Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
selam kızlar uzun zamandır girmedim çok kötü aksiliklerle karşılaştım allah beterinden saklasın inşallah bayram ertesi amniyosentez için dr gittim ilk girişte suyu alamadı dr ikinci girişte aldı eve döndün eve döndüktenn 3 saat sonra bebeğimin suyunun yarısı geldi apar topar hastaneye gittik tabiki o anki ruh halimi düşünün artık hepten yıkılmıştım bebeğimi kesin kaybettim gözüyle baktım hastaneye gittiğimizde bebişimin kalbi kıpır kıpır atıyordu adete yaşama direniyordu 3 gün hastanede yattık çok şükür bebişimin suyu artmaya başladı şuanda tehlikeyi atlattık inşallah buarada suyumuzda inşallah artmaya devam eder amniyosentez yüzünden az kalsın bebeğimi kaybediyordum o kahrolası testin sonucuda 2 hafta sonra çıkıcak bu zaman sarfında eridim bittim ya bebeğim beni terkederse diye oda benim üzüntüm anlamışki beni bırakmadı o minnacık kalbi pıt pıt attı inşallah rabbim bu kadarla bırakır cinsiyete gelincebenim bebiş nazlı göstermiyo kendini...
ay zelişcim sabah sabah gözlerim doldu yaa...iyi olmanıza çok sevindim hikayenin gidişatı kötüydüde maşallah allah bağışlamış...dün bütün gece ağladım kızlar...
manyak oldum bende hehe...evde yemek yokto ekmek arası bişiler hazırlayalım dedi kocam yazık mutfakta hazırlamış bana elinde kalan domateside ağzına atmış gelmiş öptü beni hadi hazır yemeğin diye vay efendim sen beni niye domatesli domatesli öptün...
anaa yazık lan üstünede dizilerim başladı biide onlara ağlladım nasıl damlıyo ama gözümden anlatamam size...
durduk yere ağlanırmı lan?benimkide anladı sonra hormonlarıa tükürdüğümün hatunu diye diye yedi yemeğini...
Dün ben de ağladım...
Annem hatta kızım ne oldu diyor üüüü yapıyorum...
Önce Kocam olsa sırtımı kaşırdı, kocamı özledim diye ağladım. Sonra unutulmaz vardı atv'de, ona ağladım...
Sonunda ağlaya ağlaya gittim yattım...
Manyak mıyım kine acaba?:sm_confused:
Günaydın Herkese, mutlu bir gün diliyorum..
Zelişcim, çok geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın, bende seni merak ediyordum ne yaptı acaba diye, zor günler geçirmişsin, dilerim bir daha yaşamazsın böyle şeyler, dualarımız seninle canım, sabrını korumaya devam et, meleğin seni bırakmayacak ve sonuçların da güzel çıkacak inşallah..
Bosnacım, dün bana balık yağı hapının adını sormuştun, çıkmışsın yazmadım bende, şimdi yazayım, araştır istersen, EFA-S-1200 adında gebeler için balık yağı hapı, haftada 2-3 tane içiliyormuş, çok kuvvetli fazla içme dedi doktor bana.
selam kızlar uzun zamandır girmedim çok kötü aksiliklerle karşılaştım allah beterinden saklasın inşallah bayram ertesi amniyosentez için dr gittim ilk girişte suyu alamadı dr ikinci girişte aldı eve döndün eve döndüktenn 3 saat sonra bebeğimin suyunun yarısı geldi apar topar hastaneye gittik tabiki o anki ruh halimi düşünün artık hepten yıkılmıştım bebeğimi kesin kaybettim gözüyle baktım hastaneye gittiğimizde bebişimin kalbi kıpır kıpır atıyordu adete yaşama direniyordu 3 gün hastanede yattık çok şükür bebişimin suyu artmaya başladı şuanda tehlikeyi atlattık inşallah buarada suyumuzda inşallah artmaya devam eder amniyosentez yüzünden az kalsın bebeğimi kaybediyordum o kahrolası testin sonucuda 2 hafta sonra çıkıcak bu zaman sarfında eridim bittim ya bebeğim beni terkederse diye oda benim üzüntüm anlamışki beni bırakmadı o minnacık kalbi pıt pıt attı inşallah rabbim bu kadarla bırakır cinsiyete gelincebenim bebiş nazlı göstermiyo kendini...
canım benim gerçekten çok zor günler geçirmişsin.rabbim beterinden korusun ama bundan sonra herşeyin düzeliceğini düşünüyorum.bir defa test sonucun iyi çıkıcak.bak görürsün kuzun annesine nasılda sıkı sıkı tutunmuş.allahım nazarlardan korusun size bağışlasın.kendine çok dikkat et bebeğin cinsiyetini göstermediyse bence kız:kedi:
Günaydın Herkese, mutlu bir gün diliyorum..
Zelişcim, çok geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın, bende seni merak ediyordum ne yaptı acaba diye, zor günler geçirmişsin, dilerim bir daha yaşamazsın böyle şeyler, dualarımız seninle canım, sabrını korumaya devam et, meleğin seni bırakmayacak ve sonuçların da güzel çıkacak inşallah..
Bosnacım, dün bana balık yağı hapının adını sormuştun, çıkmışsın yazmadım bende, şimdi yazayım, araştır istersen, EFA-S-1200 adında gebeler için balık yağı hapı, haftada 2-3 tane içiliyormuş, çok kuvvetli fazla içme dedi doktor bana.
çok pahalımış seninki ya,gelir benim dr büyük ihtimal,ama erdemdede doğum o fiyatlarda geçen sene benim bir akrabam orda doğum yaptı,dr dışardan getirmişti oda...benim dr ile konuştum ben bu konuyu,neden o kadar para ödeyeçeksin ki dedi,başka yerde aynı hizmeti daha uyguna alabilmek varken dedi,aslında haklıda,,,daha uygun bir yer seç dedi ama sen bilirsin dedi,benim dr nin telini yolarım istersen sana ara bir konuş istersen ...akşam 5 ten sonra muayenede oluyor,o sonra sana çep telini falanda verir,ben tahlilerede (ikili teste)o kadar para odemedim,,80 tl ödedim...boşver el nede olsa ,n kadar da iyi olsalar yarın öbür gün konu olur başına bişey olduğunda,hem kendi istediğine göre seçersin kimseyi karıştırmadan,inanki ne kadar çok yaparlarsa sonra o kadarda çok karışıyorlar bebeğine ve sana...
Ama seninki çok pahalı gerçekten hastamneyimi satın alaçaksın kız!na ödeyeeğin parayla bebeğine bişeyler alırsın,
günaydın canlarım.,.sabah sabah kötü oldum,zelişin mesajını görünce,.ama sonucu görünce mutlu oldum..ALLAH yardımcısı olsun..:Saruboceq: :Saruboceq:amniyosentez olayını bazı doktorlar önermiyo,azda olsa risk payı içerdiği için,.oyüzden arkadaşlar çok zorda kaldıkça bence yaptırmamak gerek,.lmaz:
Bosnacım, dün bana balık yağı hapının adını sormuştun, çıkmışsın yazmadım bende, şimdi yazayım, araştır istersen, EFA-S-1200 adında gebeler için balık yağı hapı, haftada 2-3 tane içiliyormuş, çok kuvvetli fazla içme dedi doktor bana.[/QUOTE]
Simenaycım teşekkür ederim, ben bugün sorayım bunu.
Vicdan azabı çekiyorum balık yiyemediğim için, bari biraz böyle takviye edeyim.
Kızlar ağlamaktan bahsetmişsiniz.
Ben ağlayamıyorum çok içimden gelse de ama çok huysuz oldum.
Herşeye surat asıyorum, aksileniyorum.
Hatta, utanıyorum söylemeye ama, eşimi annesiyle kardeşinden kıskanıyorum yaw, onlarla çok vakit geçiriyor diye. Ne ayıp birşey ama ben eskiden hiç böyle şeyler yapmazdım :bbo:
NOT:bebiklerin haftaları ve kaç çm oldukları her doktora gittikten sonra güncellenecektir.:lepi:vede kilolarımız nasıp olursa doğum yaptıktan sonra kaç kilo olursak,karşılaştırma babında olacak.değiştirilme yapılmadı,hamile kaldığımız andan itibaren.:CüvCüv:
Simenaycım teşekkür ederim, ben bugün sorayım bunu.
Vicdan azabı çekiyorum balık yiyemediğim için, bari biraz böyle takviye edeyim.
Kızlar ağlamaktan bahsetmişsiniz.
Ben ağlayamıyorum çok içimden gelse de ama çok huysuz oldum.
Herşeye surat asıyorum, aksileniyorum.
Hatta, utanıyorum söylemeye ama, eşimi annesiyle kardeşinden kıskanıyorum yaw, onlarla çok vakit geçiriyor diye. Ne ayıp birşey ama ben eskiden hiç böyle şeyler yapmazdım :bbo:[/QUOTE]
bnde o ağlamanın üstüne birde huysuzluk var,geçenlerde yazmıştım buraya... :))) herşeye sinir olur oldum...
Canım bunu da bir araştırmak lazım, bana tavsiye edilen öyle her eczane de bulunmuyormuş, merkezdeki büyük eczanelere bakacam, hala bulup alamadım ben, 3 günde bir dediğine göre buda kuvvetli bir hap demek ki..
günaydın canlarım.,.sabah sabah kötü oldum,zelişin mesajını görünce,.ama sonucu görünce mutlu oldum..ALLAH yardımcısı olsun..:Saruboceq: :Saruboceq:amniyosentez olayını bazı doktorlar önermiyo,azda olsa risk payı içerdiği için,.oyüzden arkadaşlar çok zorda kaldıkça bence yaptırmamak gerek,.lmaz:
Kızlar bende ağlıyorum sık sık, olur olmaz şeylere surat asıyorum, bende kendimi tanıyamaz oldum, bu arada eşimle olan problemler düzeldi çok şükür, şimdi çok üstüme düşüyor, çok ilgili bana karşı, ilk başlarda yaptığı huysuzlukları unutturdu :))
Canım bunu da bir araştırmak lazım, bana tavsiye edilen öyle her eczane de bulunmuyormuş, merkezdeki büyük eczanelere bakacam, hala bulup alamadım ben, 3 günde bir dediğine göre buda kuvvetli bir hap demek ki..
Nilücüm, sana katılıyorum, bende o yüzden yaptırmıyorum ya işte amniyosentezi, üstelik bizde kan uyuşmazlığı var, daha riskli imiş o durumda..
Günaydin arkadaslar.
Tekrar arnizda olmak cok güzel.
Aglamak konusuna gelince, ilk haftalarda bende herseye aglardim. mafoldumben
Ama simdi geciyor agir agir.
Benim merak ettigim iki konu var cevap alirsam sevinirim:
1. Sizinde karniniz bayagi sistimi ?
(Benim 3. hamileligim ama ilk ikisinde hic bu kadar büyümemisti ilk aylarda)
2. Aranizda hic 3. sezeryani oldumu ?
(Benim ilk iki cocugum sezeryanla dogdugu icin 3. de olmasi gerekiyormus aksi taktirde normal dogum esnasinda dikis yerlerim yirtilabilirmis cok riskliymis.)
Cok gecmiş olsun. Senin adına üzüldüm ama aynı zamanda da çok sevindim. Yüce rabbim bebeğini sana bağışlamış. Hayata bu kadar tutunduğuna göre annesini üzmeyecek hiç merak etme sen.