• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

fty'cim yine rapor al diyen bir müdürün varsa, kendisine saygılarımı ilet ve raporunu al bence :)
evde olmak büyük nimet bence...
nasıl hissediyorsun kendini?

bizim henüz tekmeler başlamadı ama seğirmeler çok oluyor sanki karnımın içinde mısır patlatıyorlar:))))geçen akşam elma yedikten sonra çoştu kuzum bebeğin seğirmesiymiş inşallah tekmeleride hissederim yakında.

Herkese Günaydııııııınnnn!!!
Tatil bitti :1closedeyes:
Yine işyerindeyizakannehir
Tatil boyunca midem bulanmadı, bu sabah yine bulantım başladı...
Benimki galiba psikolojik....

Sinpac ne ilginç değil mi bende aynı durumdayım. 3-4 gün boyunca kusmadım, midem hafif hafif bulandı sadece. Bugün kahvaltıdan sonra ilk işim yine kusmak oldu :((((((

Selam kızlar. Bende grip oldum maalesef :( minoset tablet ve strepsils pastil verdi doktorum. Ama yinede içmek istemiyorum zarar vermekten korkuyorum bebişime. Bulantılarım azaldı çok şükür ama hala tamamen geçmedi

çok geçmiş olsun...
bildiğim kadarıyla her iki ilacın da bir zararı yok gebelikte canım.
sen bilirsin yine de ama dikkat et ateşin falan yükselirse ilacını kullan. yüksek ateş de iyi değil sanırım...

fty'cim yine rapor al diyen bir müdürün varsa, kendisine saygılarımı ilet ve raporunu al bence :)
evde olmak büyük nimet bence...
nasıl hissediyorsun kendini?

Sağolsun müdürüm bu konuda iyidir bir de ilk bebeğimi düşürdüğüm için o da korkuyor bişi olcak diye.
Ağrılarım devam ediyor hatta dün biraz korkuttu beni rahimde ince ince kasılmalar vardı sabahtan akşama kadar ama geçti. KOrkudan bütün gün uyudum diyebilirim. Uykuda hissedilmeyecek kadar hafifti çünkü. Tek duam 20. haftama kadar plasenta çıksın yukarı. Doktorum 20. haftaya kadar yukarı çıkması gerekiyor yoksa plasenta previa grubuna gireceksin dedi.
Sen nasıl oldun biraz toparladın mı?

Sağolsun müdürüm bu konuda iyidir bir de ilk bebeğimi düşürdüğüm için o da korkuyor bişi olcak diye.
Ağrılarım devam ediyor hatta dün biraz korkuttu beni rahimde ince ince kasılmalar vardı sabahtan akşama kadar ama geçti. KOrkudan bütün gün uyudum diyebilirim. Uykuda hissedilmeyecek kadar hafifti çünkü. Tek duam 20. haftama kadar plasenta çıksın yukarı. Doktorum 20. haftaya kadar yukarı çıkması gerekiyor yoksa plasenta previa grubuna gireceksin dedi.
Sen nasıl oldun biraz toparladın mı?

çok geçmiş olsun, inşallah çıkar yukarı... benim de plesentam aşağıda ama bir ay kadar önce riskli grupta değilsin, sadece normal doğum yapamazsın demişti doktorum. cumartesi kontrolümüz var, bakalım durum ne...
ben idare ediyorum, bulantılarım bir geçiyor bir başlıyor, reflü ilacına başladım, gündüzleri biraz rahatlatıyor ilaç. fakat akşam yemeğinden sonra aynı tas aynı hamam...

çok geçmiş olsun, inşallah çıkar yukarı... benim de plesentam aşağıda ama bir ay kadar önce riskli grupta değilsin, sadece normal doğum yapamazsın demişti doktorum. cumartesi kontrolümüz var, bakalım durum ne...
ben idare ediyorum, bulantılarım bir geçiyor bir başlıyor, reflü ilacına başladım, gündüzleri biraz rahatlatıyor ilaç. fakat akşam yemeğinden sonra aynı tas aynı hamam...

İnşallah güzel haberlerle gelirsin. Benimde 3 ekimde doktor kontrolüm var bakalım ne olmuş göreceğiz. ben riskli gruptamıyım bilmiyorum şimdilik kanamam çok olmamıştı çünkü azdı. Hepimiz için hayırlısı olsun. Bundan sonra sağlıklı güzel haberler veririz inşallah hep birbirimize.
Annelik gerçekten çok zormuş anaların hakkı ödenmez diye boşuna dememişler.

merhaba arkadaşlar :)
herkes iyidir inşallah....
walla ben de bu hafta bir şeyler hissetmeye başladım...15+5 im ya da son doktorun ölçümlerine göre 16+3...erken bence de ama özellikle geceleri sanki karnımda su dolu bir balon oynuyor gibi...suyu çok içince insanın midesi öyle olur hani :D benim kız yüzüyor diyorum herhalde....bazen de kıpırtılar oluyor ama tekmeleri yiyene kadar emin olamayacağım galiba....

hiç bisey kalmamış cmrt gününe hadi hayırlı haberler ver bize...

Ne güzel canım yaaaa bazıları erken hissedebiliyor ama doktorlar diyor ki 2.ci hamileliği olanlar daha çok iyi anlar hareketleri erken haftalarda ilk gebeliği olanlar çok iyi dinlemesi gerekiyormuş bazen bende acaba mı diyorum çok hareket var bu aralar ama bazen bağırsak hareketleri diyorum yatarkende sanki kalp atışı gibi bir ses elimi karnıma götürdüğümde bitmiş oluyor.....:nazar::nazar::nazar:

teşekkür ederim kızlar.bağırsak hareketi değil onu ayırt edebiliyorum bu küçük seyirme gibi zaten dün ve bugün oldu çok hafif küçük pıtlar bebişim sanırım bu.çok heyecan vericiii :nazar: darısı hissetmeyen herkesin başına opuyorumnanaktan

teşekkür ederim kızlar.bağırsak hareketi değil onu ayırt edebiliyorum bu küçük seyirme gibi zaten dün ve bugün oldu çok hafif küçük pıtlar bebişim sanırım bu.çok heyecan vericiii :nazar: darısı hissetmeyen herkesin başına opuyorumnanaktan

Ezgimm, ne güzel haberlerle gelmişsin, görmemişim diğer sayfalarda...
16 hafta olunca hissedilir belki diye konuşmuştuk, tam gününde göstermiş bıdık kendini :)
çok güzel birşey olsa gerek, ben de sabırsızlanıyorum.
hatta bayramda her gittiğim yerde çikolata yedim, sonra da kendimi dinledim ama tık yok :))

Annemde bana pıt pıt atma olmuyomu diye soruyo ama bende tık yok. Ben kiloluyum acaba o yüzdenmi hissetmiyorum yoksa henüz erken mi? 14+6 hafta oldum

Ezgimm, ne güzel haberlerle gelmişsin, görmemişim diğer sayfalarda...
16 hafta olunca hissedilir belki diye konuşmuştuk, tam gününde göstermiş bıdık kendini :)
çok güzel birşey olsa gerek, ben de sabırsızlanıyorum.
hatta bayramda her gittiğim yerde çikolata yedim, sonra da kendimi dinledim ama tık yok :))

canımmm çok teşekkür ederim evet çok güzel bir duygu.ben daha erken diyordum ama bazı yerde okuduğum bilgilere göre 16.haftadan itibaren başlıyormuş bu minik pıtlar ama çok hafif henüz yani karna çok iyi konsantre olmak gerekiyor.evet yemek yedikten sonra oldu bana da yedim uzandım bizimki kıpırdadı o an eşim yoktu yanımda çok heyecanlandım.bazıları erkek bebişler daha erken kıpırdar diyor ama bilmiyorum ondan mı.sen de hissedersin inşallah yakında.

selam kızlar.sizleri çok özledimopuyorumnanaktan.umarım herkes iyidir.bayram bitti benim temizlik başladı halılar camlar offf off çok iş var çooookkk.birsürü şeker çikolata yedim tabi bunlar bana kilo olarak geri gelecektir.pıt pıt bendede var üstelik bu bebeğim bağırsak hareketi falan değil.karnımın alt kısmına doğru.misafirlikteyken hissettim ve gülmeye başladım herkes deli demiştir kesin.cuma günü kontrole gitmeyi düşünüyorum nasip olursa.allahım hepimizin bebeklerine sağlık versin:Saruboceq:.
bu arada kocama çok kızgınım dün gece tartıştık:oklava:onu bir kaşık suda boğabilirim.akşam gelsin de bir görüşücez onunla:mymeka:.

bugün ben normal 1 beden büyükte olsa pantalon giydim giymez olaydım....Fermuarı açık dolaşıyorum walla çok sıktı artık karnıma baskı yapıyor suan oturduğumdan açtım düğmeleri ve fermuarı oturuyorum walla...
Bu arada arkadaslar çok afadersiniz tuvalette iken hiç dikkat ettiniz mi? Sizde de süt gibi akıntı oluyor mu? Ben ablama sordum normal bu akıntı dedi sarı ve kokulu olursa kork dedi.

selam kızlar.sizleri çok özledimopuyorumnanaktan.umarım herkes iyidir.bayram bitti benim temizlik başladı halılar camlar offf off çok iş var çooookkk.birsürü şeker çikolata yedim tabi bunlar bana kilo olarak geri gelecektir.pıt pıt bendede var üstelik bu bebeğim bağırsak hareketi falan değil.karnımın alt kısmına doğru.misafirlikteyken hissettim ve gülmeye başladım herkes deli demiştir kesin.cuma günü kontrole gitmeyi düşünüyorum nasip olursa.allahım hepimizin bebeklerine sağlık versin:Saruboceq:.
bu arada kocama çok kızgınım dün gece tartıştık:oklava:onu bir kaşık suda boğabilirim.akşam gelsin de bir görüşücez onunla:mymeka:.

merhaba canım.pıt hisseden arkadaşlar çoğalıyoruz ne güzel :dance: oh afiyet olsun çikolatalar ben çok yiyemiyorum henüz. eşinle tartışmanı takma kafana düzelir olur arada

Back
X