaya basladi diyordu...

Doktorda demis ztn, Psikolojinin büyük etkisi var diye ama aylarca kurtulamamisti...

Merhaba kızlar umarım bayramınız güzel geçmiştir.Grip olan arkadaşlara geçmiş olsun.ışteki arkadaşlarada kolay gelsin.
Bizim bayramımız ilk ikigün çok yoğundu.Üçüncü gün biraz sakindi.Kaynanam sağ olsun herkese yaydı.Yani söylememek ne mümkün.

herkese merhaba umarım herkes iyidir ve bol bol dinlenmiştir. bu arada ben dün ilk defa küçük hafif pıtlar hissettim karnımda iki kere vurdu çok heyecan vericiydi.erkek bebişler daha önce hissettiriyormuş kendini.ama 16 haftalığım henüz hissetmek için erken değil mi? aranızda daha erken var mı hisseden?

herkese merhaba umarım herkes iyidir ve bol bol dinlenmiştir. bu arada ben dün ilk defa küçük hafif pıtlar hissettim karnımda iki kere vurdu çok heyecan vericiydi.erkek bebişler daha önce hissettiriyormuş kendini.ama 16 haftalığım henüz hissetmek için erken değil mi? aranızda daha erken var mı hisseden?

merhaba arkadaşlar :)
herkes iyidir inşallah....
walla ben de bu hafta bir şeyler hissetmeye başladım...15+5 im ya da son doktorun ölçümlerine göre 16+3...erken bence de ama özellikle geceleri sanki karnımda su dolu bir balon oynuyor gibi...suyu çok içince insanın midesi öyle olur hani :D benim kız yüzüyor diyorum herhalde....bazen de kıpırtılar oluyor ama tekmeleri yiyene kadar emin olamayacağım galiba....

bende nasip olursa cumartesi doktora gidicem,.çok heyecanlıyım,.büyük ihtimal cinsiyeti belli olur.. :ecrin_bebek: gamyoncuiremsu
hiç bisey kalmamış cmrt gününe hadi hayırlı haberler ver bize...

Ne güzel canım yaaaa bazıları erken hissedebiliyor ama doktorlar diyor ki 2.ci hamileliği olanlar daha çok iyi anlar hareketleri erken haftalarda ilk gebeliği olanlar çok iyi dinlemesi gerekiyormuş bazen bende acaba mı diyorum çok hareket var bu aralar ama bazen bağırsak hareketleri diyorum yatarkende sanki kalp atışı gibi bir ses elimi karnıma götürdüğümde bitmiş oluyor.....:nazar::nazar::nazar:

Herkese merhaba, umarım güzel bir bayram ve tatil geçirmişsinizdir. Ben hala raporlu olduğum için başlamadım işe evdeyim. Pazartesi kısmetse başlamayı deneyeceğim müdürüm yine rapor al diyor ama bakalım :))))

Selam kızlar. Bende grip oldum maalesef :( minoset tablet ve strepsils pastil verdi doktorum. Ama yinede içmek istemiyorum zarar vermekten korkuyorum bebişime. Bulantılarım azaldı çok şükür ama hala tamamen geçmedi

Back
X